Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.324
- 14.276
- 1.398
squat olucam Azizim gerekli mercilere başvuru yaptımNedimim toptan çok iyi anladığın belli, bakıyorum yine hakkını vermişsin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
squat olucam Azizim gerekli mercilere başvuru yaptımNedimim toptan çok iyi anladığın belli, bakıyorum yine hakkını vermişsin![]()
evet heis zaten bunun için bir sürü farklı varyasyon olabilir ve hepsinde de zaten bir adaletsizlik olur düzeltmek çok çok zor bir durum.Atıyorum ülke katsayısı,takım katsayısı vs baz alınıp ona göre turnuvuya vs alınsa bile bu sefer de transfer piyasası bozulur vs hani tam adaletli bir yöntemi hiçbir şekilde kafamda yok o yüzden diyorum bari bu ingilizler bedavadan alıp durmasın da clden falan birileri düşse en azından.Yoksa zaten dediğin gibi plnin falan bu geliri ,uefa desteği filan olduğu sürece ingiltereden gelen her sene final yapar bir şekilde , yarışamazsın ekonomik olarak dabunun sebebi gelir dağılımı
turnuvaların katılım şartı değilmedikçe düzelmez
6 takım şl, 8-10 takım avrupa geliri alıyor, bu gelir oyuncu çekiyor, oyuncu kalitesi yayıncı çekiyor iyice gelir artıyor ve artık kapanmaz fark oluşuyor
bugün oyuncular brighton diye bir takıma gitmeyi galatasaraydan romadan olimpiakosdan daha çok istiyorsa bu ingilizler herşeyi iyi yaptığı için değil uefanın sermayenin ve premier ligin köpeği olmasından dolayı aynı zamanda
Fazla squat la kaseyi büyütme Nedimim aman diyim @Onur Bakır tehlikesi varsquat olucam Azizim gerekli mercilere başvuru yaptım
Sanirim 4. deyizöyle olursa bu sefer biz 3.torbaya çıkmıyo muyuz ama
Hoca aynen seni desteklemek için yazdım bu şekilde ingilizlere farm noktası oluyor koca kupa. Aston villa finale kadar 8 gol yemiş 24 gol mü ne atmış. İşin kötüsü adamların ligde finalden sonra bitiyor. Astonu uefa kupası bileti ile gönderip bir alttaki takımı astonun üstüne çıkarma ihtimali varsa onuda kullanır bunlar.tamam bu şekilde de finalin bir ayağı belli zaten üstüne diş geçirecek rakip de olmuyor seneye de bournemouth yada brighton var mesela finalde
clden düştü diye gördüm heis kb aynen öyle valla.Şu aşamada tek adaletli yöntem ingilizlere çektirmek olur valla adalet isteniyorsa bunlar sadece 5-6 takım clye göndersin diğer turnuvalara gitmesin kimse bunlardanHoca aynen seni desteklemek için yazdım bu şekilde ingilizlere farm noktası oluyor koca kupa. Aston villa finale kadar 8 gol yemiş 24 gol mü ne atmış. İşin kötüsü adamların ligde finalden sonra bitiyor. Astonu uefa kupası bileti ile gönderip bir alttaki takımı astonun üstüne çıkarma ihtimali varsa onuda kullanır bunlar.
Avrupa ligine kalsak min yarı final yapar mıyız?