AL 25/26 Final | Freiburg 0-3 Aston Villa | MS | 20 Mayıs | TRT 1

bunun sebebi gelir dağılımı

turnuvaların katılım şartı değilmedikçe düzelmez

6 takım şl, 8-10 takım avrupa geliri alıyor, bu gelir oyuncu çekiyor, oyuncu kalitesi yayıncı çekiyor iyice gelir artıyor ve artık kapanmaz fark oluşuyor

bugün oyuncular brighton diye bir takıma gitmeyi galatasaraydan romadan olimpiakosdan daha çok istiyorsa bu ingilizler herşeyi iyi yaptığı için değil uefanın sermayenin ve premier ligin köpeği olmasından dolayı aynı zamanda
evet heis zaten bunun için bir sürü farklı varyasyon olabilir ve hepsinde de zaten bir adaletsizlik olur düzeltmek çok çok zor bir durum.Atıyorum ülke katsayısı,takım katsayısı vs baz alınıp ona göre turnuvuya vs alınsa bile bu sefer de transfer piyasası bozulur vs hani tam adaletli bir yöntemi hiçbir şekilde kafamda yok o yüzden diyorum bari bu ingilizler bedavadan alıp durmasın da clden falan birileri düşse en azından.Yoksa zaten dediğin gibi plnin falan bu geliri ,uefa desteği filan olduğu sürece ingiltereden gelen her sene final yapar bir şekilde , yarışamazsın ekonomik olarak da

Son düzenleme:
Nasil oluyor da Porto, Lyon, Roma gibi takimlar eleniyor da ama Freiburg buraya kadar geliyor? Hayret.

freiburg futbol tarihinden silinmeli

tamam bu şekilde de finalin bir ayağı belli zaten üstüne diş geçirecek rakip de olmuyor seneye de bournemouth yada brighton var mesela finalde
Hoca aynen seni desteklemek için yazdım bu şekilde ingilizlere farm noktası oluyor koca kupa. Aston villa finale kadar 8 gol yemiş 24 gol mü ne atmış. İşin kötüsü adamların ligde finalden sonra bitiyor. Astonu uefa kupası bileti ile gönderip bir alttaki takımı astonun üstüne çıkarma ihtimali varsa onuda kullanır bunlar.

Hoca aynen seni desteklemek için yazdım bu şekilde ingilizlere farm noktası oluyor koca kupa. Aston villa finale kadar 8 gol yemiş 24 gol mü ne atmış. İşin kötüsü adamların ligde finalden sonra bitiyor. Astonu uefa kupası bileti ile gönderip bir alttaki takımı astonun üstüne çıkarma ihtimali varsa onuda kullanır bunlar.
clden düştü diye gördüm heis kb aynen öyle valla.Şu aşamada tek adaletli yöntem ingilizlere çektirmek olur valla adalet isteniyorsa bunlar sadece 5-6 takım clye göndersin diğer turnuvalara gitmesin kimse bunlardan

Freiburg alsa 3. torbadaydık şimdi 4.

Aston Villa ligi 5. bitirirse tekrar 3 olma şansımız var ama çok zor artık.

Maç bitiminde hemen freed from desire çalmaya başladı.

Bu fbnin büyüklüğünü gösterir.

- çok küçük ahmet

1779310486094.webp

Bu martinez de kupa alamadım diye ağlıyordu. Transfer olmaz artık sağa sola

Haciosmanoglu geldi sahanin ortasina

Geri
Üst Alt