Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.676
- 109.507
- 4.878
Tielemans ve Buendiayi bize vereceksiniz. Sara da sizin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tielemans ve Buendiayi bize vereceksiniz. Sara da sizin olsun
Bu hamlen ile maçın seyri değiştiHayrettinle kaos showu actim
yav geçen sene manu-totts oynamadı mı ? ingiltereden gelen alıyor bedavadan işte , chelsea konferans finalini kimle oynadı geçen sene mesela onlar da oraya gitti zaten ilk baştan belli değil miydi mesela yada palace'ın konferansta final yapacağı ? onların final maçı da böyle olacak işte yani her şeye itiraz etmeye gerek yok ben dedim diye mantıksız bir turnuva düzeni yani.Aston-notts final oynadı geçen maç mesela.Clden düşen birkaç düzgün takım olsa bu kadar kolay olmazdı bu işler yada avrupadan konferansa düşen olsaTamam Iskender.
Dedigin sekilde de CL den dusen takimlar genelde finale gidiyordu turnuvanin yarisini es gecerek.yav geçen sene manu-totts oynamadı mı ? ingiltereden gelen alıyor bedavadan işte , chelsea konferans finalini kimle oynadı geçen sene mesela onlar da oraya gitti zaten ilk baştan belli değil miydi mesela yada palace'ın konferansta final yapacağı ? onların final maçı da böyle olacak işte yani her şeye itiraz etmeye gerek yok ben dedim diye mantıksız bir turnuva düzeni yani.Aston-notts final oynadı geçen maç mesela.Clden düşen birkaç düzgün takım olsa bu kadar kolay olmazdı bu işler yada avrupadan konferansa düşen olsa
Gol yemeden 3 gol atarsa Freiburg, bu maçı alır.
Konu adalet mi yoksa senin ozel zevkine gore mi maclarin ayarlanmasi gerekiyor? Eski sistem olsa surekli CL'den dusenlere niye ekstra bir kupa sansi verilsin, bu mu adalet? Diger takimlarin sansi olmasin diyorsun resmen.yav geçen sene manu-totts oynamadı mı ? ingiltereden gelen alıyor bedavadan işte , chelsea konferans finalini kimle oynadı geçen sene mesela onlar da oraya gitti zaten ilk baştan belli değil miydi mesela yada palace'ın konferansta final yapacağı ? onların final maçı da böyle olacak işte yani her şeye itiraz etmeye gerek yok ben dedim diye mantıksız bir turnuva düzeni yani.Aston-notts final oynadı geçen maç mesela.Clden düşen birkaç düzgün takım olsa bu kadar kolay olmazdı bu işler yada avrupadan konferansa düşen olsa
gelsinler ya en azından şu futbol zevkimiz gitmesin çok saçma finaller , seneye de söyleyeyim çok bariz oldu yani bournemouth oynar finali yine böyle saçma bir takımlaDedigin sekilde de CL den dusen takimlar genelde finale gidiyordu turnuvanin yarisini es gecerek.
Format gayet guzel acikcasi-turnuva nasil basladiysa oyle bitiyor.
Fenerliler bizim yararımıza diyor usta.Olympiakos 2. bitirince o iş kapandı artık diye biliyorum.
Aston iyi takım açıkcasıufak takımlar boşa finalde yer işgal etmiş oluyor bak sıfır keyif maç
Kupa kalibresi dustu bizim aldigimiz zamana gore ona katilirim eyvallahta yani kucumsenecek hali yok genede.gelsinler ya en azından şu futbol zevkimiz gitmesin çok saçma finaller , seneye de söyleyeyim çok bariz oldu yani bournemouth oynar finali yine böyle saçma bir takımla
psg örneğiyle bu bir değil psg zaten bilmem kaç senede çıkan nadir takımlardan biri çok alakasız örnek yani orası bir de zaten en üst futbol müsabakası cl örneği doğru örnek değil.Ne adaleti abi futbol bu eğlence sektörü yani bir dünya para kazanılıyor buradan , bunu kazananlar adalet olarak mı bakıyorlar devlet mi yönetiyorlar yani öyle şey mi olur en zevkli olanı olsun futbol seyircisi ne isteyecek ben adalet bekcisi miyim ? Futbol izleyicisi olarak en güzelini görmek isteyeceğim tabii ne isteyeceğim başka ? Şurada aston-totts yada juve falan artık clden düşen bir takım görmek isterdim yada başka bir şekil olurdu yani en güzelini görmek isteyeceğim tabii gidip freiburg gibi celta,braga falan eleyip bedavadan gelip finalde topu elle kaleye bile götüremeyen takım görmek isemem , rmnin haklı olduğu tek konu da bu avrupa süper ligi işiydi zatenKonu adalet mi yoksa senin ozel zevkine gore mi maclarin ayarlanmasi gerekiyor? Eski sistem olsa surekli CL'den dusenlere niye ekstra bir kupa sansi verilsin, bu mu adalet? Diger takimlarin sansi olmasin diyorsun resmen.
Almanya besincisi veya Italya altinci falan olan takimin sansi olmasin mi kupa icin? Bugun Freiburg finale ciktigina gore bilegin gucuyle gelmis olmuyor mu? Adamlarin hakki iste sen ne istiyorsun bu futboldan anlamak zor. PSG denen takim gecen sene Inter'e 5 atti simdi belesten kupa mi almis oluyor o mantikla? Zaten UEFA'nin yeni sistemde 10 takim EPL'den Avrupa kupalarina katiliyor, elbet biri bu kupayi alacak adamlarin butcesi ile diger takimlarki bir mi?
bizim şansımıza yine totts,utd falan bile vardı hani geçen sene bile böyle değildi en azından bu sene aston-notts falan vardı yani sadece ikisi de öyle çok absürt kadro kalitesi değil ama bizde avrupada maç yapma kültürü yok artık normal , yoksa mesela şu halinde ben uefaya gitsek kupa beklerim direkt yarı final aşağısı falan başarısızlık sayılır direktKupa kalibresi dustu bizim aldigimiz zamana gore ona katilirim eyvallahta yani kucumsenecek hali yok genede.
Biz alamadik misal kadro takviyesi yapamadik diye. Turkiyeden kimse yaklasamiyor bile.
ama bu düzende bizim gibi takımların avrupa kupası hayali yok oluyor.Konu adalet mi yoksa senin ozel zevkine gore mi maclarin ayarlanmasi gerekiyor? Eski sistem olsa surekli CL'den dusenlere niye ekstra bir kupa sansi verilsin, bu mu adalet? Diger takimlarin sansi olmasin diyorsun resmen.
Almanya besincisi veya Italya altinci falan olan takimin sansi olmasin mi kupa icin? Bugun Freiburg finale ciktigina gore bilegin gucuyle gelmis olmuyor mu? Adamlarin hakki iste sen ne istiyorsun bu futboldan anlamak zor. PSG denen takim gecen sene Inter'e 5 atti simdi belesten kupa mi almis oluyor o mantikla? Zaten UEFA'nin yeni sistemde 10 takim EPL'den Avrupa kupalarina katiliyor, elbet biri bu kupayi alacak adamlarin butcesi ile diger takimlarin butcesi bir mi?