- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Sucici geçen sene kaybettiler galibaZagreb çok oyuncu kaybetti ve yerini de dolduramadı. Fb'den Zach'ı falan almışlardı Baturina yerine. Sucic, Baturina, Pjaca, Petkovic'i kaybettiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucici geçen sene kaybettiler galibaZagreb çok oyuncu kaybetti ve yerini de dolduramadı. Fb'den Zach'ı falan almışlardı Baturina yerine. Sucic, Baturina, Pjaca, Petkovic'i kaybettiler.
Önce bir aynı şekilde rakiplerle oynasınlar ondan sonra kiyas yapabiliriz.İkinciyi say desem yok işte.
Avrupa'da sıkıcı defansif futbol istiyorum Lazio'lu gruptan nasıl lider çıktıysak öyle oynayalım istiyorum.
Haziran'da gitti diye biliyorum. Geçen sene CL maçlarında oynamıştı sanki belki devre arası gitmiştir tabi.Sucici geçen sene kaybettiler galiba
Önce bir aynı şekilde rakiplerle oynasınlar ondan sonra kiyas yapabiliriz.
Genel manada Avrupa'da bitigiz. Konferansta balon puanlari topladilar diye böyleyiz.
Ümidi kesmesinler beraberlik yeter bunlara.Tedesconun gitmeyeceği, fbnin kötü oynayıp berabere kalacağı bir sonuç iyi olur.
ikinci sıradaki hajduk split'i deplasmanda yenmişler 3 gün önce. kendileri de lider zaten
dinamo her zaman sıkı bi doğu avrupa takımı olmuştur. dağıtmaları lazım ifbyi normalde
Bunlarin takımı genç baya baktim ben