AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Bizi ne ilgilendirir ya, paşa paşa yenilsin gelsin işte 😏

Straw Hat Cat GIF

İkinciyi say desem yok işte.

Avrupa'da sıkıcı defansif futbol istiyorum Lazio'lu gruptan nasıl lider çıktıysak öyle oynayalım istiyorum.
Önce bir aynı şekilde rakiplerle oynasınlar ondan sonra kiyas yapabiliriz.

Genel manada Avrupa'da bitigiz. Konferansta balon puanlari topladilar diye böyleyiz.

Önce bir aynı şekilde rakiplerle oynasınlar ondan sonra kiyas yapabiliriz.

Genel manada Avrupa'da bitigiz. Konferansta balon puanlari topladilar diye böyleyiz.

Konferansa gitsek gelecek rakipler Kiev, RFS, Malmö ve belki de Young Boys ayarında olacaktı zaten.

Yani geçen seneyi hazmedemiyorum adamlar gidin UEFA'yı alın kurası verdi bize. Şöyle bir kura 25 yılda 1 gelirdi.

Gecen seneki zagreb net skorla yenerdi fbyi de bu sene durumlari nasil bilmiyorum

ikinci sıradaki hajduk split'i deplasmanda yenmişler 3 gün önce. kendileri de lider zaten

dinamo her zaman sıkı bi doğu avrupa takımı olmuştur. dağıtmaları lazım ifbyi normalde

Bunlari yillar önce bir Ts deplasmanda yenmis Besiktas ve Fener yinilmis en son yenilen Fenerbahce olmus 4:1 skor ile acaba tekrari yasnirmi?

Çok ağır olmayan bir mağlubiyet almaları iyi olur. Hem Avrupa'da darbe alırlar hem de Tedesco'nun kredisi bitmemiş olur. 1-2 ay kalmalı, tüm kulvarlara havlu atmaları için.

Tedesconun gitmeyeceği, fbnin kötü oynayıp berabere kalacağı bir sonuç iyi olur.

Bunlarin takımı genç baya baktim ben

ikinci sıradaki hajduk split'i deplasmanda yenmişler 3 gün önce. kendileri de lider zaten

dinamo her zaman sıkı bi doğu avrupa takımı olmuştur. dağıtmaları lazım ifbyi normalde

hem de oranın en büyük derbisi kazanıp moralli çıkacaklar ve baya formdalar, istatistikleri baya iyi, baktım.fb ise hem saha içi form hem de mental olarak dağılmış durumda, en az 2 gol atar muhtemelen zagreb,hatta hocaları da "Bu, hayatımdaki en büyük maç. Biz de takım olarak çok iyiyiz, heyecanlıyız ve yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz." demiş, yarın farklı yenilgi gelme ihtimali yüksek, tedesco yolcu olabilir

Geri
Üst Alt