AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

gırgır şamata istiyorum.

Yeni reklam şekilleri mi eklediniz? Forumda doğru düzgün gezemiyorum artık. Ne zaman bir linke tıklasam yeni sayfa açıldığında 5 saniye reklam bekliyorum. İğrendim resmen.

Iç karısıklık ile gelen bir maglubiyet

Ali gitti bende öyle büyük bi kin kalmadı neden acep, yense ne yenmese ne modundayım, benki en böyük fener düşmanıyım, motive olamıyorum, nefret ibremi yukarı kaldıramıyorum, yardım edin a dostlar 😔

Season 1 Jerk GIF by SpongeBob SquarePants

2.5 üst kgvar

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

febe topçuları steven başkanlarına hoş geldin hediyesi verecek

Eger yenilirlerse psikolojikmen biraz daha dibe vururlar. Hadi Zagreb, sendeyiz.

Dinamo Zagreb: Nevistic, Valincic, McKenna, Goda, Lisica, Dominguez, Zajc, Misic, Ljubicic, Beljo, Hoxha,

Fenerbahçe: Ederson, Semedo, Skriniar, Çağlar, Oosterwolde, Brown, Asensio, Szymanski, Nene, Kerem, En-Nesyri

Santraforsuz çıkmamış bu defa. Üçlü stoper de yapmış.

Dinamo Zagreb: Nevistic, Valincic, McKenna, Goda, Lisica, Dominguez, Zajc, Misic, Ljubicic, Beljo, Hoxha,

Fenerbahçe: Ederson, Semedo, Skriniar, Çağlar, Oosterwolde, Brown, Asensio, Szymanski, Nene, Kerem, En-Nesyri

Santraforsuz çıkmamış bu defa. Üçlü stoper de yapmış.
üçlü çıkmış yine komedi bir ekip bu fb üçlü oynatıyo diye hocayı kovuyolar gelende öyle oynuyor

Gsc genel olarak ne diyorsa tersi sonuç olur muhtemelen yine.

Trt'dekiler mala dondu hahahaha o kadar sacma bir 11ki hicbir dizilis uymuyor orta sahaya gel szymansky- asensio

Bence bu maci kazansinlar da hoca devam edip ligde puan kaybı yasasinlar

Dinamo Zagreb bile gecen sene SL'de 11 puan toplamis. Bayern'den 9 yemisler ama Salzburg, Slovan Bratislava ve Milan'i yenmisler. Monoco ve Celtic'le berabere kalmislar. Arsenal ve Dortmund'a yenilmisler. Biz bu sene SL'de 11 puan toplarmiyiz, muamma. Sunlar kadar bile olamiyorsak bize yazik.

Geri
Üst Alt