AL 25/26 H:4 | Viktoria Plzeň 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Kasım | TRT 1

Nihat nasıl kolpadan yayın yapıyor :asd::asd: kötü de oynasak penaltımızı verin yaaa,,
sırf fenerliler yatmasın da bizi izlesin diye hakeme laf ediyorr. böyle dandik bir takımla berabere kalan takımın suçu yok yani

Bunları ıyı tanıyın bızım yendıgımız Lıverpool Bodo Ajax a laf atıp basarısız olmamız ıcın dua eden ama kendılerı futbolun f sını oynamayan bır camıa

Nihat nasıl kolpadan yayın yapıyor :asd::asd: kötü de oynasak penaltımızı verin yaaa,,
sırf fenerliler yatmasın da bizi izlesin diye hakeme laf ediyorr. böyle dandik bir takımla berabere kalan takımın suçu yok yani

Nihat kahveci'ye yakistiramiyorum. Sen ki sociedad ile real madrid ee karşı şampiyonluğu kovalamiş adamsin(son hafta kaybettiler). Villereal ile başarılı oldun, milli takımın 2008 sevinçlerinde basroldeydin. Şu fblilere yaranmak için değer mi ya. Bosver penaltı değil de ne kaybedersin

Nihat kahveci'ye yakistiramiyorum. Sen ki sociedad ile real madrid ee karşı şampiyonluğu kovalamiş adamsin(son hafta kaybettiler). Villereal ile başarılı oldun, milli takımın 2008 sevinçlerinde basroldeydin. Şu fblilere yaranmak için değer mi ya. Bosver penaltı değil de ne kaybedersin
adam izlenmek için yapıyor ama nihatın galatasaray yorumları samimi ve gerçek duygularla ifade ediyor. fenerin ise tamamen yapmacık oluyor çünkü ortada övecek birşey yok

ta ta ta.webp

skriniar sezonluk net 8 milyon euro ve bonuslar var. davinson 3 - 3.5 civarı alıyor diye biliyorum
12m euro alıyor, adam psg de aldığı kontratı babasının hayrına mı bıraksın, fb ne kadarını açıklıyor bilmiyorum da, bu herif gelince zaten davinson da zam istedi 5 e çıkardık sanırım maaşı.

Başıma bir şey gelmeyecekse ben hala son pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum.

Aldıkları uyduruk penaltıların diyetine saysınlar. O yüzden üzülmedim verilmemesine.

Gerizekalı car skiniarın adamın kafasına attığı dirseği dirseği göstermemesi skandal

Başıma bir şey gelmeyecekse ben hala son pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum.

Aldıkları uyduruk penaltıların diyetine saysınlar. O yüzden üzülmedim verilmemesine.
Pozisyonu full haliyle izlemeni tavsiye ederim ara pas geliyor ikili mücadele başlıyor duran adamı geçmek icin formayı çekiyor ilk cekende o sonrasında diğer adamda formaya asılıyor yani var yanlış karar vermiş ama orta hakem düzeltmiş

Geri
Üst Alt