Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.872
- 14.540
- 2.828
Asensioda tam 1 sene performans verim 3 sene yatarim kafasinda bir adam.
Tam bunu yazacaktım. Çok bariz. Bu herif biraz işler kötü gitsin salacak Rafa Silva gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensioda tam 1 sene performans verim 3 sene yatarim kafasinda bir adam.
Fakir gezzalıAsensioda tam 1 sene performans verim 3 sene yatarim kafasinda bir adam.
Evet bunu eylul ayından beri söylüyorum geniş kadro diyorlarFener skriniar ve asensio dışında ultra vasat takım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Yusuf, Skrinar'ı hanımı eyledi.
Derbide gerekli olan pozisyonlar ve oyuncu profili ortada. Açık alanda yakalandığında işleri bitiyor.
Ferencvaros'un direkten dönen iki topu iyi incelenmeli.
Evinde oyle korkakca oynayacagini sanmam ama bireysel beceri ile gol aramaktan baska bir sey yapmiyorlar gibi. Once yenilmeyeyim de Galatasaray illa ki diger maclarda takilacaktir diye dusunuyor olabilir. TD'lerin taraftardan farki ligin uzun bir maraton oldugunu unutmamalari. Ha bir de bolca kendilerini yere atiyorlar.Bence Levent oynayacak solda daha seri sol bekte. Son maçlarda Levent gözdesi.
Ligde 3 maç üst üste oynamadı Osimhen.Sağlam bir Osimhen zaten içinden geçer de adamın son durumu ne bilmiyoruz
Çekinecek bir futbol oynamıyorlar.Aşırı boş takım şikespor. Asensio dışında oyun aklı olan adam yok. talisca kerem çok kötüler, alvares sadece sertlik, brown dengesiz, oğuz vasatin altı ...
Bunları izleyince moralim yükseldi inancım artti
O yuzden kovulmadi mi zaten hem Madrid hem de PSG'den?Asensioda tam 1 sene performans verim 3 sene yatarim kafasinda bir adam.