AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Direkten dönen toplarla rakiplerin kırmızıları tedesco denen vasatı hoca yaptı bu şans elbet dönecek bir yerde o zaman göreceğiz ne olacağını

Varga nasi en skorer adamlariymis anlamadim herif avel.Bi tane daha herif var diyorlardi kimdi o ?

Fener skriniar ve asensio dışında ultra vasat takım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bunu eylul ayından beri söylüyorum geniş kadro diyorlar
Edson fred İsmail 3 tane vasat adam
Kanatlarda 2 tane kontraci adam var surekli top eziyorlar
Savunmaları iyi
Forvetleri ise duran ve enbesili ikiside vasat bile degiller

Şu Yusuf, Skrinar'ı hanımı eyledi.

Derbide gerekli olan pozisyonlar ve oyuncu profili ortada. Açık alanda yakalandığında işleri bitiyor.

Ferencvaros'un direkten dönen iki topu iyi incelenmeli.

Bence Levent oynayacak solda daha seri sol bekte. Son maçlarda Levent gözdesi.
Evinde oyle korkakca oynayacagini sanmam ama bireysel beceri ile gol aramaktan baska bir sey yapmiyorlar gibi. Once yenilmeyeyim de Galatasaray illa ki diger maclarda takilacaktir diye dusunuyor olabilir. TD'lerin taraftardan farki ligin uzun bir maraton oldugunu unutmamalari. Ha bir de bolca kendilerini yere atiyorlar.

Kadron kisitliysa fenere karsi geride kapanıp kontra arayacaksin ama ksdron iyise önde sığır press yapacaksin 8jk 20 dk da tecavüz etti bunlara ,rakibi izleyen her hoca gorur

Osimhen’e yedek olarak benzer profil bakılıyor ama bir şey diyeceğim;

Jim Carrey’i bu kadar özel yapan şey başkası yaptığında onun adına utanç duyacağın her şeyi bu kadar mükemmel yapabilmesi.

Osimhen de böyle. Osimhen sıradan bir Anadolu santraforunun yaptığı her şeyi o kadar mükemmel yapıyor ki bu onu çok özel kılıyor

Osimhen tarzı ama onun altında bir ismin bizde saç baş yolduracağına, kendisine ana avrat sövdüreceğine çok eminim.

Yalniz ismail de bayagi önemli adam bunlar icin, eksikligini hissediyorlar

Burda kücümseniyor ama ben faydali herif oldugunu düsünüyorum

Geri
Üst Alt