Al Hilal'den Bafetimbi Gomis'e 10 Milyon Euro!

Gomis bizden önce 1 kez bonservis bedeli ile transfer olmus, o da 13 milyon euro. Zannedersem talebimiz 9-12 milyon euro arasi olur.
Geçen sene fransa gibi biim 10x katı büyüklüğümüdeki ligde gol kralı değil miydi? kaça aldık hatırlayın :D araplar para saçmıyor artık.

Dediğini rakamlar Çin de ordan da isteyen yok.

önce gomisin gözünü doyurabilmeye çalışıyor herifler belli ki

sonra bizimle bonservis anlaşması onlar için en kolayı zaten

e adamlar haklı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5e satarım ben valla. 33 yaşında 4-5 milyon euro alıyor. fiko gibi kirala bi forvet. düşük yıllık iyi potansiyel getir.

Fiko aldığı o heriflere sanki para değil öpücük verdi ha

Abubakar 2,5 kiralama ücreti 3,3 de maaş

Gomez 3,5 maaş

Mesela fb ayewi aldı 1,5 kiralama 3,2 de maaş

Tabi bunların içinde bonuslar yazmıyor baya para ordada gitmiştir, gomise maaş veriyoruz yollayalım demek çok saçma yok yaşlı diyorsun yaşlıda ne olmuş maç mı kaçırdı, sezonun yarısını sakat mı geçirdi, bütün maç sahada yürüyor mu yaşlılıktan, yoksa güçsüz mü?

Fiko aldığı o heriflere sanki para değil öpücük verdi ha

Abubakar 2,5 kiralama ücreti 3,3 de maaş

Gomez 3,5 maaş

Mesela fb ayewi aldı 1,5 kiralama 3,2 de maaş

Tabi bunların içinde bonuslar yazmıyor baya para ordada gitmiştir, gomise maaş veriyoruz yollayalım demek çok saçma yok yaşlı diyorsun yaşlıda ne olmuş maç mı kaçırdı, sezonun yarısını sakat mı geçirdi, bütün maç sahada yürüyor mu yaşlılıktan, yoksa güçsüz mü?

aşağıda yadıklarının hiçbirini iddia etmedim. değerinin bira üstünde her adam satılır. 2.5 a aldın 5 e satarsın gider. ffp ve borç sarmalındasın. transfer manyaklığını bırakın artık. transfer yapamıyoru en basiti burdan düşünün kaynak yaratmak çok önemli. gomis 10a satılsın niye olmasın yapabilirsen?

evet öpücük vermedi ancak büyük borservisler vermeyip ffp ye uyarak karlı bir şekilde fayda aldı her adamdan. 2 de şampiyonluk büyük takdir edilesi bir durum bence.

şuan planlama çok kötü bjk de bunu söylüyoru.

ayew ne derseni deyin mükemmel transfer.

aşağıda yadıklarının hiçbirini iddia etmedim. değerinin bira üstünde her adam satılır. 2.5 a aldın 5 e satarsın gider. ffp ve borç sarmalındasın. transfer manyaklığını bırakın artık. transfer yapamıyoru en basiti burdan düşünün kaynak yaratmak çok önemli. gomis 10a satılsın niye olmasın yapabilirsen?

evet öpücük vermedi ancak büyük borservisler vermeyip ffp ye uyarak karlı bir şekilde fayda aldı her adamdan. 2 de şampiyonluk büyük takdir edilesi bir durum bence.

şuan planlama çok kötü bjk de bunu söylüyoru.

ayew ne derseni deyin mükemmel transfer.

Ne transfer manyaklığı yahu ben şunu şunu alalım mı dedim nerde yazdım.

Ffp yok mu dedim ben gomisi 5 e sattın diyelim senin kafana göre forvet aldık mesela.

Silva 2 milyon kiralama 3 de maaş

3 milyon kaldı onlada orta saha kiralık diyelim etti mi 5 para bitti seneye ne yapıcaz ffp seneye yok mu nasıl topçu alıcaz forvet ve orta saha almayız diyorsan 5 in hepsine sağlam birini alırız diyorsan hayal dünyasından çık derim biz bonservis düşük, imza parası ve maaş yüksek tuttuk diye gomis geldi yoksa gomisi 31 yaşında bile getiremezdik.

Araplarda yaşına bakıyor zaten oyuncunun. Kaç tane oyuncu satmışlar avrupaya he?

kuveyt ligi falan yok mu ya 1 kuveyt dinarı 3 dolardan fazla ediyor gomis anca orda tatmin olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasinizdan utanin renktas bu nasil uslup

Al-Hilal bonservis sacan bir kulup degil, Gomis'in yasi - maasi - isminin marka degeri dusunulunce 10m bonservis bile iyimser acikcasi

O zaman vermeyip elde tutacaksin, bu kadar basit.

Niye satmak zorundayimki ? Al hilal sacan kulup degilmis!! Bana ne ? Gitsin bayram sekeri gibi senede 3-5 gol atan forvet alsin o zaman negredo gibi soldado gibi butcesi yettigince!

Gomis bana bu yil 10 milyon dolarin uzerinde kazandirir yine!

Ondan alacagim para ile 2 santrafor kiralayip bi de 10 numara alicam.

Benim performansindan memnun olmadigim oyuncu Gomis degilki!

10 milyon butcesi varsa ona feghouli verelim, belhanda verelim.

O zaman vermeyip elde tutacaksin, bu kadar basit.

Niye satmak zorundayimki ? Al hilal sacan kulup degilmis!! Bana ne ? Gitsin bayram sekeri gibi senede 3-5 gol atan forvet alsin o zaman negredo gibi soldado gibi butcesi yettigince!

Gomis bana bu yil 10 milyon dolarin uzerinde kazandirir yine!

Ondan alacagim para ile 2 santrafor kiralayip bi de 10 numara alicam.

Benim performansindan memnun olmadigim oyuncu Gomis degilki!

10 milyon butcesi varsa ona feghouli verelim, belhanda verelim.

Peki bu maasina zam isteme durumu dogruysa fikriniz degisir mi

Yoksa mutsuz, 3m'den fazla para alan, 33 yasina gelmis bir santraforu kadroda tutmayi mi tercih edersiniz?

Peki bu maasina zam isteme durumu dogruysa fikriniz degisir mi

Yoksa mutsuz, 3m'den fazla para alan, 33 yasina gelmis bir santraforu kadroda tutmayi mi tercih edersiniz?

Zam isteme doğruysa bile aşırı abartılıyor ister abi ister alışın topçular artık sadece para için oynuyolar sadece duygusallık beklemeyin.

Geri
Üst Alt