Al Hilal'den Bafetimbi Gomis'e 10 Milyon Euro!

Allahtan 10 milyona Gomisi satacak bu muhtesem (!) kafalar kulubu yonetmiyor!!

Bu devirde Jannsenn gibi kazmalari bile kiralik 5 milyon euroya veriyorlar! Aboubakari 3.5 milyona kiraliyorlar!!

Ya fiko denen herifin elinde 29 gol ve 5 asist yapmis Gomis olsa sizce kaca satar??

Zam isteme doğruysa bile aşırı abartılıyor ister abi ister alışın topçular artık sadece para için oynuyolar sadece duygusallık beklemeyin.

Valla Rodrigues istemiyorsa kimsenin istemeye hakki yoktur

Denayer para icin mi oynuyor mesela?

Lejyonerlere ihtiyacimiz yok, hayvan gibi para kazaniyor buna ragmen agliyorsa ve FFP'yi bilmesine ragmen bunu yapiyorsa Gomis nankordur

Sozlesme senettir ne demek bize sezon basi soz verildi? Bildigin hainlik yapiyor eger haberler dogruysa

4 yillik sattigin kadar al var, topcu satmazsak biteriz

Allahtan 10 milyona Gomisi satacak bu muhtesem (!) kafalar kulubu yonetmiyor!!

Bu devirde Jannsenn gibi kazmalari bile kiralik 5 milyon euroya veriyorlar! Aboubakari 3.5 milyona kiraliyorlar!!

Ya fiko denen herifin elinde 29 gol ve 5 asist yapmis Gomis olsa sizce kaca satar??

Bizim forum eskiden böyle değildi gün geçtikçe antulaşmaya başlamış çok yazık.

Valla Rodrigues istemiyorsa kimsenin istemeye hakki yoktur

Denayer para icin mi oynuyor mesela?

Lejyonerlere ihtiyacimiz yok, hayvan gibi para kazaniyor buna ragmen agliyorsa ve FFP'yi bilmesine ragmen bunu yapiyorsa Gomis nankordur

Sozlesme senettir ne demek bize sezon basi soz verildi? Bildigin hainlik yapiyor eger haberler dogruysa

4 yillik sattigin kadar al var, topcu satmazsak biteriz

Denayer beleşe mi oynuyor 1,4 m maaş verdik geçen sezon bu sezonda 1,6 istiyormuş.

Ben zam yapılmalı demiyorum zam isteme hakları var diyorum.

Nasıl yani zam istedi diye hain mi oldu, ffp gomisin yada diğer topçuları umrumda mı sanıyorsun?

Denayer beleşe mi oynuyor 1,4 m maaş verdik geçen sezon bu sezonda 1,6 istiyormuş.

Ben zam yapılmalı demiyorum zam isteme hakları var diyorum.

Nasıl yani zam istedi diye hain mi oldu, ffp gomisin yada diğer topçuları umrumda mı sanıyorsun?

Sozlesme imzalayip bir sonraki sene zam istemek yavsaskliktir yaw

Neyini savunuyorsun inatla

Profesyonellik sozlesmeye saygi duymaktir

Gomis sozlesmesine saygi duymuyor

Sozlesme imzalayip bir sonraki sene zam istemek yavsaskliktir yaw

Neyini savunuyorsun inatla

Profesyonellik sozlesmeye saygi duymaktir

Gomis sozlesmesine saygi duymuyor

Hiç alakası yok çok duygusal bakıyorsunuz, adam iyi oynadığına güveniyor ve zam istiyor yapmazsın ama adama zam istedi diye laf etmek saçma ,bizim yeni yönetimi dursun yönetimi gibi sanmış istemiş dursun olsa çoktan 5 milyonla sözleşme yapmıştı adamda buna güvenmiştir.

Hiç mi konuyu okuyan yok şizofren gibi 10 milyona satılmaz 10 milyona satılmaz kimi de satılır diyr..Kardeşim 10 milyon gomise önerilen yıllık ücret yahu bir okuma zahmetinde bulunun konuyu

haddinii bilin. farklı fikirler olunca antu mu yha burası diye agu gugi yapmayın.

https://www.transfermarkt.com.tr/tr...elerposition_id=&altersklasse=o32&leihe=&w_s=

Simdiye kadar tek 5 tane 32 ve daha yasli oyuncu 10 milyon üstünde satilmis. Gomis icin 11-12 milyon teklif gelirse mecburen kabul edilmeli.

Simdiye kadar dediginiz istatistikler , neymarin 222 milyona satildigi gun tarih oldu. NÖ (Neymardan önce) ve NS (Neymardan sonra) diye 2 ye ayirmak lazim. Piyasalar uçtu artik.

Ustelik neymardan once Sow 29 yasinda 17 milyona araplara satilmisti. 29 gol de atmamisti!!

Geri
Üst Alt