- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Almak isteyen serbest kalma bedelini ödesin. Takasla gitmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Suat Kara 1-1 takas ihtimali için düşüncen ne olurdu abi bu ikiliyle ilgili?
Dediğin gibi şampiyonluğu alalım da uzun uzun konuşuruz o zaman ♥ Teşekkürler detaylar için. Benim de beğendiğim, takip ettiğim birisi, hareketli bir transfer dönemi yaşayacağızonce isvec milli *sub16 ,~ italya ligi baglaminda *atalanta sub17 cikisli listem de olan oyuncular arasindaydi kendisi...
gecmiste italya ligi/epl-spurs ve isvec milli maclari dolayli cesitli basliklarda-maclar ozelinde kendisin den bahsettigim noktalar mevcut. genel teknik noktalar disinda, *versatile tipolojiler ve fundamental nuans nazarimda random bir oyuncu da scout bazli bold baktigim en onemli iki kistas diger klasik teknik noktalar dan bagimsiz...
bu oyuncu da cok degerli nuanslar mevcut.
suan icin ne yazsak duz olur.
sozun ozu -
kendisi cok begendigim bir yetenek. alameti farikasi elbette var, ve cok onemli noktalar bunlar.
*zaniolo halihazirda resmi oyuncumuz oldugundan, karsilastirma ve kiyas yapmaktan imtina ediyorum. sayet is *resmilesirse, ikili arasindaki bariz bold ayrimlari ilgili olasi basliklarda gerek gorulurse nacizane bir seyler yazarim.
<-> ben ihtimal vermiyorum ama keske olsa.cok isterim.
eksi arti yonleri ve de genel tipolojisi, altyapidan bugune olan sureci vs baglaminda -nacizane bir seyler bende karalamak isterim elbette...
oncelikle, su lig yarisimizi bir bitirelim, hayirlisiyla sampiyon olalim,,,daha sonra transfer bolumune gerektigi kadar ilgiyi rahatlikla gosterebilecegim sahsen.
saygi ve selamlarimla .