AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

arda da bırakında gideyim havası var sanki.gözü dışarıda.kafası rahat değil.

Ardanın en cok GİTMESİNİ isteyen benim takımı tamamen bozuyor gitsin de kurtulayım ya. yarar sagladıgını zannediyor. birde utanmadan 2-3 tane isabetsiz topuk pası veriyor sanki 2-0 onde olan bizmişiz gibi

Yönetim resmen Rijkaard'ı göndermeye çalışıyor.İğreniyorum artık ya.Çıldırmak üzereyim.Eğer bu yönetim Rijkaard'ı kovarsa, bu yönetim gidene kadar biter benim gözümde Galatasaray.

Ali Turan sağ bek değil kardeşim stoper bu kadar yüklenmeyin şu adama.Vidic'i koyun sağ beke bakın nasıl oynuyor!!

Allahtan sağbek,stoperde olsaydı vay halimize.Resmen belinden 3 kova su aldılar,gelen geçen çalımı attı.Neill'ı koysun sağbeke çeksin stopere Zanı,bunuda akıl edemiyormu.

Yönetim resmen Rijkaard'ı göndermeye çalışıyor.İğreniyorum artık ya.Çıldırmak üzereyim.Eğer bu yönetim Rijkaard'ı kovarsa, bu yönetim gidene kadar biter benim gözümde Galatasaray.

ben her maçtan sonra öle diyorum ama olmuyor be renkdaş!! Uyuşturucu gibi atamıyorum bu lanet olası takımı damarlarımdan!!

Mustafa Sarp saha da mücadele ediyor diyen çarpılır.Adam kendini Luca Toni sanıyor,habire arka direğe gitmekten başka yaptığı tek şey eskortluk,ben hayatım bu adam kadar kötü futbolcu görmedim,mental açıdan olsun,yetenek açısından olsun.Sabri'ye kızıyordum,bunların yanında Messi kalır adam.

Sedar Özkan

Ali Turan ise taraftar fazla beklemeden kanser olsun diye yapılmış transferler.2.Lig'de ancak oynarlar.

Serdar ozkana benim de bir eleştirim var

kardesim gripsen hastaysan takatin yoksa mactan once soyle ben oynayacak durumda degilim diye. onun yuzunden bos yere bir oyuncu degisikligi yaptık

sadece helal olsun Kewel, Baros,S.kurtuluş(girdikten sonra elinden geleni yaptı)

arda da bırakında gideyim havası var sanki.gözü dışarıda.kafası rahat değil.

Arda'nın kulağını çeken yok! Başkan sanki arkadaşıymış gibi davranarak şımartıyor, taraftar " Oleeey büyük kaptan" diye şımartıyor sanki Galatasaray'a gelmemiş kupayı getirmiş. Böyle şımartılan bir adamdan bu tavırlar normal.

Ardanın en cok GİTMESİNİ isteyen benim takımı tamamen bozuyor gitsin de kurtulayım ya. yarar sagladıgını zannediyor. birde utanmadan 2-3 tane isabetsiz topuk pası veriyor sanki 2-0 onde olan bizmişiz gibi

ben gecen seneden beri söyliyorum.ortalar asist yazılır,kornerler asist yazılır,avrupa nın buyuk takımların kafası hiç mi çalışmıyor da arda gibi yeteneği kimse almıyor.krasic in 15 milyon ettiği yerde arda 8 anca eder onuda araplar verir kimse vermez.arda da kursun liverpool da oynamanın hayalini.

Vah Ardanın haline vah...Adam bu maçta gol ve asist yapmadı diye vurun adama.

Her başarısızlıkta suçu teknik direktörlere atıp bu işten sıyrılmayı başardılar ama artık bu taraftar yemez o numaları. 2 senedir taraftarın büyük desteğini alan başkan kendi kendini bitiriyor. Yazık gerçekten...

bende konyadayım abi! Ve keşke istanbulda olsaydım diye her maçtan önce ve sonra iç geçiriyorum! Lütfen bi yerde birileri olmalı!! Bi gün maçtan sonra oturup ağlıycam hıçkıra hıçkıra çok doluyum!!

Keşke iş sadece bizlerde olsa.Öncelikle yönetimin bu bedava bilet verme işini bırakması lazım.Zaten taraftarın şikayetçi oldugu büyük bir kitle, bedava bilet verilmeyince bilet alacak parayı da bulamayacaktır.Az birşey düzene girer o zaman tribünler.

Mustafa Sarp saha da mücadele ediyor diyen çarpılır.Adam kendini Luca Toni sanıyor,habire arka direğe gitmekten başka yaptığı tek şey eskortluk,ben hayatım bu adam kadar kötü futbolcu görmedim,mental açıdan olsun,yetenek açısından olsun.Sabri'ye kızıyordum,bunların yanında Messi kalır adam.

Sedar Özkan

Ali Turan ise taraftar fazla beklemeden kanser olsun diye yapılmış transferler.2.Lig'de ancak oynarlar.

Mustafa Sarp'ın pressi yok, kesiciliği top çalması yok, fantastik pasları geçtim normal pas atamıyor, görev yerini bırakıyor ileriye gidiyor hoş bırakmasıyla bırakmaması arasında fark yok. Bu takımda yedek olmayı bile haketmiyor. Mustafa yedek oturacağına Musa yedek otursun ileride adam gibi futbolcu olur belki.

Sorun aslında maçtan sonraki Helvacı'nın açıklamalarında yatıyo.Adamlar hangi maçı izlediye kadro yeterli diyor hala.

5 gol atsın arkadaşım kendini Pele, Zidane, Hagi zannettiği sürece, bu hal ve tavırları devam ettiği sürece böyle. Gole, asiste bakarak bu çirkinlikleri görmezden gelmek bize yakışmaz.

şimdi burda benim tavrım her zamn belli 2 kez ceza aldım yönetimi eleştirmekten dolayı ama fikirlerim aynı.

sezon başında ve geçen sezonun ortalarından beri bu yönetim ve anlayışla olmayacağını söylerken birçoğunuz bun akarşı çıktınız.

şu başımızda bulunanan yönetimin neyine tav oldunuz neyine vuruldunuz onu anlamak hiç mümkün değil.

yine de üzülere belirtiyorum ki haksız çıkmadığımı birçoğunzu anladı ya da hala anlamak istemiyorusunuz,maaalsef bu yönetimin hiçbir vizyonu ve yapılanması yok.

galatasaray ı izlerken,anarken artık içimdeki eski büyülü atmosfer bitti,bunun takımın aldığı skor sonuçlarıyla hiç alakası olmadığını birçoğmuz biliyoruz.

galatasarayda birşeyler eksildi tam olarak bilmiyorum savaşçılık,hırs,inanç,taraftar profili,özgüven tam olarak bilmiyorum ama birşeyler eksildi.

bunu yapanda başımız da ki çok çok saygı değer yöneticilerimizin olduğundan hiçbir kuşkum yok.

markayı gerilettiler beyler şu bir gerçek ki artık galatasaray avrupa da sıradan, türkiye de de fenerbahçenin gerisinde kalmış rakiplerine hem ekomik hemde sportif korku veremeyen bir takım haline bürünmüştür kaybettiğimiz en önemli şey bu.

bunun için bu yönetime ne desem boş çünkü onlar hala toz pembe bulutlar üstündeler ben bile bu vahim tabloyu görüp içime sindiremezken yıllardır galatasaray lı olan ve yönetim makamında duran insanlar bu durumun nasıl farkında değiller ya da koltuk sevdası,galatasaray sevdasından ağır mı basar oldu?

şimdi gelelim işin teknik boyutuna

evvella frank efendinin geldiği ilk günden bu yana başarı için pek fazla bişeyler yaptığını görmek mümkün değil neeskens e oranla.

taraftarın ona verdiği kredinin farkında ki pek fazla yadırgamıyorda bu ruhsuz takımı.

frank asla yetersiz bütçesi olan takımlar için ideal adam değil,elinde ki malzemeler de kötü ama karpaty dednen ismini bile yazmayı beceremediğim bir takımdan da fena sayılmaz öle değil mi.

gerets,lucescu,hagi,kalli gibi isimlerin elinde daha iyi takımlar yoktu ama daha inançlı bir takımlar olduğunu temin edebiliriz.

iyi bir sistem adamı olabilirsin,z ama iyi bir taktisyen ve stratejist değilseniz hele takıma displin aşılayamıyorsanız başarısızlık süpriz olmaz.

takıma gelince ne desem boş inanın bana 4 adam dışında kimseyi görmek istemiyor akıllı taraftar profili

bunlarda klişe ve ''he onu bizde biliyoruz''dediğiniz 3 adam Kewell,baros,neill ve arda

kaleye dönüp baktığmızda ufuk ve aykut ne demeliyim sizce teknik boyuta girmenin bir anlamı var mı

sağ beke gelince=yıllardır orta açamayan kademe yapamayan,ayak dışıyla pas atamadığı için 30 metre geriye pas atan forvetten devşirme sabri ve kayseriden dani alves gelir şekilde kavga ettğimiz çapa ali turan.

sol bek:hayalet desek acaba hakan balta ne defansta savaşçı ne de hücumda etkili driplingden bir haber geriye dönüşlerde kablumbağa edası

sol beke alternatif 2 . bir adam bile yok:)

stoper:gökhan zan hiç yorum yok??

servet:aslında ona kızamıyorum şu ruhsuz takıma baktığımda parıladr gibi oluyor hırsıyla ama sadece bu kadar geriye kalan özelliği ise ağır ve teknik yönünün galatasaray gibi bir takımda oyanayamayacak kadar zayıf olması

orta saha: barış,mustafa sarp ve ayhan üçünü toplasan bir orta saha elemanı yapar mı teknik ve mantelite yönünden düşünüyorum pek inanasım gelmiyor

sağ kanat :serdar özkan beşiktaştan kovulan yerine q7 si alınan saha içinde ne yaptığnı kendi bile bilmeyen bir medya şişrmesi

pino:müzmin sakatlar kervanına yeni bir cambaz.

forvet:mehmet batdal:çok acemi belki bişeyler olur ama beklemeye sabrı kaldı mı bu camianın

velhasıl bu kadroyla şampiyonluk türküleri naraları atmak kendimizi kandırmaktan başka birşey değil,heleki bu yapıyla bizlere şampiyonluklar vaadeden bir yönetime inanmak hiç mümkün değil

peki aklıma bişey geliyor biz sıradan traftarlar bile bu analizleri yaparken yıllardır bu takımda ya da yönetimde bunları yapacak birileri yok mu yoksa başarıszlığıa göz mü yumuluyor göz göre göre.

gol veya asist yapması çözüm degil istedigi kadar yapsın

ben yapmadı diye yuklenmiyorum takım kendisininmiş gibi oynamasına, lakayıt durusuna, topa koşmayıp beklemesine ,diger arkadaslarını kucumser edasıyla bencil kimseye pas vermeyen oyun biçimine laf söylüyorum

nerde o eski Arda=kayarak top calan kovalayan verkaç yapan Arda

yeni Arda sahada =Alexvari

Mehmet Helvacı;''Şuan ki durumumuz teknik heyeti sorgulamamızı gerektirecek bir durum da değil''

Keşke iş sadece bizlerde olsa.Öncelikle yönetimin bu bedava bilet verme işini bırakması lazım.Zaten taraftarın şikayetçi oldugu büyük bir kitle, bedava bilet verilmeyince bilet alacak parayı da bulamayacaktır.Az birşey düzene girer o zaman tribünler.

ama anladığım bir şey var ve artık eminim! uA dönemi bitti ve yeni bir oluşuma ihtiyaç var?? Ki bunun altına elini sokcak kişi amigoların sağlamlarını tanıyacak! Eskileri tanıyıp desteğini alacak! Kendini paradan soyutlayıp bedeniyle o sahada olacak..

Geri
Üst Alt