AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Bursa maçında iyi oynasın Arda maçı kazandırsın bize, Büyük Kaptan, işte Metin Oktay Ruhu, sen bu takıma fazlasın gibi laflar soylemeye başlarla.Dönek taraftar profilide boyle oluyor işte.

5 gol atsın arkadaşım kendini Pele, Zidane, Hagi zannettiği sürece, bu hal ve tavırları devam ettiği sürece böyle. Gole, asiste bakarak bu çirkinlikleri görmezden gelmek bize yakışmaz.

bukadar basit işte.....neden kimse kewell ı eleştirmiyor arda yı eleştiriyor.bu sorunun cevabını bilen varsa arda ya anlatsın

Mustafa Sarp'ın pressi yok, kesiciliği top çalması yok, fantastik pasları geçtim normal pas atamıyor, görev yerini bırakıyor ileriye gidiyor hoş bırakmasıyla bırakmaması arasında fark yok. Bu takımda yedek olmayı bile haketmiyor. Mustafa yedek oturacağına Musa yedek otursun ileride adam gibi futbolcu olur belki.

Bende bugun MUSA'yı tercih ederdim

Başka ne isteyeceğiz ya sahada boş boş gezinmesini mi

Takım kötüyse adam ne yapsın? Hakan gibi hastanın,Ali Turan gibi kalasın,Mustafa gibi fiziksizin,Serdar gibi beceriksizin yaptığı hatalardan sonra,Arda bunların yanında melek kalır.Bırakda 1 maç kötü oynasın.

gol veya asist yapması çözüm degil istedigi kadar yapsın

ben yapmadı diye yuklenmiyorum takım kendisininmiş gibi oynamasına, lakayıt durusuna, topa koşmayıp beklemesine ,diger arkadaslarını kucumser edasıyla bencil kimseye pas vermeyen oyun biçimine laf söylüyorum

nerde o eski Arda=kayarak top calan kovalayan verkaç yapan Arda

yeni Arda sahada =Alexvari

Sanki Arda yıllardır kötü oynuyomuş gibi abartıyosun. Sen izlemedinmi dostluk kupasında GS FB maçını milli takımda oyndığı maçları adam bi kaç hafta öncede çok iyi oynuyodu, bu maç iyi deildi en büyük nedenide sağ açıkta oynaması.

ben böyle birsey görmedim ya.anadolu takımından bir farkımız oldugnu düsünmemeye basladım artık.

Bursa maçında iyi oynasın Arda maçı kazandırsın bize, Büyük Kaptan, işte Metin Oktay Ruhu, sen bu takıma fazlasın gibi laflar soylemeye başlarla.Dönek taraftar profilide boyle oluyor işte.

ardanın kumaşı çok kaliteli!! Kimse buna itiraz edemez ama psikolojisi bozuk bu çocuğun.. aklı sahada değil başka şeyler düşnüyor..

iyi oynayacak tabi kaptan oluyorsa elinden birşey gelecek umidi ile bekliyorsak ya-pa-cak

dönek ağır bir laf Dikkat diyorum!!! sözlerine Dikkat

Takım kötüyse adam ne yapsın? Hakan gibi hastanın,Ali Turan gibi kalasın,Mustafa gibi fiziksizin,Serdar gibi beceriksizin yaptığı hatalardan sonra,Arda bunların yanında melek kalır.Bırakda 1 maç kötü oynasın.

Hayır takımın kaptanıysa sorumluluk alacak bak Kewella adam 1 senedir top oynamıyor takımı taraftar ıslıklıyor ama o liderlik özelliğiyle yönetimi ipten aldı işte aradaki farkta Büyük futbolcu OLMAK...

ama anladığım bir şey var ve artık eminim! uA dönemi bitti ve yeni bir oluşuma ihtiyaç var?? Ki bunun altına elini sokcak kişi amigoların sağlamlarını tanıyacak! Eskileri tanıyıp desteğini alacak! Kendini paradan soyutlayıp bedeniyle o sahada olacak..

Siz neye dayanarak bitti diyorsunuz onu anlamıyorum.Sizin gönderilmesini istediğiniz uA takım gol yesede bağırdı takımı destekledi.2-0 iken bile takımı ıslıklayanları susturdu bedava maça geliyorlar falan diye hor görüyosunuzda para veripte bağırmayanlarıda görüyoruz demekki olay sadece parada bitmiyo.;)

gol veya asist yapması çözüm degil istedigi kadar yapsın

ben yapmadı diye yuklenmiyorum takım kendisininmiş gibi oynamasına, lakayıt durusuna, topa koşmayıp beklemesine ,diger arkadaslarını kucumser edasıyla bencil kimseye pas vermeyen oyun biçimine laf söylüyorum

nerde o eski Arda=kayarak top calan kovalayan verkaç yapan Arda

yeni Arda sahada =Alexvari

Ne alakası var hocam,adam gerçek mevkiisinde oynamadığı halde yinede elinden geleni yaptı.Kaldıki bu sene Arda üstüne birşeyler koyarak geliyor merak etme sen.Ayrıca takımda Arda'dan önce sorgulamamız gereken çok oyuncu var.

Sanki Arda yıllardır kötü oynuyomuş gibi abartıyosun. Sen izlemedinmi dostluk kupasında GS FB maçını milli takımda oyndığı maçları adam bi kaç hafta öncede çok iyi oynuyodu, bu maç iyi deildi en büyük nedenide sağ açıkta oynaması.

sorun burda zaten milli takımda oynadıgı ile bizde oynadıgı cok farklı

Ne alakası var hocam,adam gerçek mevkiisinde oynamadığı halde yinede elinden geleni yaptı.Kaldıki bu sene Arda üstüne birşeyler koyarak geliyor merak etme sen.Ayrıca takımda Arda'dan önce sorgulamamız gereken çok oyuncu var.

once sorgulamam gerekenleri zaten başta yazdım

Aykut dedim Balta dedim Sarp dedim

A.turan yanlıs yerde oynuyor dedim sırayla hepsini soyledim sırada kaptan vardı ona da soyledim

Yarın transfer yapılsa rövanş maçında oynayabilecek mi?

sorun burda zaten milli takımda oynadıgı ile bizde oynadıgı cok farklı

Milli takımda sorumluluk alan futbolcu sayısı fazla,ayrıca Milli takımda gerçek mevkiisinde oynuyor.Bizde ise herkes Arda'dan umutlu ve gerçek mevkisinde oynatılmıyor.

Geri
Üst Alt