AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

buyk futbolcu değil önce adam olacaksın kewell gibi....

Siz neye dayanarak bitti diyorsunuz onu anlamıyorum.Sizin gönderilmesini istediğiniz uA takım gol yesede bağırdı takımı destekledi.2-0 iken bile takımı ıslıklayanları susturdu bedava maça geliyorlar falan diye hor görüyosunuzda para veripte bağırmayanlarıda görüyoruz demekki olay sadece parada bitmiyo.;)

ozaman siz söyleyin niye bu stadda 14bn kişi sahaya çıkan takımı titretirken 24bn kişi ile ses duymuyorum? Bölünmüşlük var tribünde ve bu böyle olmaz!! Ya kucak açılıp toplanılcak yada yeni bir oluşumda birleşilcek?

Takım kötüyse adam ne yapsın? Hakan gibi hastanın,Ali Turan gibi kalasın,Mustafa gibi fiziksizin,Serdar gibi beceriksizin yaptığı hatalardan sonra,Arda bunların yanında melek kalır.Bırakda 1 maç kötü oynasın.

Bu konuda katılıyorum size bende Arda'yı sorguluyorum ama Arda'dan önce sorgulanması gereken o kadar çok kişi varki ..

[video=youtube;L90Q0u0_HrU]https://www.youtube.com/watch?v=L90Q0u0_HrU[/video]

Arkadaşlar bu ilk gol şu rezalete bir bakın! 0:03'te faul yapan futbolcumuz Mustafa Sarp ve faulden sonra elini kolunu sallaya sallaya geri dönmüyor bile. Yerini Ayhan ve Hakan kapatmaya çalışıyor ama tek pasla üstelik enlemesine bir pasla oyundan düşüyorlar sonrası öyle bir arapası atıyor kale önünde öyle rahat paslaşıyor ki sormayın gitsin. Servet ve Aykut ortaklaşa resmen batırıyor. Şener Şen'in bir filminde söylediği bir laf vardı işini bilmeyen çavuşlar... aynı bu yenilen gole yakışan bir deyim.

- Mustafa Sarp koşmuyor. Ayhan tek başına mücadele etmeye çalışıyor ortasaha da. Karpaty ataklarının hiçbirinde Mustafa geride değil. Mustafa oynayacağına Barış oynasın en azından pres yapar, faul yapar birşey yapar. Barış oynasın diyecek duruma geldik artık.

- Takımda Kewell dışında çalım atan, adam geçebilen futbolcu yok. Hücumda etkisiz olmamazın sebeplerinden biri de bu. Hem hücumda hem kanatta oynayabilen bir oyuncu transfer gerekli; Baros-Pino ikilisinden birinin sakatlağında oynaması için.

- Kaleye çok az şut atıyoruz. Feldkamp dönemini mumla arıyoruz bu konuda. Ortasaha oyuncuları pas atamıyor, hücuma çıkamıyor bari şut atsın.

- Uğur'u satıp Ali Turan'ı sağbek olarak transfer etmek ancak Adnan Sezgin'in yapacağı bir iştir. Ali Turan bu takımda sağbek oynayamaz.

- Lucas Neill topu oyuna iyi sokuyor ama savunmada etkisiz. Taraftar bunu görmek istemiyor ama bu gerçek bu. Fenerde Lugano'nun takımı nasıl toparladığını görüyoruz. Neill bu tarz bir oyuncu değil. Onun eksiklerini kapatacak bir oyuncunun yanında oynaması lazım. Servet desen zaten facia.

- Hakan'ı hiç söylemiyorum. İyi oyuncu olduğuna inanıyorum ama aşırı formsuz. Felaket.

- 2 ortasaha, 1 ofansif ortasaha, 1 forvet-winger almazsak bu sene çok çekeriz.

YouTube - 19.08.2010 UEFA Play-Off Match Galatasaray Istanbul 0 : 1 FK Karpaty Lwiw - Kuznetsov - HQ HD 480p

Arkadaşlar bu ilk gol şu rezalete bir bakın! 0:03'te faul yapan futbolcumuz Mustafa Sarp ve faulden sonra elini kolunu sallaya sallaya geri dönmüyor bile. Yerini Ayhan ve Hakan kapatmaya çalışıyor ama tek pasla üstelik enlemesine bir pasla oyundan düşüyorlar sonrası öyle bir arapası atıyor kale önünde öyle rahat paslaşıyor ki sormayın gitsin. Servet ve Aykut ortaklaşa resmen batırıyor. Şener Şen'in bir filminde söylediği bir laf vardı işini bilmeyen çavuşlar... aynı bu yenilen gole yakışan bir deyim.

Abi söylemeye yoruldum ben.M.Sarp'a bir şey söyleyince kapasitesi bu diye geri dönüşler alıyorum :D

Ama bu kadar da olmaz.Bunun kapasiteyle alakası yok

Bu sonuca nasıl vardınız ? GALATASARAY takımının kaptanından sahada daha iyi bir performans beklememin neresi yanlış ?

insanlar körü körüne bağlanıyor.. Ben ardayı çok seviyordum ama eşşeğin .. suyu kaçırdı çok özür dilerim..

Bu sonuca nasıl vardınız ? GALATASARAY takımının kaptanından sahada daha iyi bir performans beklememin neresi yanlış ?

Bende diyorumki hem gerçek mevkiisinde oynatılmadı,hemde bugün takımda bir çok kötü adam varken niye Arda?

Ah Sabri nerdesin :o

Mustafa Sarp'ın zaten rakibe pres yapmadığını sadece refakat ettiğini cümle alem biliyor. Adam sürekli olmaması gereken yerlerde oluyor. O pozisyonda defansa doğru koşması gerekirken forvette lale gibi dolaşıyor. Geçen sene içerdeki fb maçında ortasahada olması gerekirken stoperlerin arasında duruyordu Neill ve Servetle çizgi halinde, Mehmet Topal Alex'e birebir yaptığı için ortasaha tamamen bomboştu. Şaka gibi bir futbolcu resmen. Arada gol atıyor falan diye iyi sayılıyor. Bu adamın öncelikli görevi belli, forvete gidip beleş pozisyon beklemek halısaha maçlarında olur, Galatasaray Futbol Takım'ında değil!

Maçtan önce aykut ve servet gibi iki tane futbol katili ilk 11'deyken bu maçı izlemeyeceğimi yazmıştım. İzlemedim, sinir krizi geçirmekten kurtuldum. Sonra gollere baktım goller bu ikili ve yeni kanser nedeni Hakan balta'nın eseri.. Her maç hatalı golü olan, maç başında 2 gol yeme ortalamasıyla oynayan bu aykut nasıl oynuyor, akıl sır ermiyor.. Rijkaard 1 maç daha aykut'u oynatırsa; benim gözümde rıza çalımbaydan bile daha berbat bir hocadır..

Arda'yı elbette seviyoruz. Bende.

Çok yetenekli bir oyuncu herşeyden öte.

Ancak hala saha içersinde takım üzerinde kaptanlığın getirdiği etkiyi yapamıyor.

Daha doğrusu, kötü bir olay yaşanırken bir grup arkadaş arasında, o gruptan birisi çıkar "beyler hadi hadi, bu böyle olmaz, toparlanıcaz, bu olayları aşıcaz" gibi konuşurken kimisi en köşede, tüm negatifliği ve umutsuzluğu ile oturur, kara kara düşünür.

İşte Arda, verdiğim örnekteki ikinci kişiye benziyor saha içersinde. :)

Yani Arda bir kaptan olarak takımı ateşlemesi gerekirken, olaylar kötü giderken kendisinin ateşide gittikçe sönüyor.

Maçtan önce aykut ve servet gibi iki tane futbol katili ilk 11'deyken bu maçı izlemeyeceğimi yazmıştım. İzlemedim, sinir krizi geçirmekten kurtuldum. Sonra gollere baktım goller bu ikili ve yeni kanser nedeni Hakan balta'nın eseri.. Her maç hatalı golü olan, maç başında 2 gol yeme ortalamasıyla oynayan bu aykut nasıl oynuyor, akıl sır ermiyor.. Rijkaard 1 maç daha aykut'u oynatırsa; benim gözümde rıza çalımbaydan bile daha berbat bir hocadır..

Daha top kenara gelmeden Serveeeeet dedim.Adam ön direğe koşacak belli.Şaka gibiyiz ya!

Geri
Üst Alt