AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Tam tahmin ettiğim gibi yuhlamalar başladı adnan polatta bakıyo öylece yazıklar olsun yazık ya

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Ne hallere düştük inanılır gibi değil. 4'ü 5'i yemiyelimde ikinci maça bir nebze olsa umudumuz olsun diyorum. Çok ironik bir durum. Gülsem mi ağlasım mı? Yazık günah.

bizi çok pis yapacak takımlar bu sene ben ona yanarım bari lig ertelense filan keşke

Orta saha resmen boş

Adamlar kontraya kalkıyor.Bizim kesicimiz forvette tesadüfe bak

abi bırakın feneri elenicez ya şerefsiz herifler yüzünden kendi çıkarları için takıma sıçtılar

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

ulan 2012 diye butceniz yok da ts kadar kafanız da mı yok.onlar kadar kadro kuramadınız yönetici nüsfetteleri.bakkal cıragı bile daha iyi yonetir kulubu be

bir sağ bek bulamadılar dünyada Aliden yapıyorlar. abi kızıyoruzda reykartada Adam bas bas bagarıyor bu defans la oynamam diyede onun aldıklarındada fayda yok ne yapacaz artık kupada gitti Adnanlar 2 oyuncu alıp Okey atarlar artık eşli

Su an en can-i gönülden istedigim sey, 3-0, 4-0 gibi bir sonucla yenilmek...

Haldun Üstünel neden istifa etti diyorduk işte bu yüzden.

Galatasaray'ın böyle kötü duruma gittiğini gördü elindeki yetkiler alındı ve artık bunun içinde olmak istemedi.

Ağlıyorum , başkada bişey demiyorum.

Beyler sonucu tahmin ettigim icin oturdugum sitede havuz basında 50 m olmasına ragmen gidip seyretmedim macı. Acaba tribünlerden tepki var mı stat dolu mu bir arkadaş aydınlatabilir mi acaba?

Yönetim +rijkard+tüm futbolcular gitsin hiç birinin göresim gelmiyor artık yeter be

O değilde 2-3 sene öncesine kadar bile gol yediğimiz zaman bir umut olurdu içimde. Çıkartabiliriz şaha kalkabiliriz diye.

Ama adamlar 2 gol yemişler dünya umurlarında degil. Babalarının tarlaları gibi dolaşıyorlar

bizim bu kongre ne güne duruyo erken kongre lazııııııımm

Bu saatten sonra transfer yapanında Allah Belasını versin.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

büyük bir revizyon lazım takıma...kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmamalı ....REZALET

2 senedir ayni seyi diyorum. 2-3 tane oyuncu yollamakla duzelmez bu takim. butun defans ve orta saganin defolum gitmesi lazim.

yönemtim kadar sorumlu diğer kişi benim gözümde son 1 aydır rijkaarddd !

allahın sopası yok işte böyle belanızı verir sizin haldunun ahı bunlar... adnan polatta adnan sezgini tepe tepe kullanır artık.

Geri
Üst Alt