AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Bazi arkadaslar takimin arkasinda durun diyordu. Bu takimin arkisinda mi. Oyna yenil maci, eyvallah

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Adnan kardeşler kına yaksın şimdi.Aferin size amacınıza ulaştınız.

..::TEBRİKLER::..

Beyler reykartı göndermek yönetimin yaptıklarını örtecekmi Ttoplu temizlik şart hepimiz hemfikir olmalıyız. Hocaya tüm suçu atıp zeytinyaği gibi üste çıkarmayalım yönetimi lütfen

yuhlanacak isimleri bile verdim 1 saat once size:)

daha ne diyeyim bilmiyorum

edit.

Koskoca GALATASARAY' babasının çifligi sananlar sevinsinler...Böyle takım görmedim ben hayatımda yahu.Yazık ya bizede yazık...Servet,Balta,sarp,ayhan,aykut ben bunları izlemek için mi formalar,maç biletleri,lig tv vsvs.Alıyorum yahu ? TT arena'ya kim gidecek peki ? Adnan'lar bu takımın basında olduğu sürece bizim belimiz dogrulmaz.Hee ama doğru 2012 kriterleri pardon pardon.Hem GALATASARAY'da transfer bitmez,çalısmalar da sürüyor.Daha transfer sezonun bitmesine de 2 hafta var yahu biter mi o süre.Aceleye gerek yok...

Fatih Terim,ünal aysal-haldun üstünel-artık böyle önemli isimler gelmeli.

Bu takımı Luce adam eder .

su saatten sonra transfer falan yapilmasin, rijkaard da istifa etsin gitsin daha fazla kendini rezil ettirmesin turkiyede yazik oluyor ona cunku dar kafali zihniyetler yuzunden

Merak etme dostum Avrupa Ligine kalamazsak zaten hiç bir kaliteli adam bu takıma gelmez.

Totomoto Süper Ligi'ne meraklı degil elalem. O saatten sonra gelse kendisini ispatlamak için değil para kaldırmak için gelir zaten.

beyler bu sene daha böyle çok tecavüze uğrayacak takım alışsınlar zevkini çıkarsınlar bizde alkışlayalım

okay lets go oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

formunu karıştırdın heralde.bu sizin oralarda söyleniyor

4e 5e gider bu maç.

Sakin olun beyler.

Herşeyden önce günümüz futbolunda çeviklik + zekâ + sürât, herşeyden önce geliyor.

Herkes 3 sene önce şampiyon olduk Servet'lerle diyor. 3 sene önce Milan Ş.L'yi bu kadroyla alırken şimdi pespaye hale düştüler açık ara.

Bu kadronun ağır bir revizyon geçirmesi gerekiyor.

Takımda 5-6 isim hariç herkesin takımdan gönderilmesi ve yerlerine transfer + alt yapıdan adam çıkartmak gerekiyor.

Teknik heyet ortalamanın üstünde. Yeterli.

Yönetime diyecek lafım yok...

Ama kadro vasat oğlu vasat.

Kısacası daha "akıllı" bir yönetim, bu teknik heyet ve iyi bir revizyon geçirerek kalitesi artan, genç yetenekli türk ve yabancı oyunculardan oluşan bir kadroyla başarı gelir ancak.

Hala sakin ol deniliyor.Sivasa yenil.Kendi evinde karpaty'den 2 gol ye.İnşallah yenilirizde bazı şeyler değişir.Bak Trabzona Liverpool'a karşı deplasmanda bile 2 forvetle çıkmış.

Gidin TS maçını izleyin.Takım görün.Sonra bizim futbolculara sallamayın hep.Onlarınkiler çokmu iyi be.Adamlar Liverpoola kök söktürüyo

Tüh ya Trabzonspor kaçırdı..

Hersey tamamda bu Ali turandan ne istiyorlar, adam stoper belkide hayatinda ilk defa bizde sag bek oynuyor onun yerine sag beke tek alternatif olan Uguru yolluyanlar yuhlanmali.

Sirketleri degilde Ayhan, Balta ve Sarp'i birlestirirsek 1 tane adam cikarmi onu merak ediyorum.

Herkesin aksine macin cok iyi gittigini düsünüyorum, ikinci yarida da böyle devam etmesi dilegiyle...

Batdal isterse 5 gol atsın barosu oyuna almak için yine de onu çıkaracaktı B planı olmadığı için ;) sistem önemli.Baros sadece forvetin yerine girebilir ;)

Maçı çevirebilecek hamlelerde bulunacağına (bakın maçı çevireceğinden demiyorum, o futbolcuların görevi) dair inancım "sıfır".

Geri
Üst Alt