Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu
Sağ beke portakal sandığı koysan, Ali Turandan daha çok iş yapar. Aykuta gollerde hata bulmuyorum ama Galatasaray kalecisi yenilecek golü de yemeyecek biri olmalı. Sol bekte Çağlar umarım iyi çıkar, zira Hakan Baltadan ben umudu kestim. Volkan Yamanı neden sattık hala anlamıyorum. 35 ine merdiven dayayan Ayhan Akman kadar koşmayan bütün futbolcuları ayakta alkışlıyorum. Kewell' ı bu takımda zor bela tuttuk, neredeyse o da serbest bırakılacaktı. Galatasaray değil BaroSaray. 90 dakika Ali Turan' ı sahada tutup, Neill' ı sağa, Gökhanı ortaya almayı akıl edemeyen Frank Rijkaard' a da da saygılarımı sunuyorum. Tabi Karpaty Lviv (adını bile doğru yazdım mı emin değilim) gibi bir dünya devi karşısında alınan 2-2' lik beraberlik sonucunda teşekkürlerin en büyüğünü de büyük başkan Adnan Polat ve çok sayın, değerli, futbol profesörü, transfer uzmanı, sihirbaz Adnan Sezgin' e gönderiyorum. OFK maçından sonra "Farketmez orda 4 atar eleriz bu takımı" demiştim, 5 atmıştık. Bu takımı öyle kolay kolay OFK gibi 5 yemez, tur için ümidim yok, bunu da anti-parantez belirteyim.