AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

bu arada bugün protesto oldumu sizce yönetime?

Serkan neden oynamaz sag kanatta

Ali Turan senden sag kanat yapanin ta.....

2 goldede hata Ali Turanda

Bu takimin bekleri dokuluyor

Caglar Sabri oynayip ve Ufuk kaleye gecerse ilk 3 oynariz

ntv özet veriyor

Mehmet Batdal ı nasıl eleştiriyosunuz ya ? yönetimi eleştirince kızıyorsunuz transfer taraftraı diyorsunuzda gördük rezil oyunumuzu yediğimiz 2 gol mahalle maçlarında yenmez adamlar 2 gol attı taraftarları dalga geçiyor yöneticizlerimizde çok rahatlar hala daha var diyorlar bursa çakınca görücem ben onları .

Sağ beke portakal sandığı koysan, Ali Turandan daha çok iş yapar. Aykuta gollerde hata bulmuyorum ama Galatasaray kalecisi yenilecek golü de yemeyecek biri olmalı. Sol bekte Çağlar umarım iyi çıkar, zira Hakan Baltadan ben umudu kestim. Volkan Yamanı neden sattık hala anlamıyorum. 35 ine merdiven dayayan Ayhan Akman kadar koşmayan bütün futbolcuları ayakta alkışlıyorum. Kewell' ı bu takımda zor bela tuttuk, neredeyse o da serbest bırakılacaktı. Galatasaray değil BaroSaray. 90 dakika Ali Turan' ı sahada tutup, Neill' ı sağa, Gökhanı ortaya almayı akıl edemeyen Frank Rijkaard' a da da saygılarımı sunuyorum. Tabi Karpaty Lviv (adını bile doğru yazdım mı emin değilim) gibi bir dünya devi karşısında alınan 2-2' lik beraberlik sonucunda teşekkürlerin en büyüğünü de büyük başkan Adnan Polat ve çok sayın, değerli, futbol profesörü, transfer uzmanı, sihirbaz Adnan Sezgin' e gönderiyorum. OFK maçından sonra "Farketmez orda 4 atar eleriz bu takımı" demiştim, 5 atmıştık. Bu takımı öyle kolay kolay OFK gibi 5 yemez, tur için ümidim yok, bunu da anti-parantez belirteyim.

Hakan BALTA'nın acil ama acil olarak takımdan kovulması gerekir.

Hep dedim yine diyorum. Bu takima en az 5 transfer yapilmasi lazim. Öyle 2 transfer bu takimi kurtarmaz. Trabzonspor´un kalesinde Aykut olsaydi en azindan 5 tane yerlerdi bugün. Galatasaray 10 yabanci hakkini kullanmali ve mutlaka kaleci almalidir. Kimi alirlar bilemem artik. Bu takimin birakin Avrupa´yi, Türkiye´de ilk 7´ye giremez. sinirden abarttigimi düsünmeyin. Bu takim Türkiye´de anca 7. olur.

Umarım en ideal 11 ile çıkacağımız günden itibaren hiçbir futbolcumuz kramp bile geçirmez.

Nerdee...

Ultraaslan grubu senden nefret edıyorum....

Bu takıma acil canavar orta saha lazım

Ciğerlerimiz yok resmen

ben bu hafta sonu bursa yi tutuyorum hayirlisi bu olur bizim icin cunku

boyle devam ettigi surece bir sene daha heba..

Kewell ve Baros'u alirim Servet Ayhan Neill i mucadelesi icin alirim geri kalani gencleri koyarim.

harbiden ben 1 senedir en buyuk sorunumuz sol bek derken futbolu bildiklerini soyleyen arkadaslarimiz neredeler?

bekliyorum hepinizi gelin tartisalim

Kriter falan hikaye.Her çıktıklarında demiyorlar mıydı sportif başarımız yok ama projeler, sponsorluklar, localar, stadın isim hakkı falan çok gelir elde ediyoruz diye.E ne oldu o paralara takım berbat durumda işte şimdi harcanmayacak da ne zaman harcanacak?

olurmu sef bedava bilet aliyor amigo, UA susturuyorlar para verip maca gelen emektarlari..

Hayatta en nefret ettiğim şey sürü psikolojisi ile hareket edilmesidir.Hayır İngiltere'de kaç tane takımın taraftar grubu var? Ama adamlar gayet süper taraftar.Eğer bir grup kuracaksan koşulsuz ve olması gerekenleri yapmak için kuracaksın.

Galatasaray'da boşluğu doldurulamayan ve doldurulamayacağı, ilerleyen haftalarda daha da ortaya çıkacak olan ve KATAR'ın AL-SAAD'a satılan ABDUL KADER KEİTA yeni kulübüyle resmi sözleşmeye imza attı.

takımı atağa kaldıran adamı yolladık ve gördük halimizi batdal da suç yok pozissyonmu geldi adam orta saha ya gelmeye çalışıyor bir takım nasıl bu kadar kalite düşürülür bunun dersini izledik .

Geri
Üst Alt