AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Yani nedir olay? Gerçekten nie bu kadar kötü? nie temizlenemiyor?

Yakında The Best of uA's Ninniler diye kaset çıkaracaklar zaten.Amigoların emrinde 1000 1500 kişi var hocam.Senin karşı çıkman için bilinçli taraftarları örgütlemen gerekir.Sadece 2 3 kişi gidip adamların karşısına çıkarsan buna cesurca davranmak denmez.

uA lan artık sıradan bir yapıya bürünmüş yaş ortalaması 20-22 arası olan sıradan basit bi taraftar oluşumuna dönmüş artık.kimse kusura bakmasın.zamanında 15 bin kişi bir tezahuratla stadı yerinden oynatıp.rakip takımı bozarken.şimdi 23-24 bin taraftarın sesini saha kenarındaki güvenlik bile duymuyor.almış başını 10 yıllık tazahuratlar ve laylaylom marşları

evet buna katılıyorum! Gerçekten ses yok ateş yok.. TT arenada nolcak?

Valla ben gayet buluyorum .. Servetin ilk golde adamı kaçırması.. Hakan Balta nın 2. goldeki hatası bunları amatör oyuncu yapmaz bea nasıl hatalar bunlar... Hele pozisyonun birinde servet orta açılan topa koşan rakiple topa yöneliyo aykut hiç alakası olmayan topa çıkıyo böyle hatalarla nereye kadar ???

Diyicek birşey buldun mu sen şimdi?Ben ne demişim, sen ne diyorsun.Benim dediğim şey; ne diyim bu takıma artık?Yani ne denilebilinir ki?Bu işte sanki ilk defa görüyorum bu takımı.Bu kadar işte Galatasaray.Daha ne diyim?

Ozaman örgütleyelim? Ben çok ciddiyim.. İçimizden bi Dikmen çıkmayacakmı?? Hiç kimse elini taşın altına koyamıyormu?

Rijkaard:"Rakibimiz ilk 20 dakikaya defansif başladı. Biz oyunu kontrol ediyorduk. Rakibimiz ilk 20 dakikada defansif oynadığı için gol pozisyonu üretmemiz zor oldu. İlk yarı yapmış olduğumuz hatalar vardı. Top ayağımızdayken her şey güzeldi. Topu kaybedince geri dönüşlerimiz olmadı ve sıkıntı yaşadık. Böyle bir maçtan sonra 2-2'yi yakalamak bizim için iyi diyebiliriz. Verdiğimiz açıklar nedeniyle farklı mağlup da olabilirdik özellikle ilk yarıdan dolayı.. En azından ikinci yarı 2-2'yi yakaldık. Bu bir başarı değil ama çocukları tebrik ederim ikinci yarıdaki oyundan ve mücadelelerinden dolayı. Biz çok iyi bir takıma karşı oynadık ama turu geçme şansımız var. Transfer hakkında bir şey söylemiyorum"

Sen yapma rijkaard biz çok iyi takıma karşı oynadık ne demek lyiv mi iyi takım ama sende haklısın ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdın ''transfer hakkında bir şey söylemiyorum'' demiş adam daha ne desin , nasıl tepkisini koysun

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

okadar haksızlık etme.nasıl kadro cıkarıcak?oyuna müdaheleri gayet doğruydu.elindeki kadro bu adamın.senin takımında hala en cok koşan ve faydalı olana adam kewell ise bunun rijkaard ile alakası yok.arda efendi butun yaz ne yaptı cok merak ediyorum.suratı şişti resmen yorgunluktan.ayhan bile bu takım için cok önemli şu an.düşünün kadronun halini

Ligde 3. olmuş bir takımı, formu sürünen takımı tüm takımlardan 1 hafta sonra topbaşı yaptıran Rijkaard sorumludur dili dışarı çıkan futbolculardan. Arda'nın ne yaptığı belli hocam Arda'yı bu denli şımartanda Adnan Polat'tır. Ben yönetici olsam utanır, sıkılır konuşamazdım adamlar öyle sakin demeç veriyorlar ki değmeyin keyiflerine gitsin! Bu kadar rahat olmanın iki açıklaması vardır ya kendi takımına çok güveniyordur ki hiç güvenilecek bir hali yok takımın ya da sonucu tahmin ediyor ve umursamıyor demektir. Rijkaard'ın çıkardığı kadro, taktik, değişiklikler yine her zaman ki gibi kendine yakışmayacak kadar berbattı. Zaten Aykut'u gördüğüm an tamam bu maç ya berabere ya da yeniliriz dedim. Bay Rijkaard Aykut'a güvenilmeyeceğini hala anlamadı.

bana biri bugun mustafa nın ne yaptığını anlatabilirmi*

uA bitmiş. Ortalık malı olmuş. Onun bunun kucağında gezip duruyorlar. Kim ne derse onu yapıyorlar. Birtek futbolcularımıza iyi davranmıyorlar. Ekmeksizler! Defolup gitsinler artık! Karşı grubu tekrar alevlensin.. Sonsuz desteklerimizi sunuyoruz Karşı grubuna..

Ozaman örgütleyelim? Ben çok ciddiyim.. İçimizden bi Dikmen çıkmayacakmı?? Hiç kimse elini taşın altına koyamıyormu?

Koyarmı bilmemde Adana'da oturuyorum ben keşke İstanbul'da otursam.Forumlarda falan bildiklerimi söyleyip gözünü açmaya çalışıyorum milletin elimden bu geliyor.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Ligde 3. olmuş bir takımı, formu sürünen takımı tüm takımlardan 1 hafta sonra topbaşı yaptıran Rijkaard sorumludur dili dışarı çıkan futbolculardan. Arda'nın ne yaptığı belli hocam Arda'yı bu denli şımartanda Adnan Polat'tır. Ben yönetici olsam utanır, sıkılır konuşamazdım adamlar öyle sakin demeç veriyorlar ki değmeyin keyiflerine gitsin! Bu kadar rahat olmanın iki açıklaması vardır ya kendi takımına çok güveniyordur ki hiç güvenilecek bir hali yok takımın ya da sonucu tahmin ediyor ve umursamıyor demektir. Rijkaard'ın çıkardığı kadro, taktik, değişiklikler yine her zaman ki gibi kendine yakışmayacak kadar berbattı. Zaten Aykut'u gördüğüm an tamam bu maç ya berabere ya da yeniliriz dedim. Bay Rijkaard Aykut'a güvenilmeyeceğini hala anlamadı.

Adnan polat buraya maddi durum için geldiğini 500 kere söyledi! Amacı futbol değildi ama rijkaard gibi biri bu işi kaldırır diye düşündü.. Olmuyor! Dayancaz 2 yıl daha dayancaz ve sonra futboldan anlayan bir başkanla önümüz çok açık yemin ederim..

Ukrayna'da tokatın büyüğünü yapıştırırlar suratımıza Rijkaard, yönetim ve futbolcular ders alır mı? Asla!

Aykut gibi bir kaleciyle

H.Balta gibi bir odunla

Ali Turan gibi bir beceriksizle

Arda gibi bir bencille
(yüreksiz ,umursamaz)(Ali turan la bile taç atmada inatlaşması yokmu=böyle mi takım ruhu yaratacaklar)( her duran topa da koşma ya hepsini sen atsan ne olacak biraz da kewel a bırak mesela)

olmaz

Daha ne kadar direnecekler transfer yapmamak için? Olmuyor işte, futbolcularımızın kapasitesi çok düşük. Rijkaard göze hoş gelen futbol oynatmaya çalışıyor ama elindeki malzeme buna el vermiyor bunu neden göremez yönetim aklım almıyor. Sonra ikinci başkan çıkıyor taraftarın tepkisi transfere değil sahadaki futbola diyor. Yani kadromuz çok kaliteli futbolcularla donanmış ama Rijkaard oynatamıyor demek istedi. Yahu nasıl bir mantık var bizim yönetimde?

Bu takımda Mustafa Sarp gibi boş bir adam top koşturabildiği sürece Galatasaray için düşünmemin, üzülmemin, sövmemin mantıksız olduğunu düşünmeye başladım.

İlk yarı ortasahayı ayakta tutmaya çalışan basan geçen hafta gibi 33'lük Ayhan Akman. Bir Allahın kulu Mustafa Sarp'ın ne yaptığını söylesin ayağına kaç kez top deydiğini, kaç tane pas attığını. Yazık vallahi yazıktır yahu. Kör Cahil misiniz nesiniz.?

2.yarı Barış oyuna giriyor Mustafa ileri gidiyor(beklemeye) orta saha Barış-Ayhan(burun kıvırdığımız) ile anca yarım yamalak toparlanabiliyor. Mustafa ileride sonlara doğru iki top çeviriyor ve maçı bitiriyor. Yahu arkadaş elindeki kağıda ne karalayıp ne çiziyorsun Mustafa Sarp bu takıma ne veriyor.? Köstek olmaktan 10 kişi oynamaktan bıkmadınız mı.? Yeter artık be.

Koyarmı bilmemde Adana'da oturuyorum ben keşke İstanbul'da otursam.Forumlarda falan bildiklerimi söyleyip gözünü açmaya çalışıyorum milletin elimden bu geliyor.

bende konyadayım abi! Ve keşke istanbulda olsaydım diye her maçtan önce ve sonra iç geçiriyorum! Lütfen bi yerde birileri olmalı!! Bi gün maçtan sonra oturup ağlıycam hıçkıra hıçkıra çok doluyum!!

Adnan Polat ve onun kankası ADNAN SEZGİN bu kulüpten gidene kadar GALATASARAY dan hiç bir halt olmaz.

Aykut gibi bir kaleciyle

H.Balta gibi bir odunla

Ali Turan gibi bir beceriksizle

Arda gibi bir bencille
(yüreksiz ,umursamaz)(Ali turan la bile taç atmada inatlaşması yokmu=böyle mi takım ruhu yaratacaklar)( her duran topa da koşma ya hepsini sen atsan ne olacak biraz da kewel a bırak mesela)

olmaz

arda da bırakında gideyim havası var sanki.gözü dışarıda.kafası rahat değil.

Ali Turan sağ bek değil kardeşim stoper bu kadar yüklenmeyin şu adama.Vidic'i koyun sağ beke bakın nasıl oynuyor!!

Mustafa Sarp saha da mücadele ediyor diyen çarpılır.Adam kendini Luca Toni sanıyor,habire arka direğe gitmekten başka yaptığı tek şey eskortluk,ben hayatım bu adam kadar kötü futbolcu görmedim,mental açıdan olsun,yetenek açısından olsun.Sabri'ye kızıyordum,bunların yanında Messi kalır adam.

Sedar Özkan

Ali Turan ise taraftar fazla beklemeden kanser olsun diye yapılmış transferler.2.Lig'de ancak oynarlar.

Adnan Polat ve onun kankası ADNAN SEZGİN bu kulüpten gidene kadar GALATASARAY dan hiç bir halt olmaz.

Evet bunun herkez farkında!! Ama Polat maddi durum için burda ve işi bitince zaten Krallar onu istemyecek.. Futboldan anlayan bir başkan gelecek..

Geri
Üst Alt