AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Adnan Polat: Stoch Arda nin yedegi olacakti zaten.

gorduk, biz cok aptalliz.... yuh size....

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Aylar sonra bana foruma yazı yazdırttılar. ağır konuşaçaktım ama neyse tek bi şey diyim.

Acaba bu polat sezgin den niye vazgeçemiyor???? profesyonelleşme sezginle mi olur acep...

2006 yılında Cevat Güler le gelen efsanevi şampiyonluktan sonra yapılan kutlamalarda bir tv nin canlı bağlantısına kaba saba yorum yapmış Cevat hocanın değil kendisinin takımı şampiyon yaptığını, lisansı olduğunu vs. söylemişti. çok kıroydu.

madem öyle şimdi nerelerde.

profesyonellik demişken adnan sezgine haksızlık etmişim şöyle bi demeci varmış yeni buldum

“profesyonel futbolcular takımlar arasında transfer oluyor da profesyonel yöneticiler niye transfer olmasın” diyerekten galatasaray'dan ayrılıp cem uzan'ın önderliğindeki istanbulspor'a geçtiği sıra söylemiş.

Beyler Adnan Polat haklı adam tam profesyonel..

,

hakan balta iyi oyuncudur diye beni eleştirenler nerdesiniz yok mu baltayı savunan!!!daha kaç maç kaybedecez şu adam yüzünden...

bence iyi oldu lakin avrupaya gitseydik bu takım orada birsey yapamazdı.artık amacımız en kotu şampiyonlar ligi olmalı.her ne kadar bunları desemde o gol aklıma geldikçe ellerim titriyor telefonu duvara atasım geliyor...

Nokta, virgül, cümlenin ilk harfi büyük olur. Bunlar sana bir şey hatırlatıyor mu ? Bir de salak Rijkaard var. Sen çıksaydın takımın başında. Seni bir görseydik. Ne çok şey biliyorsun sen öyle.

Biz kaptan istiyoruz artist değil. Sırf yabancıların aldığı paralardan dolayı böyle bizim yerlilerimiz karaktersiz hatta adi olanları bile var aralarında teknik direktörüne son şansı diyen bile var böyle bi takımı biz. 20 yaşındaki veletin eline kaptanlık veriyosun liderlik özelliği 0 hiç bi katkısı yok kaptan olarak kimseye yardımcı olmaz üstüne bide ona buna pas atmamaya kalkar(Elano) neyse sinirle bişey demek istemiyorum küfür edesim var şu takımdaki yerlilerin çoğuna elin avustralyalısı çek'i kadar olamıyorlar başka bişey demiyorum..

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg

o VELET'in tırnağı kadar katkın oldu mu galatasaraya?

yaşın 13 mü gerçekten?

evet bu arada yazı sert oldu ama içimdekileri boşalttım

Bülent Korkmaz ve Abdurrahim Albayrak bu takıma tekrar kazandırılmalı.

Bizim ruhsuzlar ordusuna biraz olsun ruh aşılayabilir belki.

Ardada zamanı geldiğinde herşeyden nasibini alır beyler rahat olun.. Sahada yürümeyle keyfine göre koşmakla olmuyor bu işler..

Elano nerdeydi? Avrupada olmak ya da olmamak macinda, Kewell, Pino, Badtal sakatken, takimda hücuma katki yapabilecek Arda disinda tek adam nerde?! Acaba gerizekali yönetim, Avrupada oynatirsak bu adami kimse almaz diye kadroya aldirmamis olabilir mi? Keitayi yollamak disinda, kayda deger bir transfer hamlesi yapmaya gerek görmeyen yönetim böyle bir hamle yapar mi? Allah belanizi versin! Gönderin Elanoyu da, Baros'a alternatif falan da almayin, sol beki Hakan'a, stoper'i Servet'e emanet edin. Orta sahayi da sakin bozmayin, müthis isliyor böyle. Ardayi da sisirin daha, 2 seneye baskan yaparsiniz kulübe.

Elano konusu doğru evet öyle satacaklarını düşündükleri için...

Arkadaşlar rica ediyorum 1 transferle falan gevşemeyin hemen.

Taraftarı enayi sanıyor bu yönetim.

cana pisman olsun olmasin umrumda degil zaten

cana hicbir özelligi olmayan bir vasat bir topcu, Topal Canaya göre daha iyidi, hic degilse az da olsa top calma yetenefi vardi Topalda, cana bunu bile yapamiyor.

5 milyon euroya canayi alicagina koy üzerine bi 3 milyon daha b2b babasini alirsin, mesela makoun, mesela Ledesma.

Cana nın matah bir topçu olmadığını söyledim zaten,Topal 10 tane Cana eder!Fakat söylemek istediğim farklı bişiy,takımda herşey bitmiş,Cana nın adını duymadım ben 2. yarı,demek istediğim Cana da saldı direk,Musimovic te gelse oda salıcak.Gs şuan tahmin ettiğimizden de kötü durumda!Her yerden sallanıyor camia.

Ek olarak Gs ye şuandan itibaren gelen hangi futbolcuysa kesinlikle para için gelir.Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olma hayalindeki bir adam olsam niye geleyim ki Gs ye?Hiç bir hedefiolmayan bir camia haline döndük.Arda Turan yaklaşık 2 yıldır bir adım gelişemedi,en akıllısı bu takımda Topal mış orda belki futbolunu geliştirirde bizi şaşırtır.Yoksa Gs nin içindeki bu kötü vaziyette Messi gelse oda paslanır.

Yahu sen 90 da gol atmışsın tur cepte 1 dakika değil o gazla 45 dakika daha dayanırsın ama anlayın artık futbolcularda kafasında bitirmiş!!!

bırakın arda muhabbetini ilk suç arayacak kişilerden biri o değil, şimdi dersiniz takım kaptanı suçu kimde arayalım ama çok kolay adam harcıyoruz biz şuan olduğu gibi yapıcı şeyler söyleyen çok az kişi var, bence sakin olalım birbirimizi de galeyana getiriyoruz bence forumu yarına kadar kapatsak en iyisi olurdu... :(

Kabustan uyanmak istiyorum ama üşüyorum üstadlar.

Türeğim acıyor ama kanatamıyorum bir türlü

Kalbim çarpıyor,ama yaşadığımı unuttum

Hala çok aşığım ama umudum kalmıyor

Yüreğim sızlıyor,ama sızlamıyor biliyorum o yüreksizlerin ki

Duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki

Kalbimde ki sızı ile bekliyorum sadece

Umudun doğacağı günü,umudun umudu ile yaşamak ne kadar zormuş meğerse.

hakan balta iyi oyuncudur diye beni eleştirenler nerdesiniz yok mu baltayı savunan!!!daha kaç maç kaybedecez şu adam yüzünden...

Ben burdayım haklıymışsın ama birşeyi on kere yazmnın bi alemi yok...

arkadaslar!! cok iyi oldu, elendik ne guzel. simdi yonetim iyi baksin, kim aptalmis? yonetimmi? taraftarmi? artik gozleri acildi!!

Elin çek baroşu sadece yediği ekmeğe saygıdani gösterilen sevgiye karşılık vermek için it gibi oynuyor, altyapıdan gelen küçük kaptanımız baroş trbünlere giderken arkasından küfür ediyor ve birde görüntüleniyor.

video yolla madem öyle?

Ardanın gelen uzun topu taç çizgisinin dışında beklemesi ve yine çizgi üzerindeyken sahanın dışına doğru çalım atmaya kalkması, en az 20 topu gereksiz yere kaybetmesi nasıl açıklanabilir.

Geri
Üst Alt