AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Biiir iiiihtiiimaaaaaaaal daahaaa vaaaaaaaaaaaarrr... Ooo daaa ööölmeeek mii deeeeeeeeeeeeersiiiiiiiiiiiin..........

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

arda baros kewell neill belki sabri... bunların dışında iyi oyuncu kalmadı...

Zaten savunma sorun bu olduğu için 3 tane defansif orta saha koyuyor. En azından turu geçeyim de belki transfer yapılır diye. Ben de olsam aynısını yapardım.

Bu arada az daha başarıyordu. Ama savunma sağolsun. Korktuğu başına gekmiştir Rijkaard'ın.

ali turan i lutfen kayserispor a geri verin, ve onlardan ozur dileyin!!!

her hezımetten sonra yonetım kanadından bı sessızlık olması ne anlama gelıyor anlamıs değılım

herşey yolunda diyip polyannacılık yapan polat ve ekibi ne diyecek acaba??

cana iyi oyuncu ama kabul et iyi oynamıyor ilk 11 oynasa da çok şey değişmez şu an...

ben hic begenmiyorum zaten cana yi,ama colak in oynamasi sartti bugun,resmen butun takim defans yaptik.

bugun baris ayhan sarp 3lusunun yerine bitane daha hucumcu ile oynasaydik boyle olmazdi,rijkaard cok sacmaliyor,gecen sezon da boyleydi,oyundan cikan oyuncu hep belliydi,elano cikiyordu hep.

bir de beşiktaşın oynadığı topa bak.

aston villa da elenmis - hayret ya. yani beterin beterisi de var

adamlar pek önemsemiyordu uefayi

ayrica rapid cok iyi bir takim, butür takimlari yenmesi sasiralacak birsey degil

gecen senede aston vilayi eleyip avrupa ligine kalmisti yanilmiyorsam rapid wien.

her hezımetten sonra yonetım kanadından bı sessızlık olması ne anlama gelıyor anlamıs değılım

Devekuşu'nun utanıp kafasını kuma gömmesiyle eşdeğer bir anlam taşıyor...

90+1 de gol at sonra 90+3 de gol ye.bu nasıl bir iştir arkadas yeminle çıldırıcağım.11 kişi ceza alanı içinde olun 2 dk bitsin maç bunu yapmaktanda mı acizsiniz be kardesim:(

rijkaardı çok seviyorum ama artık g.saraya zarar veriyor. bırakması hem kendi hemde takım açısından iyi olur......

Sizce yönetim istifa eder mi ?????

Hiç konuşmasınlar mümkünse temelli çileden çıkarıyor yönetimin demeçleri tüm bunların üstüne diyebilecek bir şey yok kendine göre en iyi şeyi yaptığını sanıyor yönetim. susmak.

Yahu Neskeens yönetsin şu takımı yeminle daha iyi yönetir.

riskli olurdu. cana daha sakatligin tehlikesi, emre cok genc - ilk macta cikti ne oldu? Emreye demedigimiz kalmadi. Hangi yüzle cikarsin ilk 11e? Aydin da genc. Rijkaard sonunda zaten baska yapabilecek bir seyi yoktu. sonradan herseyin analisi kolay

sonradan herseyin analizi kolay doru,ama burda mactan once bi kadro yapilsin,herkes colak i koyar kadroya,ayhan sarp baris 3 lusunden birini yazmaz.

Geri
Üst Alt