Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Luyindama yedek? Hayret.

Sıfır rotasyon, hadi Gedson son 30-45 dakika oynar hazırlansın diye ama Luyindama, Kerem, Oğulcan'ı ilk 11'de bekliyordum. Falcao'nun kadroda olmasını bekliyordum demek ki Falcao artık gitmesi bekleniyor belki de fesih görüşmeleri yapılıyordur.

Hocam Babelden kanat olmadigini hala mi anlamadin. Bari 4-4-2 oynatsan su kadroyu.

As kadro ile çıkarak ateşle oynuyoruz ...

Umarım başımıza bişeyler gelmez

Mehmet Ayan, sene sonu Aytaç ve Salih geliyorsa Taylan'ı satarım diyor :D

babilin kanat olmayacagini hala anlayamamis

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yalnız 4-4-2'de olabilir mi acaba? Mohamed- Babel ikilisi orta Emre- Taylan- Belhanda - Onyekuru tarzı böyle bir deneme olabilir mi acaba?

Ne salakca bi risk bu ya?taylan ve marcao niye ilk 11?elinde sneijder de yokki mac aldirsin
gedson ve ogulcan hazir olmayabilir,ama luyindama ve kerem niye oynamıyor

Sakatlik ve cezali olmazsa oynamaz kolay kolay. Hoca affetmiyor eskisi gibi.
Yanlis yapiyor suan kupa macinda 2-3 yedek oyuncuyla oynayabilir, yani Luyindama dune kadar ilk 11 oyuncusuydu. Taylan da oynuyor, alternatifi yok kadroda.

Ya hocam niye as kadro çıkarıyorsun? Kerem nerede bu çocuk ne suç işledi.

Oyuna direkt etki ettiği maçtan sonra doğru düzgün süre vermedin

Tek korkum kart görmemiz veya Allah korusun bir sakatlık.
Onun dışında yeni bir kadromuz var, birbirlerine alışmalarını istiyor muhtemelen hoca

ama keşke kerem şans bulsa, piyasa değeri 350k euro - Ferdi çöpünün 5.5M euro iken - yersen...

Bu tarz maclarda rotasyon yapmayacaksan kenarda oturan oyuncular sezon sonu ben gitmek istiyorum veya sozlesmemi uzatmiyorum derse o zaman kizmayacaksin hoca.

Geri
Üst Alt