Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yaw bakinn keyfinize o dinlenecekmis bu dinlenecekmis bosverin adamlarin isi oynamak zaten

Geçmiş maçlara bakarsanız 4-5 günde 1 maç yapıyoruz zaten şu maçta rotasyon yapmanın pek bir getirisi yok, ek olarak hangi yılda yaşıyoruz yav bu muhabbet 2000'lerin başında kaldı. Allah korusun sakatlık vs olacağı varsa olur yani 4 günde 1 maç oynadı diye ağır sakatlık geçirecek değil ya adamlar. Ek olarak belirtildiği üzere maç kadro oturtup maç kondisyonu kazandırmak istiyor hoca belli ki kızacak bir durum yok bence.

Deplasmanda kazanılan derbiden 4 gün sonraki kupa maçında rotasyon yapmama yumurtalıklarına kimse sahip değil fatih terimden başka

Bazı tatlı su taraftarları FB'lilerin dümenine girip 'aman yeaaa ne gereksiz bir kupa, elenelim gitsin' diye düşünebilir.
FB'liler 6 iken sen 18'sin çaktın mı mevzuyu !! Tersi olsaydı Samanyolunun en değerli kupası olurdu.

Rotasyon falan yok ! Bam, bam, bam...

Bu arada yanlış anlama ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım bahsettiğin futbolcular (Marcao ve Taylan) genç ve fit oldukları için kendilerini iyi hissediyorlar ve sürekli oynamak istiyorlar. O yüzden hoca da dinlendirmiyor. Ama bir yandan hoca da haklı çünkü adamlar yorgunluk namına bir belirti göstermiyor. En ufak bir dil dışarıda anı olmadı şimdiye kadar bu adamların. Çok ilginç fakat aşırı iyi bakıyorlar kendilerine. Marcao'ya zaten helal olsun ama Taylan'a daha da fazla helal olsun. Adam başka bir boyut cidden.
Bugün hoca benim düşündüğümü düşünse yenilmez idik .marcao biraz havalanmış kendini artırmak için herşeyi yaptı .Taylan prese karşı koyamadı .keşke gedson ozornafor kerem Ömer ile çıkıp yenikseydik.
Bu takımda belhanda Babel emre akbabanin yeri yok .
Oğulcan kerem etobo gedson ömer bayram ozornafor takıma arada girmeli .

Geri
Üst Alt