GSC Portal Albayrak, Prandelli Kararını Açıkladı

abdürrahim hagiye neler neler diyordun fenere kaybettik diye şimdi prandelli ye niye bişey demiyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Albayrak'ı şahsen cok severim fakat gelecek sene ki yönetimde de olacaksa rolünün iyice kısıtlanması lazım. Çünkü başkan yardımcılığı olayına kendini cok kaptırdı ve haddini aşmaya başladı iyice. Kendi işiyle alakalı veya alakasız her konuda demeç verip üstüne sırf takım içinde rahatça at koşturabilmek için Galatasaray'a yararı olmayan herkese sahip cıkıyor. Taraftara sitem edip her fırsatta destek bekliyor. Hatta esas kötü olanda git gide Selçuk İnan'ın yönetici versiyonu olmaya basladı.

Prandelli'de adam felan değil ya..
Paragöz herif Şansal anlatınca yumuşadım biraz ama yok ya insan der ben yapamıyorum..
İnsan sevilmediği yerde kalmak ister mi ya para uğruna sanki paraya ihtiyaçları var hepsinin garajlarında Ferrariler dizili
Topçusu ayrı trip
Hocası ayrı
Hayat ne güzel ya..
Pazartesi sabahı milyonlarca insan işe gidecek ben bugün çalışmıyorum diyen var mı?
Çalışmadığı zamanda olsun önümüzde çok işgünü var hallederiz diyen..
İşlerine saygı duymuyorlar aldığı paraları harcarken düşünsünler bu ülkede bir bölüm insan 1000 lira için yerin 45 metre altına iniyor kömür çıkarıyor ayıp ya..

Bu Ocakta sneijderide muslerayıda sattıracak adım gibi eminim.Gerçi wesley inşallah manu gibi bir takıma gider böyle futbolcuların arasında oynadıkca acıyorum adama.Böyle adamlar yönetimde oldugu sürece yerin dibini boylamaya her zaman mahkumuz.

Sorsan çok stres var diyecekler..
Adamlar üç kuruşa 3 çocuk bakıyor onlarda stres yok sizde var..
Altı üstü spor yapacaksınız onu bile beceremiyorsunuz her gün saatlerce idman yapıyorsunuz sahada en ufak bir gelişme yok..
İnsanların keyfi futbol ama malesef artık nefret noktasına geldim
Sahaya 3 yabancıyla çıkıyoruz yerlilerimizin hepsi İlkay Mesut ayarında klaslar..
O derece iyiler ki yabancılar kadroya giremiyor..
Yekta oynuyor Bruma 18'de yok
Gülerler adama ya milyon €ların harcandığı bu sektörde bu kadar amatör beyinlerin karar alıcı olması hayret verici doğrusu..
Bakkal gibi yönetiliyor koca Galatasaray bakkal..

hain hasan sasa bak,abdurrahim talimatı vermis demek ki ,bunları söyle diye ekranda

galatasaray pdeliye sabretmeli diyor

pislik

Bu açıklamanın ardından acaba Prandelli'nin elinde bizim yönetime ait kasetler mi var diye düşünmeden edemiyorum. Adam daha ne yapsın kovulmak için ?!

cehalet parası olan kültürlü olacak diye bişey yok

herkes yine yanlış anlamış.. arkasındayız diyorsa yarın öbür gün kovacaklar işte

Lan yürü git iyice sinirimi zıplatma. Uyumamismis etmemismis. Ay yazık. Şu Galatasarayimizin yakasından düşün de hem siz rahat uyuyun hem de bu kulübü gerçekten seven bizler

Kovacak para yok desek?

Geri
Üst Alt