Albayrak-Prandelli Zirvesinin Detayları Belli Oldu

Hiçbirine razı değilim. Ne şikecilerle ılımlı geçinmek isteyen Yalman'a ne de Aysal'ın devamı olan Yarsuvat'a. Aysal zamansız bıraktığı için kimse bu enkazı devralmak istemedi. Adaylığını koyanlar da geleceğimizi düşündükleri için koymadılar adaylıklarını.

Kötünün iyisi geldi diyelim bari. Ya şurda 200 günlük sürecleri var sadece. Kulübü batıracak haleri yok ya bu sürecte

Kötünün iyisi geldi diyelim bari. Ya şurda 200 günlük sürecleri var sadece. Kulübü batıracak haleri yok ya bu sürecte
Batıracaklarını iddia etmiyorum, zaten batacağımız kadar battık. Futbol takımı dip yapmış durumda. Ama bir faydaları olmayacak diyorum. Sadece Galatasaray sahipsiz kaldı denmesin diye, dostlar alışverişte görsün hesabı bir seçim yapıldı. Tarihinde bu kadar içler acınası duruma kaç defa düşmüştür bu camia, asıl bunu sorgulamak gerek.

Batıracaklarını iddia etmiyorum, zaten batacağımız kadar battık. Futbol takımı dip yapmış durumda. Ama bir faydaları olmayacak diyorum. Sadece Galatasaray sahipsiz kaldı denmesin diye, dostlar alışverişte görsün hesabı bir seçim yapıldı. Tarihinde bu kadar içler acınası duruma kaç defa düşmüştür bu camia, asıl bunu sorgulamak gerek.

Aysala sorun. Bu yönetime yüklenmenin anlamı yok. Iyiki sazip çıkanlar var. Ünal aysal mac oynanırken birde yok ya küstüm ben oynamıyorum derse sucu burda şimdiki yönetimde aramak gerekir veya çözümüde.
Gemi batmasın diye geldi duygun bey. Gemi yükselişe çıkması için seneye secilecek yönetimi beklemek gerekir. Ve böyle dönem hatırlamıyorum bende

1 hafta sonra gönderecekler bunu herkes çok iyi biliyor.
Olan yine bize olacak

10712759_829579010434129_7038861825867436671_n.jpg

Geri
Üst Alt