Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

sonuna kadar haklı. buradaki insanlara kalsa senede 15 tane transfer isterler.

Akli selim yorumlar da var , insanlara oyle deyip haksizlik etmeyelim

Benim itirazim gecen sene dursunun ekmegini yiyip sampiyon oldular deniyor , sonra neden araplara kulup bulunmadi , bu maicon neden gonderilmedi deniyor :)

Komedi yani bazen

Benim anlamadığım Gomis transferin kapanmasına 1 hafta kala satıldı. Gomisin satış maliyetini geçmeyecek şekilde bir transfer yapılamıyor mu FFP ne alakası var ? Gomis bizde kalsa değişen bir şey olmayacaktı yine.

Beyler artık bu tartışmaların bizi ileri götüreceğine inanmıyorum.
Abdürrahim Albayrak ve diğer yöneticiler ellerinden geleni yaptılar.UEFA zaten finansal fair play sebebiyle transferi yasakladı.Satmadan alamazsın dedi.
Artık bu ortamda, "yönetim basiretsiz", "bu adamlar çöp", "böyle iş olurmu?" gibi davranmak, konuşmak bu takıma sadece zarar verecektir.
Eleştrilecek yönler var mıdır ? tabiki vardır.Fakat şimdi sırası ve zamanı değil.

Benim anlamadığım Gomis transferin kapanmasına 1 hafta kala satıldı. Gomisin satış maliyetini geçmeyecek şekilde bir transfer yapılamıyor mu FFP ne alakası var ? Gomis bizde kalsa değişen bir şey olmayacaktı yine.

Galiba gomis oncesi eksideydik anca bir miktar artiya gectik , onun da ndiaye ve omer bayrama gidenleri dusunce az bir sey kaldi yetmedi

1 hafta kala 2 forvet alabiliriz deyip, sonra boyle kivirmayacaksin en basta forvet alacak paramiz yok. borclanmayacağiz sampiyon kadroyuda koruyacağiz deseydiniz, kimsenin sesi cikmazdi Transfer sezonu bittikten sonra konusmasi kolay.

sonuna kadar haklı. buradaki insanlara kalsa senede 15 tane transfer isterler.
Neresi haklı. CL de nerdeyse tarihin en kolay grubuna düşmüşsün. Her galibiyet 2.7 milyon euro Gruplardan çıkma ekstra 10 milyon euro. Takımın as forvetini satıyorsun ve forvetsiz sezona başlıyorsun. Boş yapmayı bırakın, Ypacakları tek şey bir defans bir forvet almaktı. Kimsenin 15 tane transfer istediği yok. Ayağına gelen fırsatı elinle tepiyorsun resmen. Küçülerekte büyüyemezsin. Sırf yorum yazmak için şuraya yazmayın

Beyler artık bu tartışmaların bizi ileri götüreceğine inanmıyorum.
Abdürrahim Albayrak ve diğer yöneticiler ellerinden geleni yaptılar.UEFA zaten finansal fair play sebebiyle transferi yasakladı.Satmadan alamazsın dedi.
Artık bu ortamda, "yönetim basiretsiz", "bu adamlar çöp", "böyle iş olurmu?" gibi davranmak, konuşmak bu takıma sadece zarar verecektir.
Eleştrilecek yönler var mıdır ? tabiki vardır.Fakat şimdi sırası ve zamanı değil.
Tartışmanın bu saatten sonra katkısı olmayacaktır doğru (bilmiyorum belki de olacaktır birilerine mesaj niteliğinde) ama sen ı boldladığım şeyi yazarsan bu tartışma bitmeyecektir. Ellerinden geleni yapmadılar, beceriksizler ve yalancılar diyerek kapatalım dersen hemfikir olurum kendi adıma.

Insanlarin yorum ozgurluklerine mudahale etmeyin , herkesin herkes kadar yazma ve fikrini ifade etme hakki var

Baskan mayis ayina kadar ekside olmamiz bi sorun cikarmaz diyordu
Bi sekilde forvet alınmalıydı ugurunda dedigi gibi bunun taraftarin transfer hevesiyle degil takimin ihtiyaci ile alakasi var.
Simdi neyse alirdin ocaktada geldigin gunden beri yapamadigin hesabini kitabini yapardin.
Bi forvet yüzünden ligden cl den olacaz belkide nereye gitti yaptiginiz yapacaginiz tasarruf

O zaman bu saatten sonra tartışmanın manası yok demeyelim.

Ben onu engelleyici olarak soylemedim , imkansiz bir durumu degistiremeyecegimiz icin soyledim ama yine de hak veriyorum bu mesajina

Yapmayin dedigim seyi kendim de yaptim dogrudur

Transfer donemi bitti , ne olursa olsun da geri getirme yolu yok

_89561_m.jpg

Dedikleri doğru ise 1 ya da 2 forvet alacağız diye açıklama yapmamalıydı. Baştan söylese taraftar beklenti içinde olmazdı. Bariz yalan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapti ustat apo bu biliyoruz adami , surpriz degil

Adam asiri GS li ama amatorun tillahi

Faydali yonleri var ama boyle de yonleri var

Herkes terim albayrak durust 3 lusu bozulmasin dedi durdu , ikisi geldi iste , sampiyonluk da geldi , cok erken ve cok siddetli bir hale geldi bu elestiri kervani

Kim gelirse gelsin bu baskiyla calisamaz

Tartışmanın bu saatten sonra katkısı olmayacaktır doğru (bilmiyorum belki de olacaktır birilerine mesaj niteliğinde) ama sen ı boldladığım şeyi yazarsan bu tartışma bitmeyecektir. Ellerinden geleni yapmadılar, beceriksizler ve yalancılar diyerek kapatalım dersen hemfikir olurum kendi adıma.

Beceriksiz ve yalancı diye bahsettiğin yöneticiler, Galatasaray'ın yakın tarihindeki her krizde elini taşın altına koyarak, bu takımı belli noktalara taşıdılar ve şampiyonluklarda pay sahibi oldular.

Bu sebeple kırıcı olmamak gerekir.Beceriksizlik var mı ? Evet var. Yalan söylen var mı ? Sana göre var, bana göre yok.
Fakat konuları büyüterek bu insanları kızağa çekmek şu an Galatasaray'a yapılacak en büyük kötülük olur.

Şikeciler mal mal adamları 8e 10a sattı. Dalevereyle sattılar belki ama sonuçta sattılar kağıt üzerinde bütçeye girdi olarak gösterdiler mi gösterdiler. Sen de gerekirse iş ilişkisi kullanacaksın nasıl yaparsan yapacaksın Belhanda gibi Feghouli gibi adamları Araplara veya Çin’e 10’a 15’e satıldı gösterip bu parayla adam alacaksın. Ffp var, bütçemiz bu deyip yatacaksan, çözüm üretmeyeceksen ne işin var o koltukta?
Bencede dalavere yapildi fb tarafindan... Kötü olani kagit üzerinde görünenden yola cikarak bize yükleniyorlar... Beceriksiz damgasi yiyor yönetim... kiralamalari lazimdi 1-2 adam Erenden kötü bile olsa. en azindan kendini diri tutmak zorunda olurdu. Simdi adamin rakibi bile yok takim icinde tam sallayabilir. Erenin düzügn biri oldugunu düsünüyorum ama dogal olarak sikmaz kendini. Bizde zorda kalmayinca yapmamiz gerekenden fazla calismiyoruz sonucta.

Öyle konusuyor ki sanki taraftar 20-30 Milyonluk forvet istiyor.

Surada alt tarafi kis transfer dönemine kadar bizim isimizi görebilecek kalitede adam istedi taraftar.

Sen 1 veya 2 adam alacagiz diye söz verirsen ve 1 tane bile almazsan ne dersen de yalancisindir. Hadi simdi git ay lav yu hocam diye türlü türlü saklabanliklar yap APO !

Ya haber yalan ya bunlar bizi salak saniyor ya da kendileri salak ulan siz degil miydiniz 2 transfer kesin olacak diyen o zaman avrupa cezasi gelmedi mi akliniza

Geri
Üst Alt