GSC Portal Albayrak: "TFF devre arasında yabancı sayısını arttıracak!"

Devre arasında sınırın kalkması veya sözleşme imzalanabilecek yabancı oyuncu sayısının artması çok zor.
Belki aradaki artıyı kaldırabilirler en fazla.
İsteyen 8 yabancısını birden oynatsın.

6+2 de iyidir muslera chedjou telles melo wes bruma oynar işte. yada tellesin yerine bi forvet. albayrak dediyse hamzadan yada terimden öğrenmiştir kankalar sonuçta

bruma sneijder podolski
huntelaar

Bacaklarını uzat Arkana yaslan Galatasaray'lı.. he yeriz ama atarızda :D

Devre arsinda'dan sonra kadromuz:

---------------------------------------Muslera-------------------------------------
-----Sabri------------------Semih---------------------Ched------------Telles---
------------------------------Melo---------------Emre----------------------------
------------Bruma-------------------------------------------Sneijder-------------
-----------------------Burak Yilmaz-------------------Asamoah Gyan----------

7+3

Devre arsinda'dan sonra kadromuz:

---------------------------------------Muslera-------------------------------------
-----Sabri------------------Semih---------------------Ched------------Telles---
------------------------------Melo---------------Emre----------------------------
------------Bruma-------------------------------------------Sneijder-------------
-----------------------Burak Yilmaz-------------------Asamoah Gyan----------

7+3
sınır tamamen kalksa bir tane türk oyuncu kalmaz şu kadroda bile sabri ile semihi görmek keyfimi kaçırıyor :(

Fenerbahçe'nin cezası bittiğine göre, gerçekleşmesi yüksel ihtimal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6+2'ye bile en azından şuan için fitim ben.

Önümüzdeki sezon itibariyle de daha da arttırılmalı. Mesela 7+2, 8+0 vb gibi.

En azından sınır olacaksa da bu şekilde olsun. Çünkü sınırın tamamen kalkacağına inanmıyorum.

Yabanci sayisi degişirse 8 yabanci olursa, yani hepsi oynarsa Podolski ve Huntelar 2+1 seneligine alinabilir. Bonservis verilmez bunlara. Bu yönetimden beklentim yok tabi.

Adamlar biliyor bizde transfer yapacak para yok, Fener isterse komple türklerle oynasin yine de bir türlü maci "aliyorlar". Besiktasin eksiklerini gidermek icin güzel bir hamle.

Bence 8 sözleşmeli yabancı sayısını aşmazlar.En azından devre arası için böyle bişey olmaz.5+3 olanı direk 8 olarak güncelleyebilirler.
Yedekleri sahaya aldık filan der çıkar tüpçü denyosu olur biter.Keşke olsa en çok bize ve trabzona yarar.
Fb en fazla 1 stoper alır tandemi alves yeni yabancı yapar.Kalan yerler şimdilik devam eder gibi...
Bjk 1 sağbek alır başka kimseyi almazlar.

muslera

ozan tufan chedjou semih telles

bruma melo selçuk podolski

sneijder

huntelaar

ozan tufan : 3 m€ + u.gündoğan+veysel (yerli fiyatları düşer)
podolski : sezon sonuna kadar kiralık+satınalma opsiyonlu
huntelaar : 5 m€ sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Bence 8 sözleşmeli yabancı sayısını aşmazlar.En azından devre arası için böyle bişey olmaz.5+3 olanı direk 8 olarak güncelleyebilirler.
Yedekleri sahaya aldık filan der çıkar tüpçü denyosu olur biter.Keşke olsa en çok bize ve trabzona yarar.
Fb en fazla 1 stoper alır tandemi alves yeni yabancı yapar.Kalan yerler şimdilik devam eder gibi...
Bjk 1 sağbek alır başka kimseyi almazlar.

muslera

ozan tufan chedjou semih telles

bruma melo selçuk podolski

sneijder

huntelaar

ozan tufan : 3 m€ + u.gündoğan+veysel (yerli fiyatları düşer)
podolski : sezon sonuna kadar kiralık+satınalma opsiyonlu
huntelaar : 5 m€ sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

kadroya yazılacak ilk yerli oyuncu mevcut formuyla Emre'dir

Madem bir kulüp bile istemediği taktirde kural değişmiyorsa, Bu defa da ben istemem. 2 yıldır söyledik lan. Bir sene beşiktaş bir sene Fenerbahçe istemedi. Mevcut şartlarda Yabancı sınırının arttırılması bizim lehimize değil zaten.

Son düzenleme:
Karşı cıkmamız lazım. Bizde para yok ya serefsizler hemen atladı. Böyle düzenin ...................

Geri
Üst Alt