GSC Portal Albayrak: "TFF devre arasında yabancı sayısını arttıracak!"

reziller fenerin cezası bitiyo eli güçlensin şampiyon olsun avrupada seneye yabancılarla başarılı olsun Allah sizi bildigi gibi yapsın tüpçü aziz ve kuklaları bu olayın gerçekleşmesi lazım ama daha şurda kısa zaman önce turk futbolu geriler diye zihniyet sizin ben ya

Bu ortamda büyük fayda sağlayacağını düşünmüyorum ekonomik sorunlar çözülene kadar karşı çıkmak gerekli.

7 falan olmaz, 6 yaparlar yaparlarsa...

Oyun oynanirken kural degismez..

Karşı çıkmaya gerek yok elimizdeki yabancılar yeterli iş ki sürekli oynasınlar gerisi gelir yapılacak hamleler ;Eboue, Dzemaili, Pandev gider.Ambrabat gelebilir ama asıl önemlisi çok iyi bir santrafor alınmalı ki Huntelaar iyi olur Wes ile de iyi anlaşırlar,belki bir de sağ bel Eboue çok uzun süre oynamadı rezil durumda olabilir

Sony Xperia

Bence çok fazla beklentiye girmeyin 6+2 filan olur.O kadar artıracak kadar vizyon yok bizim Türk yöneticilerde.

Gercekci olalim: Aysal yeniden Aday olmazsa gelecek 5 senede bu kulübe hic bir yildiz gelmez. Adamda bir vizyon var, Türk gibi düsünmüyor, bir Avrupali gibi düsünüyor..Taman hatalar yapti, ama yinede son yillarda en basarili baskanimiz...

Aysalın yeniden aday olacağı kesin zaten. Herkes onu isteyecek çünkü.

Bence çok fazla beklentiye girmeyin 6+2 filan olur.O kadar artıracak kadar vizyon yok bizim Türk yöneticilerde.

Fener Beşiktaş isterse Yöneticilerin ufku açılır. Vizyonları genişler. Belli ki onlarda istiyorlar. + Taraftar çekemiyorsun. Yapmak zorundalar yani.

ne karsi cikmazi yahu ?!
buralarda rakiplere laf atiyorduk karsi cikiyorlar, türkiye futbolunu batikliyorlar diye...
simdide biz mi karsi cikalim yani :oley:

yok yok... sorun sadece yukarlarda oturan zihniyete degil arkadas.

Geçmiş olsun... Galatasaray'ın mali yönden düşüşe geçmesini beklediler...Bir de tabii ki fb Avrupa Kupaları'na katılacak... Çöp yerlileri bize toplatıp,bonservislerine milyon eurolar ödedip, şimdi yabancı kuralını esnetiyorlar.

Her ne kadar şu yabancı kuralı vizyonsuzluğundan nefret etsem de, hemen her mesajımda buna dem vursam da, bizi özellikle Avrupa'da rezil etme konusunda hiç de azımsanmayacak bir payı olan bu çağdışı ve kötü niyetli kuralın, maddi ve manevi bizden aldıklarından sonra esnetilmeye çalışılması nedense hiç içime sinmiyor.Resmen kullanılıyor ve kullanıldı Galatasaray kobay olarak.Şimdi de hemen "he" dememizi bekliyorlar.

Son düzenleme:
Bu oyuna dur dememiz lazım. Büyük şerefsizlik dönüyor.

Konu altında transfere engel olarak Galatasaray'ın kötü ekonomisinden bahsedilmiş. Normal şartlar altında Galatasaray'ın ekonomisi uzun zamandır kötü ve bu yabancı transfere engel olmadı. Eldeki nakit para şu an ne kadardır, gelirlerin ve giderlerin alma-verme zamanı çok uygunsuz tarihlere mi denk gelir bilemem. Ancak Duygun Yarsuvat Galatasaray'ın 375 milyon $ borcu var diyerek kendi yönetimi lehine iyi algı operasyonu yaptı. Aysal olağanüstü mali genel kurulda üyelere eğer yalan söylemediyse şöyle demiş "25 Ekimde 409.5 milyon dolara devraldım 375 milyon dolar borçla devrettim. Galatasaray'ın riski 76 milyon dolardır." Dolayısıyla daha kötü bir durumda Terim'in elindeki kadro kurulmuştur. Beşiktaş gibi feda sezonları yapılsaydı belki borç biraz daha fazla eritilebilirdi ama Aysal risk alarak bol para harcadı. Ona rağmen son dönemde kulübü devrederken borcu azaltabilen tek Galatasaray başkanı gibi görünüyor.

Aysal'ın diğer sözleri: "Gerçekler şöyle; 2001 senesi kulübü 44.2 milyon dolar borçla alan Mehmet Cansun, 2002'de 44.1 milyon dolar borçla Özhan Canaydın'a devretmiş. Özhan Canaydın ise 109 milyon dolar olarak Adnan Polat'a devretmiş. Adnan Polat ise bana 328 milyon dolar borçla devretti. Ünal Aysal Yönetimi olarak 81.4 milyon dolarlık faiz ve finansal borçları da devraldık. Yani toplamda 409.5 milyon dolarlık yükle devraldık kulübü."

kimse karşı çıkmasın mümkünse ben mal mal adamlar izlemek istemiyorum şampiyonluk adına yalancı şampiyonluklar olmasın sonra 4er 4er yiyoruz

Konu altında transfere engel olarak Galatasaray'ın kötü ekonomisinden bahsedilmiş. Normal şartlar altında Galatasaray'ın ekonomisi uzun zamandır kötü ve bu yabancı transfere engel olmadı. Eldeki nakit para şu an ne kadardır, gelirlerin ve giderlerin alma-verme zamanı çok uygunsuz tarihlere mi denk gelir bilemem. Ancak Duygun Yarsuvat Galatasaray'ın 375 milyon $ borcu var diyerek kendi yönetimi lehine iyi algı operasyonu yaptı. Aysal olağanüstü mali genel kurulda üyelere eğer yalan söylemediyse şöyle demiş "25 Ekimde 409.5 milyon dolara devraldım 375 milyon dolar borçla devrettim. Galatasaray'ın riski 76 milyon dolardır." Dolayısıyla daha kötü bir durumda Terim'in elindeki kadro kurulmuştur. Beşiktaş gibi feda sezonları yapılsaydı belki borç biraz daha fazla eritilebilirdi ama Aysal risk alarak bol para harcadı. Ona rağmen son dönemde kulübü devrederken borcu azaltabilen tek Galatasaray başkanı gibi görünüyor.

Aysal'ın diğer sözleri: "Gerçekler şöyle; 2001 senesi kulübü 44.2 milyon dolar borçla alan Mehmet Cansun, 2002'de 44.1 milyon dolar borçla Özhan Canaydın'a devretmiş. Özhan Canaydın ise 109 milyon dolar olarak Adnan Polat'a devretmiş. Adnan Polat ise bana 328 milyon dolar borçla devretti. Ünal Aysal Yönetimi olarak 81.4 milyon dolarlık faiz ve finansal borçları da devraldık. Yani toplamda 409.5 milyon dolarlık yükle devraldık kulübü."
good post emre kardes

Arkadaş toplam 18 kişi mi var kadroda. Yarısı türk yarısı yabancı yapcan. Dokuz kişiyide isteğin gibi oynatacan. Ne yabancının ağzı yanacak ne türkün

Yabanci siniri yüzünden gereksiz yere aldigimiz Tariklar, Veyseller, Olcanlar ve giden milyon eurolar, yapacagimiz yabanci transferini de etkiler simdi haliyle. En azindan sezon sonuna olsa bari bu olay, yabancı siniri bir anda degisirse, eldeki yerlileri hicbir şartta yutturamayiz anadolu kuluplerine.

Geri
Üst Alt