GSC Portal Albayrak: "TFF devre arasında yabancı sayısını arttıracak!"

Hamza hocanın Sinan'dan 2.yarı çok faydalanacağız demesi benim aklıma Muslera'nın satılacağını getirdi.

Fener Beşiktaş isterse Yöneticilerin ufku açılır. Vizyonları genişler. Belli ki onlarda istiyorlar. + Taraftar çekemiyorsun. Yapmak zorundalar yani.

Yapacaklar ona lafım yok tabi de pek fazla bir ümidim yok onu belirtmek istedim.6+2 6+3 filan kalır diye düşünüyorum.Ha 7+2 8+1 gibi seçenekler veya tamami ile serbest olur mu bilemem keşke olsa artık saçma sapan yerli oyuncu izlemekten kurtuluruz.Hakkımızda hayırlısı

Muslera
Sabri___ Koray Chedjou__ Telles
Transfer
Melo/Emre____ Sneijder
Bruma ______Transfer___
Transfer

En Kötü: 1 YILDIZ FORVET
Iyi olur: 1 YILDIZ FORVET+DMC
Muazzam olur: 1 Y. Forvet+DMC+Skorer Kanat

...berki Amrabat geri dönebilir ozamand bu olur:

DMC
Melo/Emre___Sneijder
Bruma_____Transfer___Amrabat

Malaga lig de fena degil...Amrabat da böyle...orda Forvet (MS) oynuyor
...Malaga verir mi bilmem..zor

Son düzenleme:
Bunu yapmayı gs avrupadan elendilip bjk avrupada devam ederken ve tabiki fenerbahçenin avrupa cezası kalktıktan sonra yapılması gerçektende çok mantıklı.

nasilsa GSin önünü kestiler ve beyefendilerin cezalari kalkiyor.
baska haber beklemek komik olurdu zaten.

Devre arasında değişir sene sonu yine değişir
Yabancı sayısı kuralı belirleme aralığını 6 aya kadar indirdiler
Yakında haftanın hakemleri açıklanırken o hafta kaç yabancı oynatılabileceği de beraber açıklanacak

Burnuma çok kötü kokular geliyor.

I am the one who knocks!

Zaten bu kafa yapisindan dolayi bu yabanci siniri ortadan kalkmadi bu Ülke´de... 4 büyük kulüp bir iradeye sahip olsaydi, coktan bu kural kalkmisti, hemde hükümete ragmen. Ama bu sürecte herzaman yan cizip, olayi sabote etmis kulüpler olmustur. iki sene önce Fenerbahce ve Besiktas gibi. biz cok mu masumuz ? hayir, ben cok iyi hatirliyorum 2004-2009 dönemlerini Aziz Yildirim sabah aksam bu kurali kaldirmak icin destek ariyordu. Biz herzaman karsi ciktik, cünkü ozamanlar stat daha yoktu, ve maddi olarak Fenerbahce acik ara önümümüzdeydi. Yani bizde yaptik bunu yillarca...

1. Maddi olarak FB ve özellik ile gelecek sezonun bütcesini simdiki bütce ile birlestirip transfer yapan BJK bizden daha kötü durumda.
2 Bizdeki yabancilar daha kaliteli, ve hepsi farkli pozisyonlarda oynuyor.

Fenerbahce 8 yabanci:

Stoper: Bruno Alves, Kadlec

Orta saha: Meyveles, Diego

Forvet:
Kuyt, Emenike, Webo, Sow

Besiktas

Stoper: Sivok

Bek: Motta

Orta saha: Atiba, Sosa

Forvet:
Ba

Galatasaray:

Kaleci: Muslera

Stoper: Chedjou

Bek: Telles, Eboue

Orta saha: Cemal, Melo Wesley

Forvet: Bruma, Pandev, (Amrabat)

Yabancilar ile nerdeyse komple bir ilk 11 kurabilecek takim Galatasaray. Özellik ile Telles ve Bruma´nin daha sik sans bulmasi, gelecek anlamda yararli olacaktir. Yabanci siniri iyi birb sekilde gevserse, bunun birde üstüne kaliteli yabanci bir forvet aliriz belki.Tadindan yenmez...

Hani 2016 ya kadar değişmeyecekti bu kural.Ne olduda bir anda hemde devre arasında apar topar sayıyı yükseltiyor yvsak tüpçü.Fiko karaktersizi 5 yabancı kuralına göre transfer yaptıklarını söyleyip reddetmişti sezon basında.6 ayda ne değişti acaba.Avrupadan elendik hop yabancı kuralı artıyor.Sezon basında yapsalardı istediğimiz kadroyu kuracaktık tabi yabancılarla.Cl de bu rezalet yerli oyunculara mahkum kalmayacaktık.Bu tüpçü kadar dünya üzerinde arasan şerefsizini bulamassın.

Ya herkes fenerin cezası kalkıyor yazmış doğruluk payı mutlaka varda şikeciler böyle oynamaya devammederlerse ilk beşe zor girerler bakmayın şimdiki hallerine papaz her zaman pilav yemez,Prandelli gitmeseydi bizim için de aynı durum geçerli idi ama ucundan yırttığımıza inanıyorum

Sony Xperia

Inanmasam da süper haber.

Ama merak ediyorum:

Oynanan oyunun farkinda mi taraftar? Terim döneminden beri yazdigim resmen gerceklesti.

Rezil ülke.

Konu altında transfere engel olarak Galatasaray'ın kötü ekonomisinden bahsedilmiş. Normal şartlar altında Galatasaray'ın ekonomisi uzun zamandır kötü ve bu yabancı transfere engel olmadı. Eldeki nakit para şu an ne kadardır, gelirlerin ve giderlerin alma-verme zamanı çok uygunsuz tarihlere mi denk gelir bilemem. Ancak Duygun Yarsuvat Galatasaray'ın 375 milyon $ borcu var diyerek kendi yönetimi lehine iyi algı operasyonu yaptı. Aysal olağanüstü mali genel kurulda üyelere eğer yalan söylemediyse şöyle demiş "25 Ekimde 409.5 milyon dolara devraldım 375 milyon dolar borçla devrettim. Galatasaray'ın riski 76 milyon dolardır." Dolayısıyla daha kötü bir durumda Terim'in elindeki kadro kurulmuştur. Beşiktaş gibi feda sezonları yapılsaydı belki borç biraz daha fazla eritilebilirdi ama Aysal risk alarak bol para harcadı. Ona rağmen son dönemde kulübü devrederken borcu azaltabilen tek Galatasaray başkanı gibi görünüyor.

Aysal'ın diğer sözleri: "Gerçekler şöyle; 2001 senesi kulübü 44.2 milyon dolar borçla alan Mehmet Cansun, 2002'de 44.1 milyon dolar borçla Özhan Canaydın'a devretmiş. Özhan Canaydın ise 109 milyon dolar olarak Adnan Polat'a devretmiş. Adnan Polat ise bana 328 milyon dolar borçla devretti. Ünal Aysal Yönetimi olarak 81.4 milyon dolarlık faiz ve finansal borçları da devraldık. Yani toplamda 409.5 milyon dolarlık yükle devraldık kulübü."

Okuyun ve aydinlanin anti-aysalcilar.

Aysal ve terim gs'den koparildi, fenev ve 8jk'nin avrupa yasaklari bitti veeee surpriz: yabanci kurali esnetiliyor.

Çok fazla transfer yapmazlar umarım mayısa kadar olacak bir yönetimden az ama doğru takviyeler bekliyoruz inşallah öylede olur.

Yıldız tranfser alınacak mı ?” sorusuna Abdürrahim Albayrak, “Biz şu anda iki yıldız transfer yaptık bile. İlk önce Sabri reisi affettik. Alacağımız en iyi yıldızlardan biri tanesi oldu.

Durum bu kadar kötüyken, kontejan kalkar tabi. fb yıldızları yağdırır bizde sabri reyizlerle yetiniriz.

bence devre arasında 6+3 olsun, 4 hafta sonra 4+5 olsun, 5 hafta sonra 7+2 olsun .

hımmm sevdim ben bu oyunu!

ya 6+2 yada 6+3 olur 14-15 sezonu sonuna kadar 9 yabancı hakkınızı kullanın derler gelecek sene için kriterli yok milli takımda şu kadar oynamış filan diye kriter gelir dahada artabilir

Geri
Üst Alt