GSC Portal Albayrak: "TFF devre arasında yabancı sayısını arttıracak!"

Birini alacak halimizmi kaldı personeli işten çıkarıyoruz maaş için transfer mi yapıcaz:)

biz cok mu masumuz ? hayir, ben cok iyi hatirliyorum 2004-2009 dönemlerini Aziz Yildirim sabah aksam bu kurali kaldirmak icin destek ariyordu. Biz herzaman karsi ciktik, cünkü ozamanlar stat daha yoktu, ve maddi olarak Fenerbahce acik ara önümümüzdeydi. Yani bizde yaptik bunu yillarca...

Biz kademeli olarak kaldırılsın dedik, tamamen karşı çıkmadık...FBJK ise tam olarak karşı çıktı bu duruma,hatta daha da azaltılsın diye kulis yaptılar.Ve yabancı sayısını artırmak isteyen o zamanların Fenerbahçe'si yerli konusunda sıkıntılıydı sanırım...Hep bir çıkarları vardı yani.

Son düzenleme:
Okuyun ve aydinlanin anti-aysalcilar.

Her ne olursa olsun. Aysal'ın son iki sezonda imzaladığı sözleşmeler, yaptığı transferler ve getirdiği teknik adamlar Galatasaray'ı bugünkü duruma sürüklemiştir.

Bruma, Chedjou, Telles, Hajrovic, Salih, Koray, Ontivero, Umut, Veysel, Tarık, Olcan, Dzemaili, Pandev
Aysal döneminin son iki sezonunda yapılan transferler. Bu transferlerden hangileri takım için kilit oyuncu durumunda ? Şuan için bir tek Chedjou takımın olmazsa olmazlarından (onun da performansı tartışılır). Bruma da yavaş yavaş oynatılmaya başlandı o da uzun vadede kulübe yarar sağlayabilir. Onun dışında umut vadeden, bu oyuncu takımda olmazsa olmaz diyebileceğim bir oyuncu yok malesef.

Başkan sürekli yabancı sınırından yakındı. Avrupa kulüpleriyle eşit şartlarda yarışmıyoruz ve bu şekilde avrupada başarı yakalamamız zor dedi. Anadolu kulüplerine yüklü miktarlar ödeyip yerli oyuncu alacağıma avrupadan daha az paraya kaliteli yabancı alırım dedi. Peki yerliler çok kötü de yabancı oyuncular çok mu kaliteli ? Alınan yabancı oyuncuların bazıları eldeki yerli oyunculardan kötü durumda şuan.

Ucuz ama kaliteli yabancı bulmak şart. Mali durum ne kadar kötü olursa olsun faydalanmalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onun dışında umut vadeden, bu oyuncu takımda olmazsa olmaz diyebileceğim bir oyuncu yok malesef.

f6lc2.jpg

bugün uefanın şike ile ilgili son kararı açıklanacak
bu yabancı kuralınında onunla ilgili olduğunu düşünüyorum haberleri vardır mutlaka

bu saatten sonra işimize şöyle yarayabilir.Eboue ve amrabat takıma dönebilir.Yeni transfer yapmak bizim için intihar olur finansal açıdan Avrupaya katılamayabiliriz.

Ulan!!!Aysal bir tek geçen yıl devre arasında hata yaptı ve hala kulübü batırdı zırvası.Polat da 300 milyon borç yaptı,Aysal da ama başarı hanesine bakarsan,Aysal lehine arada uçurumlar var.Basketboldaki başarılara değinmiyorum bile ve hatta Aysal yönetimi başarısız oldun diye elinden geleni yapan TFF-Basın-FT gibi oluşumları saymıyorum bile.

Mehmet Demirkol : "Yabancı sınırı seneye muhtemelen kalkacak. En büyük hatayı Beşiktaş yaptı, Türkiye'de hiç planlı hareket edilir mi?"

Sonunda be, hayirli olsun.

daha fazla yabanci alalim diye saf apoyu keklemisler yine

Mehmet Demirkol : "Yabancı sınırı seneye muhtemelen kalkacak. En büyük hatayı Beşiktaş yaptı, Türkiye'de hiç planlı hareket edilir mi?"

Sonunda be, hayirli olsun.

Neden böyle demişki. Yabancı sınırı kalksada bjkye yine yarar. Biliç kaldığı sürece Planlı hareket ediyorlar gidip ucuza faydalı olacak yabancıları bulurlar. Asıl bizim halimiz ne olacak bakalım. Elde para kalmadı ve kadroda bir çuval beş para etmez yerli var ve hepsininde maliyeti yüksek. Hiçbiryerede gitmezler.

Geri
Üst Alt