Üye Görüşü Albayrak'ı Ağlattılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Karakuş

Sarı Üye
Bu adamı ağlatanlar utansın (ki bu duygu var ise)! YETER ARTIK!

Ekli dosyalar

• 48158D84F217C58D16874D26DEE54E39.webp
    48158D84F217C58D16874D26DEE54E39.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 111
  • 71B345E27F0182DFBD2250C1A382DBFC.webp
    71B345E27F0182DFBD2250C1A382DBFC.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 64
Albayrağın yerinde olsam tazminatını kendi cebimden öder yollarım.

Ama bitmiyo ki Selçuk-Burak var daha

daha cok aglar .. Gider Burak/Selcuk'a yarin elleriyle sucuk yedirir zam yapar maaslarina

Paranın yüzü sıcaktır, profesyonel adam bakmaz bunlara...

Albayrak bir taraftar, bugün 25 milyon ağladı, adamların umurunda değil.

Ağlama yetkin var gerekeni yap. hala şu yerlilerin götünü kaldırmaya devam edersen çok ağlarsın.

Futbolu Albayrak yönetecekse biz bitmişiz. Burak, selçuk, Sabri gibiler at koşturacak. Siz de burada burak ve selçuk kadro dışı kalsın, kovulsun diye yırtının.

ver tazminatı cebinden,milyonların ağlamasını önle reyiz.

Aysal çok büyük bir ihanet etti Burak ve Selçuk'a kontrat yaparak. Geleceğimizi ipotek altına almaya ne hakkın var bu şekilde? Neye güvendin de bunlara milyonları verdin? Elimizden çıkarmaya kalksak para veren çıkmaz bu sefillere!

Ben bugün güldüm. Cidden güldüm çünkü inanmayan inanmaz ama zaten fark bekliyordum. Ve bu mağlubiyet emin olun bizim için hayırlısı olacaktır. Öyle inanıyorum.

abdürrahim abi artık icra makamındasınız başkanla konuş gereğini yap sadece hoca değil formanın hakkını veremeyen oyuncular için de...

abartmıyorum bugün paf takımı çıkarın 4 gol yemezdi bu takımdan.

Yahu biz üzülmüyor muyuz kardeşim, niye sadece Albayrak ağlayınca olay oluyor? 3 senedir kan ağlıyoruz yav, ama şu forumda yer alan veya almayan taraftarlar bu Albayrak'dan daha mı değersiz? Yazıktır lan, ne istiyorsak olmuyor, ne hayal kursak suya düşüyor. Her şeyi geçtim, en basitinden istediğimiz sistem bile çıkmıyor lan 3 senedir sahaya. Esas bizi üzenler utansın, yemişim Albayrak'ı. Yarın koşa koşa gider Sabri'ye sarılır, ama yine ağlayan biz oluruz merak etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt