Üye Görüşü Albayrak'ı Ağlattılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kardeşim, evet Sabri daha fazla ruh sahibidir ama bu adamın kahrını yıllarca çekti bu taraftar. Bu takıma yetenek lazım, kalite lazım. Bunlar olmadıktan sonra ruh olsa nolur olmasa nolur. Bizim öncelikle şu elimizdeki çöplerden kurtulmamız lazımken bide üzerine Sabri'yi getirmek bize ruh falan kazandırmayacak, sende buna emin ol.

Hemen anlatayım. Ruh olsa 2011-2012, 2012-2013 ve ruh olmazsa da bu sene olduğu gibi oluruz. :)

Bu mudur GALATASARAYimiz? Prandelli denen herif bu gece yollanmali

bu abdurrahim şebeğini gördüğüm zaman sinirlerim tepeme çıkıyor bu herifin herşeyi şov.. allem etti kullem etti üçkağıtcılıkla yine girdi yönetime.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Buragi Selçugu göndermedigin sürece biz hep aglayacaz Abdürrahim bey.

Hemen anlatayım. Ruh olsa 2011-2012, 2012-2013 ve ruh olmazsa da bu sene olduğu gibi oluruz. :)

2011-2012'de Sabri sakatlandı Eboue sağ beke yerleşti, takım 9 maç üst üste kazandı. Servet Gökhan gibi kazmalar sakatlandı Semih-Ujfalusi takıma yerleşti. Müzmin sakat ve dengesiz bir form grafiği olan Baros'un yerine kaliteli futbolcu olan Necati geldi. Yahu o seneki takım çok üst düzey değildi ama belli bir kalitesi vardı.

2012-2013'de şampiyonluğu getiren Drogba'dır. Burak'la Umut'la tepetaklak gidecektik az daha. Ha bak ruh yoktu demiyorum, elbette ki ruh vardı. Ruhsuz takım elbette şampiyon olmaz. Ama şunu unutma ruh başarıyı getirmez, başarı ruhu getirir. Üst üste 4 maç iyi oynasan o takım öyle bir ruh yakalar ki kimse önünü alamaz. Ama üst üste 4 maç kaybet ne ruh kalır ne bir şey. E bize de şu an başarılı sonuçlar ve iyi oyun lazım. Bunu da ancak kaliteli oyuncularla yapabiliriz. Diğer türlü sahaya 11 tane Sabri çıkarsan yine felaket olur.

Neyse uzun uzun yazmak istemezdim ama fazla doluyum bugün. Yanlış da anlama sana karşı bir ön yargım da yok yani.

Bende ağladım. Televizyon başında daha geçen sene PTT'de sürünen taraftarlar 5 tezahüratları yaparken bende ağladım. İçim içimi yedi çaresizce televizyon karşısında izledim. Ama sen çaresiz değilsin Albayrak. Lütfen gerekeni yapın

acaba klubun anasını aglatan aysal maçı izledi mi?yada umrunda mı?

En sonunda sovecem teriminize. Bu sorunlu turk kadrosunun mimari kendisi.

Bazi uyeleri uyariyorum ikide bir tek isim uzerinde yogunasmayin. Adamin asabini bozmayin.

Son olarakta ikisinide Allah bildigi gibi yapsin

Pınar Argun'a göre yoğun yağan yağış altında yüzünü silerken çekilmiş o görüntü yani ağlama gibi bir şey yokmuş.

Sizin gibilerinin zihniyeti yüzünden liderken cl nde gruptan cikmistik ciktiniz adama bel alti vurdunuz neymis taktik yokmus egoluymus takimi yanliz birakiyormus simdi kina yakin.

FT takımı kendi sattı . Delikanlı gibi ben galatasarayın basındayım milli takımın basına baska hoca bulun diyecekti diyemedi. Simdi sonucta ne oldu?

Galatasaray'da surunuyor Ft'de. Bu ikisinin nedenide FT'nin kendisi. O zaman iradeli davranıp Demirorenin kucagına oturmasaydı suan 4.yıldız formamızdaydı zaten.

FT takımı kendi sattı . Delikanlı gibi ben galatasarayın basındayım milli takımın basına baska hoca bulun diyecekti diyemedi. Simdi sonucta ne oldu?

Galatasaray'da surunuyor Ft'de. Bu ikisinin nedenide FT'nin kendisi. O zaman iradeli davranıp Demirorenin kucagına oturmasaydı suan 4.yıldız formamızdaydı zaten.

Bu elestiriler yapildiginda ortada öyle bir durum yoktu . Zaten geldigi günden beri bel alti vuruluyordu fatih terim konusuna girip bakmak yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt