Üye Görüşü Albayrak'ı Ağlattılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağlama, işini yap.

Bu adamın durduğu her dakika bu tür sonuçlar normaldir. Bu denli vasıfsız bir adamın elinin altında kulüp eriyor, siz de buna seyirci kalmayın.

Takimda olmasa da en azindan artik yonetimde taraftar gibi uzulen insanlarin olmasi olumlu bir gelisme.

Yahu biz üzülmüyor muyuz kardeşim, niye sadece Albayrak ağlayınca olay oluyor? 3 senedir kan ağlıyoruz yav, ama şu forumda yer alan veya almayan taraftarlar bu Albayrak'dan daha mı değersiz? Yazıktır lan, ne istiyorsak olmuyor, ne hayal kursak suya düşüyor. Her şeyi geçtim, en basitinden istediğimiz sistem bile çıkmıyor lan 3 senedir sahaya. Esas bizi üzenler utansın, yemişim Albayrak'ı. Yarın koşa koşa gider Sabri'ye sarılır, ama yine ağlayan biz oluruz merak etmeyin.

Saçma sapan şut çeken, yeteneksiz Burak ve ruhsuz, pas atmaya mecali kalmamış Selçuk dururken, oynamayan, oynadığı zaman yüreğiyle oynayan Sabri'ye tak sen.

Albayrak iyi bir Galatasaray' lıdır. Abartmamak lazım. Bu gece her Galatasaray' lı ağlıyor.

Bu hezimetten sonra ağladıysan bu adamı orda tutmaman lazım Sn. Albayrak.

......

Moderatör tarafında düzenlendi:
aglatan prandelli kadar aysaldır.aysaldan kurtuldugumuza göre kaldı prandelli ondan da kurtulduk mu?bu takım ille ayaga kalkar kimse merak etmesin.

HAHHA_1.jpg

Simdi yapman gerekeni biliyorsun Abdürrahim.

Saçma sapan şut çeken, yeteneksiz Burak ve ruhsuz, pas atmaya mecali kalmamış Selçuk dururken, oynamayan, oynadığı zaman yüreğiyle oynayan Sabri'ye tak sen.

Sen bunlara kral, xelçuk diye bağırırken ben bu adamlar defolup gitmeli diyordum. Yüreğiyle oynayan Sabri'ymiş! Sabri A Takıma yükseldiğinde sen daha ilkokul 1 ya da 2'deydin, bu herifin 10 yıl kahrını biz çektik, o yüzden bana Sabri'yi anlatma. Bu takım 8.olurken de 6.olurken de o yürekli Sabri vardı merak etme sen.

ünal aysalda gülüyordur takımın anasını belleyip tam zamanında kaçtım diye.

Sen bunlara kral, xelçuk diye bağırırken ben bu adamlar defolup gitmeli diyordum. Yüreğiyle oynayan Sabri'ymiş! Sabri A Takıma yükseldiğinde sen daha ilkokul 1 ya da 2'deydin, bu herifin 10 yıl kahrını biz çektik, o yüzden bana Sabri'yi anlatma. Bu takım 8.olurken de 6.olurken de o yürekli Sabri vardı merak etme sen.

Galatasaray adına gol atan birini severim, sevinirim. Ama hiçkimseye kral veya maestro vb. şeyler söylemedim. Adıma konuşmazsan sevinirim. Beğenmediğin Sabri bile 10 kat ruh sahibi, diğer kazmalardan, sen emin ol buna.

Profesyonellik dozu fazla kaçınca amatörce hareket diye eleştirilmesi normal.

Ne de olsa taraftar olarak da baya bir profesyonelleştik.

Galatasaray adına gol atan birini severim, sevinirim. Ama hiçkimseye kral veya maestro vb. şeyler söylemedim. Adıma konuşmazsan sevinirim. Beğenmediğin Sabri bile 10 kat ruh sahibi, diğer kazmalardan, sen emin ol buna.

Güzel kardeşim, evet Sabri daha fazla ruh sahibidir ama bu adamın kahrını yıllarca çekti bu taraftar. Bu takıma yetenek lazım, kalite lazım. Bunlar olmadıktan sonra ruh olsa nolur olmasa nolur. Bizim öncelikle şu elimizdeki çöplerden kurtulmamız lazımken bide üzerine Sabri'yi getirmek bize ruh falan kazandırmayacak, sende buna emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt