Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Usta bak , bir malin ederi vardir fiyati vardir. Biz 3 liralik adama 10 lira verdik diye , isimize yaramadigi da ayan beyan meydanda iken , ederi halen 3 lira olan adama baska 10 lira veren bulamiyoruz
Zaten bu adami 8 e filan yakin para verip almanin alan acisindan mantigi var mi soyler misin
Adamin cebinden milyonlarca euro cikacak , bunun bizim becerimizle ne alakasi var allah askina
Alanlarin beceriksizligi o fiyati kabul ettikleri icin . Baska orneklerden gidiyorsun diye ben de ornekleyim
Sen beni kazikladin , 100 bin liralik bir c serisi sattin , ama bir baktim piyasada oluru 70-75 araliginda , kullandim daha da eskisi modeli , km si artti , yasi artti
Ben bunu nasil 95 e satarim , alan bir enayi daha bulurum kendim gibi
Ben o yuzden bu rakamlara alip kulubu zarara sokanlara cemkirmek lazim diyorum
Sen bonservislerden bahsetmişsin sadece. Bir de bu işin maaş kısmı var. Eski Dursun yönetimi Tolga Ciğerci denen adam Hertha Berlin'de yıllık 400 bin Euro maaşa oynarken Galatasaray'da oynaması için yıllık 2 milyon Euro maaşla anlaşmış. Tolga denen karaktersiz ayağım ağrıyor deyip maçlara 1 sene çıkmadı sonra 500 bin Euro maaşla Fenerbahçe'ye gitti. Hoş orada da henüz 1 maça çıkmış değil.
Demek istediğim bir oyuncuyu alırken güncel kulübündeki maaşının ne kadar olduğunu hiç mi araştırmazsın arkadaş. 400 bin alan adama 600 ver 700 ver hadi en fazla iki katı maaş 800 ver gelmesi için aklını çelmek için. 2 milyon nedir arkadaş ya babanın parasını mı saçıyorsun.