Albayrak'tan Gomis'e Sitem: "Elimizi kolumuzu bağladı"

Usta bak , bir malin ederi vardir fiyati vardir. Biz 3 liralik adama 10 lira verdik diye , isimize yaramadigi da ayan beyan meydanda iken , ederi halen 3 lira olan adama baska 10 lira veren bulamiyoruz

Zaten bu adami 8 e filan yakin para verip almanin alan acisindan mantigi var mi soyler misin

Adamin cebinden milyonlarca euro cikacak , bunun bizim becerimizle ne alakasi var allah askina

Alanlarin beceriksizligi o fiyati kabul ettikleri icin . Baska orneklerden gidiyorsun diye ben de ornekleyim

Sen beni kazikladin , 100 bin liralik bir c serisi sattin , ama bir baktim piyasada oluru 70-75 araliginda , kullandim daha da eskisi modeli , km si artti , yasi artti

Ben bunu nasil 95 e satarim , alan bir enayi daha bulurum kendim gibi

Ben o yuzden bu rakamlara alip kulubu zarara sokanlara cemkirmek lazim diyorum

Sen bonservislerden bahsetmişsin sadece. Bir de bu işin maaş kısmı var. Eski Dursun yönetimi Tolga Ciğerci denen adam Hertha Berlin'de yıllık 400 bin Euro maaşa oynarken Galatasaray'da oynaması için yıllık 2 milyon Euro maaşla anlaşmış. Tolga denen karaktersiz ayağım ağrıyor deyip maçlara 1 sene çıkmadı sonra 500 bin Euro maaşla Fenerbahçe'ye gitti. Hoş orada da henüz 1 maça çıkmış değil.

Demek istediğim bir oyuncuyu alırken güncel kulübündeki maaşının ne kadar olduğunu hiç mi araştırmazsın arkadaş. 400 bin alan adama 600 ver 700 ver hadi en fazla iki katı maaş 800 ver gelmesi için aklını çelmek için. 2 milyon nedir arkadaş ya babanın parasını mı saçıyorsun.

Onu diyorum . Bonservisi ve maasi ederinin bu kadar uzerinde verirsen , parasi cok olan dahi , ap acik aptal olmadigina gore bu adamlari almaz

Ki hoca en azindan belhanda ozelinde , vitrinde tutmak icin gereginden bile fazlasini yapiyor ama olmuyor cunku yok yani boyle bir piyasasi

Usta bak , bir malin ederi vardir fiyati vardir. Biz 3 liralik adama 10 lira verdik diye , isimize yaramadigi da ayan beyan meydanda iken , ederi halen 3 lira olan adama baska 10 lira veren bulamiyoruz

Zaten bu adami 8 e filan yakin para verip almanin alan acisindan mantigi var mi soyler misin

Adamin cebinden milyonlarca euro cikacak , bunun bizim becerimizle ne alakasi var allah askina

Alanlarin beceriksizligi o fiyati kabul ettikleri icin . Baska orneklerden gidiyorsun diye ben de ornekleyim

Sen beni kazikladin , 100 bin liralik bir c serisi sattin , ama bir baktim piyasada oluru 70-75 araliginda , kullandim daha da eskisi modeli , km si artti , yasi artti

Ben bunu nasil 95 e satarim , alan bir enayi daha bulurum kendim gibi

Ben o yuzden bu rakamlara alip kulubu zarara sokanlara cemkirmek lazim diyorum

Usta diyorsunki negredo genc ti, cok iyidi, maasi da dusuktu!!

Malin ederi vs var tabi. Negredo sadece maas olarak 4.5 alirken 33 yasinda 1 e gidiyorsa sen de evet 10 a aldigin 28 yasindaki belhandayi 5 e itele diyorum. Tabi zarar edicez ama bunlara primi ile ortalama 4.5 odemeyecegiz, oradan tasarruf edicez.

Gidip o 3 unu negredoya o maaslari 33 yasinda veren ve 1 bonservis (+ galiba 1 kusur de alacaklatindan feda etmis diyorlar ama bilemem) odeyen vatandasa satacan diyorum.

Git bu 3 unu 15 e itele sonra git Modeste mi olur, baskasi mi olur, git al veya kirala. Git stoper olarak Cahill i kirala onune bak.

Sen malin ederi var satilmaz diyordun o maasa. 33 yasindaki Negredoya bak. 33 yasindaki Tosice bak kirmiz kart ve kendi kalesine gol muptelasi 4.5 milyona satildi!

Hee git sonra yuksek maasli oyuncularin da hesabini sor dursundan , unal aysaldan cok istiyorsan!

Bu MAL OĞLU MAL bizi gerizekalı tinerci falan sanıyor sanırım. Allah senin belanı versin albayrak. Seni bu kulübe yönetici yapanların da belasını versin

Bu MAL OĞLU MAL bizi gerizekalı tinerci falan sanıyor sanırım. Allah senin belanı versin albayrak. Seni bu kulübe yönetici yapanların da belasını versin
boş konustugunda hemfikiriz ama hakaret edilmeyecek kadar emeği vardır kulüpte.

Transfer konusundaki sıkıntılar için önce Trump'ı suçlamıştı, şimdi suçlu Gomis oldu; bakalım sırada ne var? Çıkın açık açık beceriksizlik yaptık beceriksiziz deyin tek bunu duymak istiyorum.

Talip var da mi satmiyoruz ?

Oyle satis olmaz. Bekleyerek sana talip gelmez.

Josef denen 30 yasindaki kazmaya 12 milyonu onlar mi gelip verdi saniyorsun?
Negredo , Tosic, guliano vb cercop menajerle satiliyor.

Bekleyerek satilacaksa orada yoneticiye ihtiyac yok. Bi tane cagri merkezinden seat kirala arayan olursa cevaplar !!

Sinan ne anlatiyon yine yahu. Adam açık açık diyor ki burada yıllarca maaşı yüksek adamı elden çıkarmak zordur diyip durdunuz. Herif 4 milyon euro kemiksiz alan oyuncusunu kar etmesem de olur lanet olsun dedi ve sattı mı? Sattı. Birinin talip olmasına gerek yok sen gidip bulacaksın nasil olacak menajerler ile satana 200 bin euro dersin adam marsa çıkarır. Zaten çinde, arap yarım adasında kalma sureleri max 1 sene. Ahiretlik yapıp geliyor adamlar.
3 senede senden alacağını 1 senede toplayıp geliyor 1,5 milyona başka keriz buluyor.

Talip mi var? O paraları alan adamı nasıl satacağız? Bunlar hep boş laf.

3 milyon alan podolskiyi japonyaya,
4.5 alan sneijderi bonservissiz niceye.
3 milyon alan ve performansı düşmeye başlayan burayi çine
4 5 milyon euro alan negredoyu katara gonderebiliyorsan.
olduk bittik nasil olacak demek boş iş

Tamam ama bonservissize razi misiniz ?
sen degil misin varlığı ve yokluğu belli olmayan adamin yillik alacağını hesaplayıp iyi kar bile ettik diyen.
9 milyona aldik herifi yıllıkta prim vs. 4ten asagi almıyor. 4-5 milyon veren bile bulamayacak misin yaşı 29 bu herifin. Adamlar 33 yaşındaki negredoyu bile 1e sattilar.

Bonservisten kar ederiz/etmeliyiz diyen zaten polyannadir. Dünya kupasında kendini az gösterir kurtuluruz diye düşünmüştük olmadi. Herif hırs adami s.liginde birsey yapar dedik yine olmadi bu saatten sonra çok şey beklememek lazım. Yerine selcuk oynasa sırıtmaz ki sezon sonu sözleşmesi bitiyor yenilemezsin olur biter.
Ne kadar erken elden çıkarırsak o kadar hamle şansımız olur.

Bonservisinden kar etmemeye razi misiniz demedim

Tamamen bonservissiz yollamaya dahi razi misiniz

Vaktiniz var artık. Bir zahmet araştırın da alın iyi bir forvet.

Herkesi kendi gibi düşünme yetisi kıt zannediyor muhtemelen.

Geri
Üst Alt