Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Yıllık ücreti çok fazla.Riera kim ki 3 milyon avro veriyorsun? Birde üstüne maç başı ücret.Tabi bu zamana kadar beklersen elin mahkum vermek zorundasın.

Çok kötü bir transfer politikamız var.Özellikle yıllık ücretler konusunda.
Mecbursun.

Eboue,Melo,Reira,Muslera yıllığı fazla vermessen Galatasaray'a neden gelsin?

Avrupaya gidememek çok önemli birşey, oyuncuyu kandırmak için maaşını yüksek vereceksin. Riera 2,5,Melo 2,7 falan alıyormuş. Muslera zaten yıllığı için ayrıldı.Oyuncular daha ucuza bize neden gelsin. Arshavin,Reyes,Forlan,Drogba gelse daha fazla alacaklardı. 2 senedir Avrupada rezilleri oynuyoruz.

Biraz pahalı gibi geldi bana.

bonservisi cok ucuz bence.ama aldigi yillik ücret sanki biraz fazla gibi ama olsun.yerterki faydali olsun

Hayırlı olsun..Ne kadar istemediğim transferde olsa desteklemek boynumuzun borcu..

Yönetim tam bir hayal kırıklılığı..

Bu senelik ücret nedir yahu....Ver 10 milyon,15 milyon bonservisine al diarraları,podolskileri sesimi çıkarırsam namertdim..Ama şu adama verilen yıllık ücretin açıklaması 0lamaz..Birde her geçen sene azalması gerekirken 33 yaşında 3 milyon vereceğiz adama...Bunun adı tam bir iş bilmezliktir...

Yok şampiyonlar ligine gidecek ,o yüzden buraya getirmek için fazla para verilmesi gerekirmiş..Yahu o zaman çok süper adamda şampiyon ligine giden takım neden bu adamı 3 milyona satar...çünkü çok fazla etkinliği kalmamış..Daha iyisini çok rahat bulabileceklerini düşünüyorlar..

Yaprsın ofans bölgesine adam gibi transfer..Ne bileyim sağ kanadın hızlı olur akar gider,golcün kaliteli olur,sağlam olur..Bunlardan birisi yerine orta sahada çok yaratıcı bir oyuncun olur..O zaman alırsın bu adamı sana katkı verir..Ama sende bu saydığım tarzda hiç bir oyuncu yok..Ve sen bana bu adamı en iyi adamımız diye kakalayacaksın..yazıklar olsun..

Hayırlı olsun.

Yıllık ücretine takılmamak lazım. Katkı sağlasında gerisi boş.

Çaresizlikten Riera diyenlere acıyorum.Çaresiz olsaydık Engin i oynatırdık. geçen seneki performansını bu senede gösterecektir.

Hayırlı olsun..Ne kadar istemediğim transferde olsa desteklemek boynumuzun borcu..

Yönetim tam bir hayal kırıklılığı..

Bu senelik ücret nedir yahu....Ver 10 milyon,15 milyon bonservisine al diarraları,podolskileri sesimi çıkarırsam namertdim..Ama şu adama verilen yıllık ücretin açıklaması 0lamaz..Birde her geçen sene azalması gerekirken 33 yaşında 3 milyon vereceğiz adama...Bunun adı tam bir iş bilmezliktir...

Yok şampiyonlar ligine gidecek ,o yüzden buraya getirmek için fazla para verilmesi gerekirmiş..Yahu o zaman çok süper adamda şampiyon ligine giden takım neden bu adamı 3 milyona satar...çünkü çok fazla etkinliği kalmamış..Daha iyisini çok rahat bulabileceklerini düşünüyorlar..

Yaprsın ofans bölgesine adam gibi transfer..Ne bileyim sağ kanadın hızlı olur akar gider,golcün kaliteli olur,sağlam olur..Bunlardan birisi yerine orta sahada çok yaratıcı bir oyuncun olur..O zaman alırsın bu adamı sana katkı verir..Ama sende bu saydığım tarzda hiç bir oyuncu yok..Ve sen bana bu adamı en iyi adamımız diye kakalayacaksın..yazıklar olsun..

En iyi adamımız diye kakalayan yok , bunu nerden çıkardın çok merak ediyorum.

Ayrıca Yunanistan'ın, dolayısıyla Olympiakos'un ve bilimum Yunan kulüplerinin ekonomik krizde olduğunu bilmeyen kalmadı. Sadece futbolda değil basketbolda da çok önemli yıldızlarını satmak, bırakmak zorunda kaldılar bu sezon.

İhtiyacımız olan tipte bir oyuncu mu ? Hayır. İyi bir oyuncu mu ? Evet.

bu sene pek bi bonservis vermedik ama yıllık ücretleri bol verdik.onunda sebebi geçen seneyi 8. bitirmiş bi takım ve avrupada olmayışımızdır.bu paraları vermessende kimse Türkiye ye gelmez.

Yönetimin alternatifler içinde alınabilecek en son sıradaki ismi almışlar gibi bir hava var forumda.

Belki de öyledir, bilemeyiz ancak Riera'nın son alternatif olması da güzel bir durum bence.

Şu an resmen Podolski , Arshavin gibi marka oyuncularla ilgilenmiş olmanın cefasını çekiyor yönetim.

transfer kapandimi?

kapanmadiysa lütfen bir 10 no alinsin.

santrofor elmander baros ile idare edilebilir ama

orta sahadan top gelmiyor.

ardanın yerine mi geldi

Riera77 arenaya hoşgeldin...

resmi sitenin indexi süper olmus!

riera bence kötünün iyiis. daha iyilerini alabilirdik ama katki saglayacagi ortada!

yanliz keske keita'yi alsaydik! en azindan kanattan yardirirdi!

Riera yı begenmeyenler sanırım Olympiakos ile yaptıgımız hazırlık maçını izlemediler adam kendi takımının yıldızı ve Galatasaray 'ı en çok yoran futbolcuydu bindirmeleri mükemmel ve sut özelligide iyi Galatasaray maçında soldan girip top havadayken vurdugu sutu çogu kimse vuramaz bence Galatasaray dada Sert Sut ceken adam eksikligi oldugunu düşünürsek su sıralar bence ideal bir transfer ve fiyatı sadece 3 milyon euro bu fiyata riera dan daha uygun bir oyuncu bulunamaz ben burda yönetimi kesinlikle tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt