Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Hayırlı olsun :)

Bu yönetimin paraya nereye verdiği belli. Nasıl bir planlama bu sanki yıllık ücretler çok normalde oyuncuya az bonservis ödeniyor. Beceriksizlikten başka birşey değil. Ve hala forvet ararken. Arda'dan gelen paralar kendi ceplerine GIRERKEN 4 milyona forvet almaya çalışıyorlar. FT hangi takım ile ofansif futbol oynayacak. Arkadaşlar yaratıcı oyuncu olmadıktan sonra başarı bekleme bize yasak. Geçtiğimiz yıllarda bunu gördük. Başımızda akıllanmayanlar olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Hayirli olsun, umarim cok basarili olur.....

Komedi olan Riera Yunanistan'da 1.3 milyon alıyormuş. Riera resmen yatmaya geldi.

Bir Keita,Arda,Hasan Şaş gibi taraftarı yaptığı hareketlerle çılgına çevirecek adam değil.Ama bir Ergün Penbe gibi başını öne eyip kendisine verilen görev

neyse onu yapacak,takımının işleyen çarkında iyi bir dişli olacak,sol ayağı,tekniği ve oyunu azımsanmayacak bir adama

benziyor.İyi bir takım oyuncusu olacağını düşünüyorum.

Daha önce hiç izlemedim takipde etmedim hakkında şuana kadar edindiğim fikir bukadar.

Hayırlı olsun.

Ercan Günes:3339296' Alıntı:
Arkadaslar transfer basligina yazamiyorum, ama Riera'daki gibi yine bir saglam bilgi aldim.

Asamoah Gyan G.Saray'da ! anlasma 3 yillik, bonservis bedeli olarak 7 milyon euro. Baros kisin rusya'ya satiliyor
Senin zaten neden transfer nöbetine yazamadığın belli. Koca bir balonsun.

Hayirli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt