Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Arda dan verimli olur. Ama Arda`dan iyi bir futbolcu degil elbet.

Cümle camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

benim de çok içime sinmeyen bir transfer ama

bir kaç sene öncesine kadar dünyanın en iyi milli takımında oynayabilmiş bir futbolcu

orjinal bir sol açık oyuncusu-yani nokta transfer denilebilir

bonservisi az

içime neden sinmiyo çünkü

podolskiyi almaya çalışıp rierayı almak her taraftarda olduğu gibi bende de bir hayal kırıklığı yarattı

eğer en baştan riera ayarında isimlere yönelseler sevinirdik diye tahmin ediyorum

ama çok da ezmeyin adamı

kurtarıcı olarak alınan

marek heinzı da gördü bu gözler

Peki gecen sene aldığı bir futbolcuyu neden bıraktı Olympiakos?Üstelik cokda yüksek bir bonserviste talep etmemiş,uygun bir fiyata aldık Reira'yı..

Fikri olan?

[video=youtube;Im7NHmTIjrI]https://www.youtube.com/watch?v=Im7NHmTIjrI&feature=player_detailpage#t=18s[/video]

Riera'nın 18.saniyedeki şutu kes.

Peki gecen sene aldığı bir futbolcuyu neden bıraktı Olympiakos?Üstelik cokda yüksek bir bonserviste talep etmemiş,uygun bir fiyata aldık Reira'yı..

Fikri olan?

kriz var yunanistan'da..

omuzlarda gelip ,tek basina kacarcasina giden cok yildiz! gorduk ,Riera'yi defalarca izlemis biri olarak tam tersi bir etki yaratacagina inaniyorum

[video=youtube;Im7NHmTIjrI]https://www.youtube.com/watch?v=Im7NHmTIjrI&feature=player_detailpage#t=18s[/video]

Riera'nın 18.saniyedeki şutu kes.

hmm Riera iyi vurmuşda ayı oğlu ayı volkanda iyi kurtarmış.

arda da uzaktan şut sorunu vardı riera da öyle bir sorun yok

Hiç beğenmiyorum bu adamı ama olan olmuş artık.Sadece sol ayağını kullanabilen bir adam başka hiçbir özelliği yok :o.

Bu sezon içersinde bu adama çok küfür etcekmişiz gibi geliyor bana, umarım yanılırım.

engine 1 rieraya 3 ona 3 buna 5 vererek yine çöpleri topladık, sağa sola para harcanacağına ver podolskiye istedikleri parayı hem 26 yaşında aldığın paraya satabileceğin futbolcun olsun hem de daha çok katkı versin, satarken 1kuruş kazanamayacağımız riera engin gibi adamları alıyoruz bunun yerine çıldırıyorum

engine 1 rieraya 3 ona 3 buna 5 vererek yine çöpleri topladık, sağa sola para harcanacağına ver podolskiye istedikleri parayı hem 26 yaşında aldığın paraya satabileceğin futbolcun olsun hem de daha çok katkı versin, satarken 1kuruş kazanamayacağımız riera engin gibi adamları alıyoruz bunun yerine çıldırıyorum

hepiniz Kewell yalakasıydınız ya noldu şimdi.3m euro çöpe gider ama riera rahatlıkla bizim 2 senemizi götürür solda.podolski'yi sadece milli takım maçında izleyip beğenenler riera'ya laf ediyor.Podolski adam gibi futbolcu olsaydı b.münih'den gönderilmezdi,köln'de elle tutulur bi başarısı bile yok.Varsa yoksa milli takımda iyi.Verceksin 12m euro sonra adamı eleştireceksiniz arda'nın parasına alındı,arda kadar katkı yapamıyor diye bir misimovic vakası daha olacak.Misimovis almanya'da podolski'nin 2-3 gömlek üstü kadar başarı yaptı.Geldi noldu sakızcı oldu gönderdiler.

buyuk 1 hayalkırıklıgı yasıyorum diger ilgilendigimz futbolculara bak bide gelen adama bak. Bunun ustune fredi alında tam olsun bari yazık...

Kewell ile ortak yanı oldukca fazla. Her ikiside Liverpool'da oynadı, ikiside 29 yasında bize geldi, ikiside sol kanat vs.

Hayırlısı olsun. Umarım o adrese teslim kavisli ortalarını fazlaca izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt