Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Daha önce de demiştim Riera transferi açıklanmadan; bizim taraftar Messi gelse madem o kadar iyiydi niye Barcelona sattı der diye.

Hayırlı olsun öncelikle.Bomboş eleştiri yapan arkadaşlar var.Ne diyorum biliyomusunuz sizlere Serdar özkan,Aydın,Mustafa sarp gibileri müstahak nasılsa hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz.Yazık.

yalnız Riera nın performansı tranfermark'ta göre gittikce düşmekte umarım tekrar çıkışa geçer

Riera yerine Zenci biri olsaydı eminim bu eleştirilenlerin yarısu "u" dönüşü yapardı. Angutlara kızıyoruz ama bizim taraftarlardada zenci hastalığı var.İlla "cm" muhabbeti yapacaklar. Volkan esprisi yapacaklar.

Harry Kewell da ilk geldiği zaman 29 yaşındaydı.Ben Riera'yı Kewell'ın müzmin sakat olmayan hali olarak görüyorum.O da solak,o da kanat oyuncusu için uzun sayılabilecek bir boyda,o da Leverpool forması giydi,onun da şutları çok iyi.Bence Riera Kewell'dan daha çok katkı verir.Olimpiacos'tan 2.5 m euro alıyordu zaten.Bu sene de 2.7 alacaktı.Neredeyse aynı paraya bize imza attı ŞL'ni bırakıp.Bence gayet makul bir transfer,geçen sene asist kralı olmuş,6 gol atmış bir adam sonuçta.ESAS YİĞİT GÖKOĞLAN'A 4.5 M EURO BONSERVİS İSTEYEN BAŞKANLAR UTANSIN!

Olympiakos ile yaptığımız hazırlık maçında, ''şöyle adamları neden biz almayız?'' dediğim adam :o Hayırlı olsun. Çok faydalı olacak inşallah.

Riera alınabilir, başarılı da olabilir. İnşallah olur. Ama benim canımı sıkan şu; Sen bütün bir transfer dönemi Reyesin, Forlanın, Arshavinin, Podolskinin peşinde koşuyorsun. Bunların 3 ünü kendi resmi sitenden de açıklıyorsun görüşüyoruz diye. Hani yine anlarım transfer görüşmesidir, olumsuz sonuçlanır. Ama Rieraya verdiğin para kadar bütçen vardı da, o bütçeyle mi almak istedin Reyesi, Arshavini, Podolskiyi. Eğer öyle değilse, Ardadan gelen 12 milyon var, e hesaplı bir sol kanat da alındı. O zaman transferin son günü bomba gibi bir forvet oyuncusunu beklemek taraftar olarak hakkımız sanırım.

Aynı hatayı her sene yapıyoruz, her sene bizi aşan yıldızların peşinde aylarca koşuyoruz. Adam gelmek istemiyorsa belli ediyor zaten niye zoruluyorsun ki? Eboue'nin geleceği misal ilk gunden işaretlerini vermişti. Forlan, Reyes, Arshavin'in olmayacagı da belliydi. Hatta Arda'nın gitmek isteyişi de belliydi, eger baştan Arda2nın gidecegi uzerine hesap yapsaydık rahatlıkla Arda = Ulfa + Elias + para alabilirdik, daha karlı çıkabilirdik. Son dakika'ya kalınca biraz da marka takıntısı olunca gereksiz maliyete giriyoruz. Ki bana göre Elias, Riera'dan daha iyi oyuncu.

Elias A.madrid'ten S.Lizbon'a giden oyuncu karışmasın.

Hayırlı olsun öncelikle.Bomboş eleştiri yapan arkadaşlar var.Ne diyorum biliyomusunuz sizlere Serdar özkan,Aydın,Mustafa sarp gibileri müstahak nasılsa hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz.Yazık.

Eboue, Ujfa ve Riera bi Mustafa Sarp etmez ! :o

Var ya su takima bi orta sahada meastro oynicak biri bi de forvet gelirse tadindan yenmicek genis bi kadromuz olur

Kariyerinde 2 sezondan fazla kimsede oynamamış. Onu da Liver'da oynadı. İlk sezonu fena değildi, 2. sezonu berbattı.

Nedense Türk insanın zenci hastalığı var, garip...

Bence 10 numarayada, Forvetede bu sezon gerek yok.. Forvet arkasi elmander oynayabiliyor.. Baros'da Terim sayesinde toparlar..!!

------------- Muslera ---------------

Sabri ---- Servet -- Ujfalusi -- Eboue

------- Melo ---------- Yekta --------

Kazim --------------------------- Riera

------------- Selçuk ----------------

-------------- Baros -------------------

Muslera

Sabri-ujfa-servet-eboue

Melo-selçuk

Kazim-enigin

Elmander

Baros

Olabilirde..

Eboue, Ujfa ve Riera bi Mustafa Sarp etmez ! :o
Dimi ama Keşke Serdar Özkan'da gitmeseymiş.Nabıcaz Riera'yı.. Koyardık sol tarafa Serdar'ı .Eboue yede boşa para saymışız sabri yeterde artar bile . Hatta Selçuk inan ile Melo'yada gerek yoktu . Ayhan ,Barış,Mustafa gibi bomba 3 lüyü bozmazdık..

:)

En önemli artısı duran toplarıdır. Bu oyuncu toplara çok sert vurabilmekte. Carrusca'yı hatırlatsa da bana bence yararlı olacaktır. Takımı bir üst seviyeye getirmedi ama Arda'nın saha içindeki boşluğunu bir nebze kapatacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt