Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

kötü sözleşme. aşırı fazla para verilmiş.

Başarı Başarı Başarı:

Reyes Forlan Ujfa

Sonuç:

Arda gitti Ujfa geldi Riera geldi

Bravo!

arshavin ve podolski transferi beklerken bu transfer büyük bir hayal kırıklığı oldu. lakin artık alındı ve bize desteklemek düşer. galatasaray'a hayırlı olsun efendim.

Hayırlı olsun.Ortalama katkı verse yeter.

Bir şeyi de becersinler ama.. O istemiyor, bu istemiyor, şu gitmek istiyor.. Dümdüz takıma dönüştük.

Dümdüz denilen takımda eli belinde yumuşak bir 10 numara yok, tembel kanat oyuncuları yok, kazma onliberolar yok, orta saha yaratıcı olmayabilir ama yekta, sabri, melo, selçuk, riera, eboue vs. belli bir standartı ustunde, çalışkan, fizik guç ve savunma zaafı vermeyecek bu sayede de çift forveti kaldıracak bir orta saha çıkarabilir. yani o dumduz ortasaha sayesinde Baros-Elmander yanyana oynar. tek forvetle son yıldır kısırız işte. Lincoln'un formda oldugu 4-5 ayını saymazsak

Fatih terim kesinlikle istememiştir bu adamı ama çaresizlikten mecburen kabul etmiştir.

Podolski fiyatta döneklik yaptığı için olmadı.

ben bu adami begenmiyorum :( 4 yil cok fazla hemde cok fazla para aliyor, umarim yanilirim ama bence bu adamdan fazla fayda görmeyecegiz. Acele edilmis bir transfer.

Beklentileri yüksek ve farklı isimlerden yana olup ta Riera'ya burun kıvıran arkadaşlara bir hatırlatmada bulunmak lazım;

Takım Avrupa kupalarında mücadele etmiyor.

Ülke futbolu dünya çapında kepaze oldu. Daha iddaname çıkmadan Fener'i Avrupa dışına attılar, iddaname açıklandığında oluşabilecek uluslararası yaptırımların ne olacağı muamma iken gelen isimlerin en azından giden isimlerden (yabancı oyuncuları kastediyorum) daha iyi olduğunu görmezden gelmek biraz insafsızlık ile birlikte anlayışsızlık ta oluyor.

İyi takım kurduk. Kimyayı tutturursak ve ciddi bir konsantrasyon ile oynarsak başarılı olamamız için bir neden yok. Bize takımdan sıyrılıp ön plana çıkacak bireysel bazda oyuncu lazım değil. İşleyecek çarkın sağlam bir parçası olacak oyuncular lazım. Riera bu ölçüde iyi bir isim bana göre.

Pazara alis verise ne zaman gidirsin? erken mi? yoksa pazarun sonu?

Paran yoksa akşam gidersin. El mahkum. Çünkü daha sonra hiç gidemeyeceksin. Bunu bilirsin. O yüzden akşamı beklersin. Ama tabi sabahtan taze alman gerekenleri alırsın. Öyle değil mi? Selçuk? Elmander?

Dümdüz denilen takımda eli belinde yumuşak bir 10 numara yok, tembel kanat oyuncuları yok, kazma onliberolar yok, orta saha yaratıcı olmayabilir ama yekta, sabri, melo, selçuk, riera, eboue vs. belli bir standartı ustunde, çalışkan, fizik guç ve savunma zaafı vermeyecek bu sayede de çift forveti kaldıracak bir orta saha çıkarabilir. yani o dumduz ortasaha sayesinde Baros-Elmander yanyana oynar. tek forvetle son yıldır kısırız işte. Lincoln'un formda oldugu 4-5 ayını saymazsak

Bizim ligde küçük takımlar öküz gibi kapanınca kim açacak kilidi?

Reiraya mecbur o yıllığı vereceksin. Olimpiakosdan ayrılması için bir sebeb olacaktı. ŞL'de oynayacaktı. Bonservisini az vermişiz.

Başarı Başarı Başarı:

Reyes Forlan Ujfa

Sonuç:

Arda gitti Ujfa geldi Riera geldi

Bravo!

Sen kimi bekliyordun? Messiyi felan mi? Hayret bisey ya, yonetim Eboue, Ujfa ve Muslera gibi adamlari aldi, siz hala yetersiz diyorsunuz. Yapmayin

neden yeni aldığımız bir oyuncuyudaha hiç izlemeden asıp kesiyorsunuz önce bir izleyin sonra beğenmezseniz eleştirin buoyuncu bugüne bugün takımımızda ki çoğu oyncudan daha tecrübeli ve yetenekli kazım'da olduğu gibi Riera'da da mahcup olacaksınız.

Selcuk Inan, Johan Elmander, Fernando Muslera, Albert Riera, Emmanuel Eboue ,Tomás Ujfalusi, Felipe Melo

Yapmayin etmeyin arkadaslar.Avrupada yokuz.Anlamiyorum kimi bekliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt