Furkan Erdem
Aslan Üye
- 28 Haziran 2010
- 9.465
- 2
- 1.173
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da
kötü sözleşme. aşırı fazla para verilmiş.
kötü sözleşme. aşırı fazla para verilmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski son an'da caydı,Arshavin olmuyo..Hal böyle iken kim'i alalım Renktaş?..
Bir şeyi de becersinler ama.. O istemiyor, bu istemiyor, şu gitmek istiyor.. Dümdüz takıma dönüştük.
Pazara alis verise ne zaman gidirsin? erken mi? yoksa pazarun sonu?
Dümdüz denilen takımda eli belinde yumuşak bir 10 numara yok, tembel kanat oyuncuları yok, kazma onliberolar yok, orta saha yaratıcı olmayabilir ama yekta, sabri, melo, selçuk, riera, eboue vs. belli bir standartı ustunde, çalışkan, fizik guç ve savunma zaafı vermeyecek bu sayede de çift forveti kaldıracak bir orta saha çıkarabilir. yani o dumduz ortasaha sayesinde Baros-Elmander yanyana oynar. tek forvetle son yıldır kısırız işte. Lincoln'un formda oldugu 4-5 ayını saymazsak
ben bu adami begenmiyorum4 yil cok fazla hemde cok fazla para aliyor, umarim yanilirim ama bence bu adamdan fazla fayda görmeyecegiz. Acele edilmis bir transfer.
Başarı Başarı Başarı:
Reyes Forlan Ujfa
Sonuç:
Arda gitti Ujfa geldi Riera geldi
Bravo!
ben bu adami begenmiyorum4 yil cok fazla hemde cok fazla para aliyor, umarim yanilirim ama bence bu adamdan fazla fayda görmeyecegiz. Acele edilmis bir transfer.
Sen kimi bekliyordun? Messiyi felan mi? Hayret bisey ya, yonetim Eboue, Ujfa ve Muslera gibi adamlari aldi, siz hala yetersiz diyorsunuz. Yapmayin