Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dammit
sure as shit gon miss u 'bert!!
Aynen öyle. Takımda ki en iyi 3-4 oyuncudan birini gönderdik göz göre göre.
Nasıl baktığına bağlı ya da hangi gözle.
Riera, Melo'nun yaptıklarının 10da birini yapmayan bir adam
Senin aklında o kavga kalır
Benim aklımda Schalke, Bjk, Trabzon, Şikeci haysiyetsizlerle oynadığımız maçta bekire kendi kalesine attırdığı gol gelir.
Galatasaraylılık böyle bir şey.
Galatasaraylılık 3 senede 3-5 maçta etkili olup geti kalan maçlarda bir halta yaramayan ve gitmemek için direten elemanı savunmaksa ben galatasaraylı değilim o zaman. Eğer bir adam savunulacaksa o da elmander'dir. Adam katkısını verdi, istenmiyorsun dendi ve masraf çıkarmadan çekti gitti. Adamlık budur.
hadi yaaa.. Anma hizmeti mi yapıyor Riera ?
Sen adamı 2,9m euroya almışsın bie mukavele imzalamışsın.
Adamdan hayatında oynamadıgı yerde sol bek yaratmaya kalkmışsın.
Gıkını çıkarmamaış ama iyi ama kötü canla başla çalışmış
Sonundada iyi kötü vasatın üstü bir performans sergilemiş.
Ne sakatlanmış dogru dürüst nede çok sık kart görmüş.
Ama sen her transfer sezonunda adama seni istemiyorum gitde .
Hepsinde bir takıma göndermeye çalış.
Gönderemeyince yine canla başla rieraya sarıl.
Adamın dibidir riera. Ne bir tavır aldı ne bir olay yaptı . Ne zaman oynicaksın denilse gitti aslanlar gibi oynadı.
Hata yapmadı mı yaptı tabi ama hangi topçu hata yapmayıyor ?
Semih ne kadar dnny ne kadar hata yaptıysa riera onların 10da biri kadar yaptı..
Bide üstüne parasını almadan gidecekmiş ?
Niye gitsin kardeşim ?
Göndereceksen eğer tıpış tıpış ödiceksin adamın parasını.
Yerden göğe kadar haklı. Senin yanlış planlamanın cezasını nie riera çekicekmiş ?
Madem GS lılık başkan yada yönetim daha fazla GS ödesin cebinden hatasının bedeli..
Burda masal anlatan arkadaslar soruyorum sözleşme yaptıgınız işyerinde Patron ben sizden memnun değilim seni kovuyorum ama tazminatını alma sen bu şirketin aslan parçasının neferisin deyince ne yapıcaksınız ?
Tazminatınızı almadan çıkıp gidicek misiniz ?
Burda delikanlılık yapmaya benzemez ekmek parası.
Galatasaraylılık 3 senede 3-5 maçta etkili olup geti kalan maçlarda bir halta yaramayan ve gitmemek için direten elemanı savunmaksa ben galatasaraylı değilim o zaman. Eğer bir adam savunulacaksa o da elmander'dir. Adam katkısını verdi, istenmiyorsun dendi ve masraf çıkarmadan çekti gitti. Adamlık budur.