Albert Riera'dan Veda Açıklaması

dammit :(

sure as shit gon miss u 'bert!!

Nasıl baktığına bağlı ya da hangi gözle.

Riera, Melo'nun yaptıklarının 10da birini yapmayan bir adam

Senin aklında o kavga kalır

Benim aklımda Schalke, Bjk, Trabzon, Şikeci haysiyetsizlerle oynadığımız maçta bekire kendi kalesine attırdığı gol gelir.

Galatasaraylılık böyle bir şey.

Galatasaraylılık 3 senede 3-5 maçta etkili olup geti kalan maçlarda bir halta yaramayan ve gitmemek için direten elemanı savunmaksa ben galatasaraylı değilim o zaman. Eğer bir adam savunulacaksa o da elmander'dir. Adam katkısını verdi, istenmiyorsun dendi ve masraf çıkarmadan çekti gitti. Adamlık budur.

yolu açık olsun. Galatasaraylı bir oyuncuya yakıştıramadığım tarzda çirkeflikleri vardı oyun içerisinde. gönderilmesi doğru karar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

gördüğüm en profesyonel oyuncuların başında gelir riera. bizim yerliler bu adamdaki profesyonelliğin onda birine bile sahip değil. adamda iş disiplini çok iyi olması yanında takımda en teknik oyuncuydu ancak gitmesi doğru karardı zaten tellesten dolayı oynaması imkansızdı sadece chelsea maçında oynasa fena olmazdı takımı rahatlatan ve ayağında top tutabilen az oyuncularımızdan biriyidi. teşekkürler kendisine.

Galatasaraylılık 3 senede 3-5 maçta etkili olup geti kalan maçlarda bir halta yaramayan ve gitmemek için direten elemanı savunmaksa ben galatasaraylı değilim o zaman. Eğer bir adam savunulacaksa o da elmander'dir. Adam katkısını verdi, istenmiyorsun dendi ve masraf çıkarmadan çekti gitti. Adamlık budur.

hadi yaaa.. Anma hizmeti mi yapıyor Riera ?

Sen adamı 2,9m euroya almışsın bie mukavele imzalamışsın.

Adamdan hayatında oynamadıgı yerde sol bek yaratmaya kalkmışsın.

Gıkını çıkarmamaış ama iyi ama kötü canla başla çalışmış

Sonundada iyi kötü vasatın üstü bir performans sergilemiş.

Ne sakatlanmış dogru dürüst nede çok sık kart görmüş.

Ama sen her transfer sezonunda adama seni istemiyorum gitde .

Hepsinde bir takıma göndermeye çalış.

Gönderemeyince yine canla başla rieraya sarıl.

Adamın dibidir riera. Ne bir tavır aldı ne bir olay yaptı . Ne zaman oynicaksın denilse gitti aslanlar gibi oynadı.

Hata yapmadı mı yaptı tabi ama hangi topçu hata yapmayıyor ?

Semih ne kadar dnny ne kadar hata yaptıysa riera onların 10da biri kadar yaptı..

Bide üstüne parasını almadan gidecekmiş ?

Niye gitsin kardeşim ?

Göndereceksen eğer tıpış tıpış ödiceksin adamın parasını.

Yerden göğe kadar haklı. Senin yanlış planlamanın cezasını nie riera çekicekmiş ?

Madem GS lılık başkan yada yönetim daha fazla GS ödesin cebinden hatasının bedeli..

Burda masal anlatan arkadaslar soruyorum sözleşme yaptıgınız işyerinde Patron ben sizden memnun değilim seni kovuyorum ama tazminatını alma sen bu şirketin aslan parçasının neferisin deyince ne yapıcaksınız ?

Tazminatınızı almadan çıkıp gidicek misiniz ?

Burda delikanlılık yapmaya benzemez ekmek parası.

hadi yaaa.. Anma hizmeti mi yapıyor Riera ?

Sen adamı 2,9m euroya almışsın bie mukavele imzalamışsın.

Adamdan hayatında oynamadıgı yerde sol bek yaratmaya kalkmışsın.

Gıkını çıkarmamaış ama iyi ama kötü canla başla çalışmış

Sonundada iyi kötü vasatın üstü bir performans sergilemiş.

Ne sakatlanmış dogru dürüst nede çok sık kart görmüş.

Ama sen her transfer sezonunda adama seni istemiyorum gitde .

Hepsinde bir takıma göndermeye çalış.

Gönderemeyince yine canla başla rieraya sarıl.

Adamın dibidir riera. Ne bir tavır aldı ne bir olay yaptı . Ne zaman oynicaksın denilse gitti aslanlar gibi oynadı.

Hata yapmadı mı yaptı tabi ama hangi topçu hata yapmayıyor ?

Semih ne kadar dnny ne kadar hata yaptıysa riera onların 10da biri kadar yaptı..

Bide üstüne parasını almadan gidecekmiş ?

Niye gitsin kardeşim ?

Göndereceksen eğer tıpış tıpış ödiceksin adamın parasını.

Yerden göğe kadar haklı. Senin yanlış planlamanın cezasını nie riera çekicekmiş ?

Madem GS lılık başkan yada yönetim daha fazla GS ödesin cebinden hatasının bedeli..

Burda masal anlatan arkadaslar soruyorum sözleşme yaptıgınız işyerinde Patron ben sizden memnun değilim seni kovuyorum ama tazminatını alma sen bu şirketin aslan parçasının neferisin deyince ne yapıcaksınız ?

Tazminatınızı almadan çıkıp gidicek misiniz ?

Burda delikanlılık yapmaya benzemez ekmek parası.

Benim yorumumda parasını almadan gitsin dediğim yeri göstersene hacı. Ayrıca evet bir halta yaramıyordu. Bu adamı biz kanat oynasın diye aldık ama herif ilginçtir beceremedi. E madem o parayı alıyorsun barı bek oyna dediler, onu da koca maçta 2 orta açarak ve defansta bir işe yaramayarak yapmaya çalıştı. Lakin adam bir anda carlos ilan edildi. Bu da bizim taraftarın üst düzey futbol bilgisini gösteriyor sanırım.

Sol bekte yetersizdi.Sol açıkta da yetersizdi.

Tek artısı profesyoneldi.Oynamadığı zaman dert etmez,oynadığı zamansa sırıtmazdı.

Schalke maçındaki topa kayışını,oradan çıkan topu da Burağın gol yaptığını asla unutmam.

Yolun açık olsun Riera.

sampiyonluk kutlamalarinda yaptigi matador hareketiyle gonlumu kazanmisti ancak son donemde cirkeflikleri iyice artmisti. yine de ben de yeri ayri yolun acik olsun matador.

-Tapatalk-

Ayagı cok temizdi, top ayagındayken kaybedicek diye hic endise duymadigim nadir oyuncularimızdandı. Yonetimde biraz oturup kendine gelsin her onune gelene 3-5m euroluk sozlesmeler yapmasin. Adam 8.4m euro kazandi gitti. Tabi artik Galatasaray taraftari olur. Yolu acik olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı mevzusu olmasa en azından sezon sonuna kadar kalması gerekirdi.Neyse yolu açık olsun.

Takımda futbolu bilen birkaç adamdan biriydi fakat yine de oldukça yetersizdi. Gitmesi isabet oldu. Katkilari için teşekkürler, yolu acik olsun.

N5

bundan kastın parasını almadan çeksin gitsin değil mi ? Ona gelio ne kadar öyle demek istemedim desende.

Neyse uzatmaya gerek yok.

Ne heyecan yaptın ya

Ne dediğimi anlamamışsın ki Riera en adamlardan biridir.

Sneijderden sonra belki en klas en zeki oyuncumuzdu

Hiç kimse parasını haketmedi diyemez geçen sene mevkisi olmamasına rağmen takım en iyilerindendi

Hem clde hem trde

Geri
Üst Alt