Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.308
- 37.698
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salı gelir diyordunHala resmi oyuncumuz değil
Ne zaman geliyor kardeşimiz?
Subliminal mesaj budur işteHedef 2027 mesaji ile yonetim transfer gelis tarihlerini vermisti zaten. Yani ayon 20 ve 27 sinde transfler gelecek. Bir tanesi persembe gelecek 1 tanesi de haftaya persembe gelecek.![]()
Ben senin söylemine %100 katılıp birde el arttiriyorim .Yıllardır adını sanını herşeyini bildiğin CV si kuvvetli arkadaşlar gelipte arzı endam ediyorlar ,canı isteyince oynuyorlar mesela.Bilince ne değişiyor acaba?Sözün özü bu çocuğu sonuna kadar destekleyeceğiz.Once oynamayı istemeli gelen oyuncu.Gerisi boş.Hayatında çocuğun bir 90 dakikasını dahi izlememiş olanların, daha gelmeden, sahaya çıkmadan, ne yaptığını izlemeden 'rus morutan' şeklinde önyargı ile yaklaşmalarını anlamıyorum..
Çocuk kötü çıkarsa, tutunamazsa 'demiştik' demek için ön almak mı amaç?
Zahahahahaha diye açıkladığımız bir transfer vardı.. Sözüm ona transfer çalımı, forumda bayram havası.. Sonra bize zahahahaha çektiler..
Burada benim canımı esas sıkan topçuda hemen Türkiye’ye gideyim cuma maç var idmana katılayım arzusunun olmaması
Hocam bir sakin belki de ödeme planı görüşmesi bitmedi hala.Bilemeyiz kiOyuncu konuşmadan ne hissettigini yada sahaya çıktığında bize neler kazandıracağını şuanda bilemeyiz kiBurada benim canımı esas sıkan topçuda hemen Türkiye’ye gideyim cuma maç var idmana katılayım arzusunun olmaması