GSC Scout Aleksey Batrakov

1786720544352.webp

Lokomotiv CEO'su Rotenberg, Batrakov'un 25M€'ya Galatasaray'a gitmesi sonrası istifa edebilir. (Ivan Karpov)

• Kulübe gelecek olan net 21 milyon Euro'yu yetersiz görüyor. Ancak oyuncu tarafı yüzdelik farktan vazgeçmemiş olsaydı, 30 milyon Euro'luk transferde kulüp yine aynı 21 milyon Euro'yu kazanacaktı. Bunu anlamak istememesi şaşırtıcı.

• Ama en önemlisi de son kararın Rotenberg'de kalmıyor oluşu.

21 yaşındaki Aleksey Batrakov, 31 yaşındaki eşi Ira ile tanışma hikâyesini anlattı:

“Genç takımda oynadığım dönemde sakatlanmıştım. O da hafif bir sakatlık yaşamıştı ve aynı yerde kalıyorduk. Daha önce hiç konuşmamıştık ancak yanıma gelerek ‘Başaracaksın’ dedi. Bu benim için büyük bir sürprizdi. Her şey böyle başladı.

Ira, karizması ve nazik ruhuyla beni büyüledi. Dürüst ve açık sözlü biri. İdeal bir kadının ve insanın sahip olması gereken tüm özellikleri taşıyor. Bu yüzden birlikteyiz.”

1786982804162.webp

21 yaşındaki Aleksey Batrakov, 31 yaşındaki eşi Ira ile tanışma hikâyesini anlattı:

“Genç takımda oynadığım dönemde sakatlanmıştım. O da hafif bir sakatlık yaşamıştı ve aynı yerde kalıyorduk. Daha önce hiç konuşmamıştık ancak yanıma gelerek ‘Başaracaksın’ dedi. Bu benim için büyük bir sürprizdi. Her şey böyle başladı.

Ira, karizması ve nazik ruhuyla beni büyüledi. Dürüst ve açık sözlü biri. İdeal bir kadının ve insanın sahip olması gereken tüm özellikleri taşıyor. Bu yüzden birlikteyiz.”

Ekli dosyayı görüntüle 331733
Kendimden 10 yaş büyük biriyle evlenmem hele ki bu bayansa

Geri
Üst Alt