Alex nasıl kafa golü atar?

Cevap: Alex nasıl kafa golü atar?

onemli olan iyi yada kotu olmasi degil gordugunuz gibi en az iyi diyen kadar lesh diyende var

dediginiz kadar iyi olmadigi asikar yani

hep oldugu gibi sadece iyi taraflarini hatirliyorsunuz

keske bende oyle yapabilsem daha mutlu bir hayat yasardim

Emre'ye Rijkaard değil kulüp yol verdi. 2 milyon Euro'ya Antep'e satıldı. :)

Neill Santos 'u tutmuş, Servet Lugano 'yu tutuyor ama hakan balta kimseyi tutmamış şimdi bir daha izledim. Sadece alanını savunmuş(!) Hakan Balta. Doğru Hakan Balta üşenmiş yine.

Bu arada Semih vuramasa arkasında Lugano vuracak topa. Bir noktadan sonra Servet 'de Lugano 'yu takip etmeyi bırakıyor. Bomboş kalıyor Lugano Semih 'in arkasında.

Emre yedek mi? Yedek adamı mı almışlar milli takıma? Vay arkadaş, Hiddink de aşmış. Buradaki futbol üstadlarının gerisinde kalmış o da.

Rijkaard işine yarayacak olsa sattırmazdı.

Adnan Polat'ın açıklamalarını çabuk unutmuşsun. "Emre ve Uğur çok iyi teklifler geldiği için satıldı" demişti. Adnan Polat'tan hanginiz böyle bir durumda farklı davranmasını beklerdiniz?

Rijkaard işine yarayacak olsa sattırmazdı.

Keita?

Konunun genelini okudum. Çoğu sakatlıktan bahsetmiş ve Türkiye'nin en iyi stoperi olduğundan. Çevikliğindne ve hızından. Topu oyuna sokuşundan. Ve telaşlı halinden. Ama ortalamaya vurursak en çok kullanılanlar; kronik sakat, Türkiye'nin en iyi stoperi. Ben de sürekli aynı şeyi yazmışım. Türkiye'nin en iyisi, inanılma bir adam olacak ama gereksiz fauller yapıyor.

Emre büyük bir şanstı ama olmadı maalesef. Herşey vardı.

Emre Güngör Linderoth gibi bişeydi neyi konuşuyoruz daha. Bu arada 2 milyon € değildir o 2 milyon TL 'dir max. Antep 2 milyon € verip de Türk almaz.

alan+savunmas%25C4%25B1+4.png

bence bu hatalar alan savunmasini yapamadigimiz icin oluyor bu grafik deki gibi durulsa kolay kolay gol yemeyiz tabiki arada yiyebiliriz ama fener macindaki gibi aciz bir sekilde yemeyiz

Adnan Polat'ın açıklamalarını çabuk unutmuşsun. "Emre ve Uğur çok iyi teklifler geldiği için satıldı" demişti. Adnan Polat'tan hanginiz böyle bir durumda farklı davranmasını beklerdiniz?

Adnan Polat'tan birşey beklenmez de, "çok iyi teklif" dediği 2 milyon, 10 değil. Demek ki teknik ekip Emre'yi düşünmüyormuş ki 2 milyona anında satıldı.

Emre Güngör Linderoth gibi bişeydi neyi konuşuyoruz daha. Bu arada 2 milyon € değildir o 2 milyon TL 'dir max. Antep 2 milyon € verip de Türk almaz.

Tamam o açıdan sıkıntılıydı. Ama oyuncu özelliklerini tartışıyoruz biz. En iyisiydi.

Ama genele bakıyorsak yani toplam faydaya, Gökhan Zan'ı savunup Emre'ye laf etmek biraz komik oluyor:)

Keita?

Konunun genelini okudum. Çoğu sakatlıktan bahsetmiş ve Türkiye'nin en iyi stoperi olduğundan. Çevikliğindne ve hızından. Topu oyuna sokuşundan. Ve telaşlı halinden. Ama ortalamaya vurursak en çok kullanılanlar; kronik sakat, Türkiye'nin en iyi stoperi. Ben de sürekli aynı şeyi yazmışım. Türkiye'nin en iyisi, inanılma bir adam olacak ama gereksiz fauller yapıyor.

Emre büyük bir şanstı ama olmadı maalesef. Herşey vardı.

Keita için yaklaşık 9 milyon euro verdiler, Emre gibi 1 değil.

Adnan Polat'tan birşey beklenmez de, "çok iyi teklif" dediği 2 milyon euro, 10 değil. Demek ki teknik ekip Emre'yi düşünmüyormuş ki 2 milyona anında satıldı.

ugur dirk olarak ben gitmek istedim

oynayamayacagimi soylediler bende kolaylik gostermelerini istedim dedi

ne parasi ne teklifi

su polata inanmayi birakalim artik ogrenmedinizmi

Evet öyleymiş.

Galatasaray Uğur Uçar'ı 1.300.000 TL Ankaragücü'ne, Emre Güngör'ü ise 2.000.000 TL karşılığında Gaziantepspor'a verdi.

Geri
Üst Alt