# Alex

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
hi-res-187122873-alex-of-psg-in-action-during-the-uefa-champions-league_crop_north.jpg

Defanstaki sorunlarımız belli. Bu sezon stoperlerimizin yaptığı acemi hatalar yüzünden bir sürü maç kaybettik. Chedjou aradığımız oyuncu değil. Hiç olmadı zaten. Semih-Koray ikilisinin henüz çok tecrübe kazanması gerek. Özellikle CL maçlarında tecrübe şart. Gökhan Zan, Dany'yi saymıyorum bile.

Kısacası sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alex mutlaka takıma kazandırılmalıdır. Bu futbolcuyu anlatmama gerek yok herhalde. Oldukça istikrarlı bir oyuncu. Böyle bir futbolcuyu bedavaya kapmak müthiş bir iş olur.

Bu adamın orta adı filan yok mu? Alex Rodrigo Dias da Costa yazmak zor olmamalı, hiç olmadı Alex da Costa.

Once ihtiyacimizi bilmemiz lazım . . Eger 11-12 sezonundaki gibi oynayacaksak cok daha hızlı bi stopere ihtiyacimiz olcaq .

Adam hayvan gibi. Iyi bir transfer olur. Unutmamak lazim ki bonservisi elinde. Az da mac oynamamis bu sezon yani.

vermezler thiago silva ile birlikte müthiş ikili oldular ayrıca çok formda yaşına bakma terry de yaşlı ama çatır çatır oynuyor ..

Adnan Polat zamanı olsaydı Barcelona gelse elimizden bedava oyuncuyu kapamazdı ama Ünal Aysal zamanı bu tip bonservisi biten oyuncuları pek almaya yanaşmadık.

Tam aradığımız profilde oyuncu. Ama benim önceliğim kendisinden 8 yaş genç Dede olur eğer maliyeti çok uçuk seviyelere çıkmayacaksa.

Yine de bedava Alex'e de asla hayır denmez. Ama daha genç isimleri de bu takıma kazandırmak şart.

İskelet yaşlandı. Modifiye etmek için alınan isimler de yeterli çıkmadı gibi duruyor. (hajrovic, ontivero, umut, salih için bu dediklerim)

PSG sözlesmesini uzatma kararı aldı diye biliyorum,eger yoksa böyle birsey bu sene transferleri Fransa'dan yapabiliriz,Alex,Lavezzi,Gomis gibi...

harika olur çok maç oynadı bu sene formda yaşıda ideal alex koray alex semih felan

Geri
Üst Alt