Burak yerine, Drogba'nin yaninda oynatsak baya ilerileriz Avrupa'da. Sezon sonu da Drogba'nin yerine gececek yabanci forvet olur.

Mevcut durumu nedir?

brezilyada yerel ligler başlayacakmış..o yüzden arsenal istemiş geçen fırsat bilip ama reddetmişler 8 milyon avroyu...şu an maç oynanmıyo breziyada sanırım...

Yanlış hatırlamıyorsam İtalya'da 2 tane gelecek vaad eden stoper vardı.Biri Juve'nin yedeğinde Ogbonna.Diğeri İnter'deki Ranocchia idi sanırım

bize de tam o yaşlarda adamlar lazım evet kapılmış futbolcular ama illa ki vardır , dünya genelinde Mancini'nin Scouting yönünden geniş olduğunu sanmıyorum çünkü genelde parasını basalım alalım tarzı takımlarda antrenörlük yaptı, o tarz takımlarında pek scout kadrosu geniş olmaz ama İtalya konusunda illa ki kimin gelecek vaad ettiğini az çok biliyordur.

En sevdiğim forvet tipi. Çok da sevdiğim bir oyuncu. Umarım olur ama ne yapar ne eder 2 yıldır bilmiyorum. Sakatlık karnesi sıkıntılı diye biliyorum.

geçen sezon 25 maçta 10 gol atmış abi..bu sezonda yine golleri var ama brezilyada lig bitti..şimdi yerel lig başlayacak...ara gibi bişey verilmiş sanırım.

aynen oyle, Chedjou candir..

Açıkcası çok sevdiğimden değil de henüz erken. 1 sezon daha görmek lazım bir de yanına "hakettiği" bir defans lazım. Daha reis biri. Chedjou şu haliyle reis değil maalesef. O noktada yanlış tercih. Bu yanlışı düzeltmek içinse reis alınmalı yanına. Ujfa olaydı en azından ah be :(

geçen sezon 25 maçta 10 gol atmış abi..bu sezonda yine golleri var ama brezilyada lig bitti..şimdi yerel lig başlayacak...ara gibi bişey verilmiş sanırım.

Saol Sergen. Valla çok çok beğendiğim yapıda bir forvet. Runner-shooter striker tipinde. Burak'ın teknik hali işte. Topu bileni. Belki nispeten güçsüz ama gayet de yeterli. Bir dönem efsaneydi adamı sakatladılar işte.

Yanlış hatırlamıyorsam İtalya'da 2 tane gelecek vaad eden stoper vardı.Biri Juve'nin yedeğinde Ogbonna.Diğeri İnter'deki Ranocchia idi sanırım

Ogbonna, yedegi oldugu Bonucci'yi toplar toplar carpar. Bir diger yedek Caceres'i de buna katabiliriz. Bonucci, Serie A'nin orta sira takimlarinin averaj bir stoperidir. Milli takimda oynamasi da ayri bir sacmalik.

Açıkcası çok sevdiğimden değil de henüz erken. 1 sezon daha görmek lazım bir de yanına "hakettiği" bir defans lazım. Daha reis biri. Chedjou şu haliyle reis değil maalesef. O noktada yanlış tercih. Bu yanlışı düzeltmek içinse reis alınmalı yanına. Ujfa olaydı en azından ah be :(

zaten Reis le nedemek istedigini anladim o konuda haklisin, ama normalde kendi yapmasi gereken basit stoper oyununu cok iyi yapiyor, ilk basta formsuz/adaptasyon problemleri de vardi tabi.

Yanina daha cok kafasiyla oynayan biri lazim, yani cok zeki diyelim artik. Ama Chedjou mesela ayaklari cok saglam, paslari cok iyi hemde dikine..

Kaliteli gercekten..

Saol Sergen. Valla çok çok beğendiğim yapıda bir forvet. Runner-shooter striker tipinde. Burak'ın teknik hali işte. Topu bileni. Belki nispeten güçsüz ama gayet de yeterli. Bir dönem efsaneydi adamı sakatladılar işte.

ben nedense bu formayı giyeceğini düşünüyorum.şimdi illaki iyi forvetler var ama..pato hem çilek hem de müthiş bi oyuncu.böylesi lazım bize

ben nedense bu formayı giyeceğini düşünüyorum.şimdi illaki iyi forvetler var ama..pato hem çilek hem de müthiş bi oyuncu.

Dediğim gibi ben burada ne Drogba ne de Sneijder için formasını alırım çok severim demedim ama gariptir Pato cidden formasını istediğim ve takımda görmek istediğim bir isimdir :)

Not: Sneijder için DK 2010'da "bir gün bize gelecek bu" demiştim arkadaşlarıma :) Geldi de :) Reis'in ayaklarına sağlık.

Sonunda beni fethetti Şıno. 1 gol o kadar önemli ki bugün gördük.

Amrabatı kime satacaz kim alir ki o adamı. Super lig takimlarindan baska

bu sene ama sadece 9 gol atmis, tabi baktim da Ligde hepsi az gol atmis, gol krali olan bile 16 golu mu ne var, Leandro Damiao bile 6 golu gecememis.

zaten Reis le nedemek istedigini anladim o konuda haklisin, ama normalde kendi yapmasi gereken basit stoper oyununu cok iyi yapiyor, ilk basta formsuz/adaptasyon problemleri de vardi tabi.

Yanina daha cok kafasiyla oynayan biri lazim, yani cok zeki diyelim artik. Ama Chedjou mesela ayaklari cok saglam, paslari cok iyi hemde dikine..

Kaliteli gercekten..

Kalitesi noktasında "net" görüntü vermedi. Şimdi eğriye doğru. Pas hataları da yapıyor dün de yaptı bugünde. Ama iyi stoper belli seviyede. Bize onun yanına bir reis şart oğlu şart. Chedjou olmasa inan biz Zan-Semih-Dany ile bundan çokta kötü olmazdık demek istiyorum. Bize net olarak lider-reis-sweeper lazım.

bu sene ama sadece 9 gol atmis, tabi baktim da Ligde hepsi az gol atmis, gol krali olan bile 16 golu mu ne var, Leandro Damiao bile 6 golu gecememis.

Alper, Pato özel isim. Ve büyük sorunlar atlattı. Ben oynadığını dahi bilmiyordum. Brezilya'ya gittiğinden haberim var ama artık evlilik+yoğun iş yüzünden bakamıyorum bile dünyadaki diğer maçlara. Keşke gelse. Bizim lige de oldukça uygun.

Geri
Üst Alt