- 23 Aralık 2008
- 59.863
- 57.336
- 4.858
Bu herif ve morutan ilk transfer edildigi zaman bende u19 takimdaydim. Milli kamp mi ne vardi fatih hoca eksik calismayalim u19 dan bir kac takviye yapalim hem a takimin havasini solusunlar demisti.
Ben ve 4 arkadasimda a takima secilmistik. Hoca dedi gunduzleri cok sicak oluyor siz floyada kalin sabah git gel sikinti yasamayin. Araba falan hak getire metro ile gidiyoruz o derece tabi.
Floryayi bilenler bilir odalari 4 kisilik ranzalidir. Benle beraber 4 arkadasim birlikte odada kaliyordu bende tektim.
Rahata keyfe bakar misin. Neyse gece 1 de cicaldao ve morutan transfer etmis kulup benim oda da yatsinlar sabah imzalari atar otele aliriz dediler.
Ben ust ranzadayim ama hic ses etmedim uyur numarasindayimm kulaklar acik tabi.
C: varya cok buyuk kulube geldik, burada kendimizi ispat edersek yasadik.
M: ben cok durmam max 1 sene.
C: Bende giderim tabi de en azindan 2 sene takilalim derim.
M: baydi abi odaya bakk ögrenci yurdu gibi
C: gecici dediler duymadin mi?
M: ustundeki salaga dikkat et ciplak yalniz.
C: hadii be
Iste o gun bunlarin ne kadar guvenilmez oldugunu cok iyi anladim.
Ben ve 4 arkadasimda a takima secilmistik. Hoca dedi gunduzleri cok sicak oluyor siz floyada kalin sabah git gel sikinti yasamayin. Araba falan hak getire metro ile gidiyoruz o derece tabi.
Floryayi bilenler bilir odalari 4 kisilik ranzalidir. Benle beraber 4 arkadasim birlikte odada kaliyordu bende tektim.
Rahata keyfe bakar misin. Neyse gece 1 de cicaldao ve morutan transfer etmis kulup benim oda da yatsinlar sabah imzalari atar otele aliriz dediler.
Ben ust ranzadayim ama hic ses etmedim uyur numarasindayimm kulaklar acik tabi.
C: varya cok buyuk kulube geldik, burada kendimizi ispat edersek yasadik.
M: ben cok durmam max 1 sene.
C: Bende giderim tabi de en azindan 2 sene takilalim derim.
M: baydi abi odaya bakk ögrenci yurdu gibi
C: gecici dediler duymadin mi?
M: ustundeki salaga dikkat et ciplak yalniz.
C: hadii be
Iste o gun bunlarin ne kadar guvenilmez oldugunu cok iyi anladim.