Alexandru Cicaldau’nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Bugun ismi cikti ve direk transferi aciklandi. Umarim hep oyle olur bundan sonra cunku haftalarca bir ismi tartismak konusmak acayip kotu oluyor, sonra ister istemez heves de kaciyor.

Bu yönetim yüksek paralar verecek gibi.
dursun özbek yönetimini bi hatirla derim verdiler ona buna okadar para halen kurtulamiyoruz 30 yasindaki oyunculara para verilcegine bu tarz oyunculara vermek daha mantikli degilmi
iyi performans gösterirse para kazanabilcegin bi yasda oyuncu aldik
cok iyi bi transfer yapdigimizi düsünüyorum

Hagi tavsiyesiyse iş yapar. Terim bulmuşsa sakat desem katılır mısın?

Katılmıyorum, Hagi topçu dan anlamaz net.
Bülent Akin'a paranın para olduğu zaman 6 milyon Dolar verdik, Hagi'nin ısrarla tavsiye ettiği bir isimdi.
Yine geldiği ikinci döneminde Zapata Stancu hep Romen liginden çöp gibi futbolcu aldırmış tı.
Bundesliga'yı donunda sallayan Misimovice hiç şans vermedi.

Balkan piyasasına gireceksek, daha çok Hırvat Sırp Boşnak futbolcuya yönelmek lazım.
Prekazi gibi birinle çalışmak lazım.

Gscimbom mobil

Katılmıyorum, Hagi topçu dan anlamaz net.
Bülent Akin'a paranın para olduğu zaman 6 milyon Dolar verdik, Hagi'nin ısrarla tavsiye ettiği bir isimdi.
Yine geldiği ikinci döneminde Zapata Stancu hep Romen liginden çöp gibi futbolcu aldırmış tı.
Bundesliga'yı donunda sallayan Misimovice hiç şans vermedi.

Balkan piyasasına gireceksek, daha çok Hırvat Sırp Boşnak futbolcuya yönelmek lazım.
Prekazi gibi birinle çalışmak lazım.

Gscimbom mobil

Hagi'nin getirdiği Rumenler (Stancu, Arjatinli olsa da Romanya'dan gelen Culio), Terim'in 2. döneminde getirdiği Rumenlerden (Petre,Bratu) daha iyiydi. Ona atıfta bulunmuştum.

Prekazi de 2010-2011'de Jovanovic diye birini getirmeye çalışıyordu. Heriften bir şey olduğunu görmedik.

Galatasaray'da çalışırken de izlediği oyunculardanmış anladığım kadarıyla. Güzel bir değerlendirme gibi görünüyor. Oyuncuyu merak edenler izleyebilir.

Mustafa Demirtaş, Galatasaray'ın transfer ettiği Alexandru Cicaldau'yu değerlendirdi.
Taa 2019 yılında yabancı basın kaynaklı bir haber çıkmıştı izlediğimiz, takip ettiğimize yönelik. Sanırım Mostafa Mohamed ve Marcao gibi doğrudan izleyerek transfer ettiğimiz yegane oyunculardan

Böyle oyuncular söz konusu olunca verdiğimiz bonservis zerre umrumda değil 6.5 değil 8 olsun isterse, mesela Marcao 'yu 4 mil.€ bonservisle aldığımızda da çok tepki olmuştu ama adam geldi 800-900 bin € maaş ile oynadı, Mostafa Mohamed öyle 750 bin $ maaş ile oynuyor

Böyle adamlar tutarsa zaten Marcao gibi verdiğin bonservisi 3'e 4'e katlıyor da tutmasa bile rahatlıkla elinden çıkarabilirsin. Ama Falcao öyle mi ? Belhanda ? Falcao ? Babel? Diagne ? bu adamlar hiç maça çıkmasa bile sözleşmesi bitene kadar çatır çatır mil.€ maaşlarını ödemek zorundasın

O yüzden 30 yaşında kariyerinde sadece 1 senesini üst düzeyde geçirmiş Ghezzal'a senelik 3 mil.€ 'dan 4 senelik sözleşme vereceğime gidip Dennis Man için 10 mil.€ bonservis ödemek bana çok daha mantıklı geliyor. Feghouli senelik 4 mil.€ 'dan 5 senelik sözleşme imzaladı mesela çok korkunç bir mağliyet hani bir de 4.5 mil.€ 'luk bonservis ödedik resmen ufak çaplı bir takımın senelik bütçesini biz sadece Feghouli 'ye ödedik bu 5 sene içinde

Gelelim gercek mevzuya. Bunun ismi nasil telafuz ediliyor? Dusundugum gibiyse zaten baştan benden olumlu rapor alacaktır. S*kaldaooo

Geri
Üst Alt