Alexis Beka Beka, Başakşehir İçin İstanbul'da

En cok da bu arkadasa malzeme cikar Beka Beka'nin olasi bir Istanbul transferiyle.

Bundan daha uygun bir beste ismi cikmaz.

Besiktas yada fenerbahce diye duydum menajeri mekik dokuyor su an.
Bizimkiler gorusme talebini reddetmis divan kurulu nedeniyle gundemimiz dolu demisler.
Bu bilgi doğru mu? Eğer öyleyse bu bizim başkanın arrık bir turuva atı olduğuna kanaat getiricem. Ayağına gelen Gedson'u almayıp birde Beka Beka'yı almamak için insanın hain olması gerekir.

Hayır abi bunu da kaçırmayalım. İkinci Gedson vakası olur kafamızı duvarlara vururuz. Yönetim uyuyormu kaçan balık büyük olur. Bu çocuk bölgesinin Gedson'u.
Gedson'u izledik biliyoz da Beka Beka'nın pek maçlarını izlemedim.Gustavo Assunção gibi de çıkabilir..

Burak Elmas'ın ya tutarsa hamlesi gibi hissettim.İsterse Ronaldo-Messi'yi getirsin yine de İbra Edilmemeli..
Abi Beka Beka gelsin ben Burak Elmas'ın ibrasına razıyım. Birde şu Gedson zorla kendi kendine gelirse üç sene bu yönetime ses etmem. Heyecanladım yahu

Abi Beka Beka gelsin ben Burak Elmas'ın ibrasına razıyım. Birde şu Gedson zorla kendi kendine gelirse üç sene bu yönetime ses etmem. Heyecanladım yahu
Fikrine saygılıyım abi ama Burak Elmas öyle nefret ettirdi ki kendinden İbra Edilmemesini istemekten başka bi düşüncem yok.İyi takım kursun yine kulübü savunamayacak bu adam..

IBB transfer etmeye yakin

ANK

Ne beka bekasi Allahin askina bence bu oyuncu gedsondan daha kalite oyuncu ama baskan bunun transfer pesinatini bulamaz burak elmas elmas diyip isi gucu olmayan adami baskan sectirdiniz simdide yok beka beka gedson omer bayram berkan ve taylan mustehaktir

Transferçalımsaray yeter yahu, rezil olmaktan bıkmadılar. Koskoca kulübü ne hale getirdiler

Transferçalımsaray yeter yahu, rezil olmaktan bıkmadılar. Koskoca kulübü ne hale getirdiler

Pulgari sutlayip Beka Bekayi kiralasak olmaz mi? Belese versinler sezon bitene kadar.

Bu Göksel'in GSye niye hiçbir faydası dokunmuyor yazıklar olsun batarsın inş

Geri
Üst Alt